Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 22:01)
ant etiketes raso Rhododendron obtusum Melina ivedu ta pavadinima i google - raso japoniska nykstukine azalija  g.gif  g.gif rododendras ar azalija  rolleyes.gif

rododendras
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 22:01)
ant etiketes raso Rhododendron obtusum Melina ivedu ta pavadinima i google - raso japoniska nykstukine azalija  g.gif  g.gif rododendras ar azalija  rolleyes.gif

Ikisiu ir as savo trigrasi ax.gif turiu toki pati augala, tai kai pirkau man sake, kad cia yra azalija, o jei nezinome kaip atskirti, tai azalijos numeta ziema lapus, o rododendrai ne, nors abu augalai yra is tos pacios seimos ax.gif
ir dar visai ne i tema pasisakysiu, sia tema skaitau beveik kasdien, tik rasyti nelabai belieka laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 05 07, 21:57)
sobieska, as turbut neteisingai supratau, bet tu cia rodai savo keturmeti abrikoso medi?  bigsmile.gif  blush2.gif

Taip, eina ketvirti metukai biggrin.gif šalnos nespėjo pakąsti, tai valgysiu šviežius abrikosus nuo SAVO medžio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lekute @ 2008 05 07, 22:42)
Ikisiu ir as savo trigrasi  ax.gif  turiu toki pati augala, tai kai pirkau man sake, kad cia yra azalija, o jei nezinome kaip atskirti, tai azalijos numeta ziema lapus, o rododendrai ne, nors abu augalai yra is tos pacios seimos  ax.gif 
ir dar visai ne i tema pasisakysiu, sia tema skaitau beveik kasdien, tik rasyti nelabai belieka laiko  4u.gif

tai numetė tuos lapus žiemą ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lekute @ 2008 05 07, 22:42)
Ikisiu ir as savo trigrasi  ax.gif  turiu toki pati augala, tai kai pirkau man sake, kad cia yra azalija, o jei nezinome kaip atskirti, tai azalijos numeta ziema lapus, o rododendrai ne, nors abu augalai yra is tos pacios seimos  ax.gif  
ir dar visai ne i tema pasisakysiu, sia tema skaitau beveik kasdien, tik rasyti nelabai belieka laiko  4u.gif

yra ir tokių rododendrų, kurie irgi numeta lapus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gegužės 2008 - 21:46
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 22:44)

nu va ziuriu kad pati nelabai aiskiai parasiau, ta kur oranzines spalvos azalija, o ta ruzava rododendras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 22:44)

taip mano azlija numete ziema lapus, o rododendrai (turiu raudona ir violetini), tai nenumete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 17:55)
kaimynu kates reik apsaudyt su sratais, tada jos neis ir neraus kas joms negerai, pas mane tai raust nerausia, bet koki kaki ar pamyziot, tai jos megejos, tai maniskis jau rezga plana chuligana blush2.gif  ax.gif
Papildyta:

nebent ji butu betonine ir dvimetrine g.gif
pas mus visur aplinkui tvora, bet jos vistiek islenka doh.gif

kai suregs ta plana chuligana- butinai informuok-ukniso kates juodai doh.gif
tvoros tom rupuzem-ne kliutis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lekute @ 2008 05 07, 22:49)

taip mano azlija numete ziema lapus, o rododendrai (turiu raudona ir violetini), tai nenumete biggrin.gif

aš ir pati žinau, kad rododendrai nenumeta, tik ten ne azalija, gal ir vadina taip, čia su tis pavadinimais irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 07, 22:43)
Taip, eina ketvirti metukai biggrin.gif šalnos nespėjo pakąsti, tai valgysiu šviežius abrikosus nuo SAVO medžio tongue.gif

tai tada: kokia cia veisle ir kur pirkai gal isduosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lekute @ 2008 05 07, 22:49)
nu va ziuriu kad pati nelabai aiskiai parasiau, ta kur oranzines spalvos azalija, o ta ruzava rododendras ax.gif
Papildyta:

doh.gif turiu rododendru plantacija ir viena oranzine azalija - tai kurie rododendrai ir kuri azalija man paciai aisku lotuliukas.gif o ta mazyte pirkau tik pries keleta savaiciu,kita pavasari parasysiu numete lapus ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 13:51)
Dar klausimas sodininkėms - pas mane praeitą pavasarį pasodintos obelytės, kriaušės. Jos šiemet ypač žydi. Koks būtų patarimas - ar palikti žiedus, ar jų nealinti, kaip dėl genėjimo - ar apatinės reikia nukirpti?

kriaušytė
[attachmentid=141921]

obelytės
[attachmentid=141922]

O ko tu nori iš šių medelių? nes jei reikia aukšto medžio, tai kirpk apatines, ojei nori žemaūgio, tai atskaičiuok nuo apačios 5 šonines šakas ir nukirpk galūnę, žinoma, paskui patepk sodo tepalu. mirksiukas.gif Žiedų irgi neskabyk - verčiau pasidžiauk tuom pasakišku grožiu, vistiek kažkiek patys medeliai vėliau numes smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 14:25)
nedejau jokiu celofanu po akmenim schmoll.gif reiskias sluoksni akmenu per maza buvai priberus g.gif na kol dar zoles dygt nepradejo tas celofanas gal ir gelbeja, bet kai zoles celofana kelt prades, tai tada irgi vaizdelis ne koks schmoll.gif

Rena, pries pilant akmenis, zeme reikia padengti agroplevele, nes zole prasimus pro akmenis ir ten gala gausi jas ravedama. Pries tiesiant plevele- zole nuround'apinti. Arba nukasti velena.
Atsakyti