Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 07, 13:02)
Mergaites padekit verysad.gif . Nespejau pasidaryt naujo gelynelio, o jame jau kazkokios ryzos skrusdes apsigyveno blink.gif . Kaip jas is ten isgyvendint taip, kad augaleliams nepakenkciau?

Milteliai nuo skruzdžių Metox.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 07, 18:37)
iš kur man tiek skysčio paimti, kad visą sklypą paliet?  g.gif  Kur pirštu dursi, ten skruzdėlės  doh.gif

tektų sysiot į bačką, o po to su laistytuvu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 07, 18:37)
iš kur man tiek skysčio paimti, kad visą sklypą paliet?  g.gif  Kur pirštu dursi, ten skruzdėlės  doh.gif

o tu dar ir visus kaimynus ijunk i ta reikala lotuliukas.gif

QUOTE(crocus @ 2008 05 07, 18:53)
Milteliai nuo skruzdžių Metox.

bandytas reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2008 05 07, 14:17)
Norejau paklausti kas cia per medeliai, kur tarp tuju. Tokie labai jau mieli  wub.gif

čia nugenėti puskiparisiai
Atsakyti

Sakykit, merginos, kodėl gelsta viendienių lapai? Vandens netrūksta, bet kažkas jom vistiek nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 13:08)
na va taip siai dienai atrodo mano azalija,lapu tikrai beveik maziau nei ziedu bus

TURIU tokia pat azalija drinks_cheers.gif . Parsivezem is uosviu sodo, kai atsikraustem i nama. Pas juos dydzio tai kaip tavo, vesi, kiekvienais metais ziedais apsipila. Pas mus saulekaitoje skurdo, nyko (nors turetu megti saulekaita doh.gif ), kol nusprendziau perkelti i pusseseli po pusimis. Jau pernai dziaugiausi , kad prigijo naujoje vietoje, bet i ziemos pabaiga mano panele "Roze" nugrauze ja ir dar viena salia augusia azalija bei rododendra beveik iki pat saknu verysad.gif O pavasari pamaciau, kad sioji, oranzine, isleido du mazus ugliukus is saknu thumbup.gif Todel ir sakau, kad dar ja TURIU biggrin.gif
Atsakyti
Na jūs ir pavarot karsta.gif Šitiek prirašyti, per tokį trumpą laiką... Tuoj uždarys temą "MŪSŲ NAMAI" dėl per didelio temų "Namo aplinka" kiekio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 13:47)
o čia pagal tave azalija? g.gif

taip,o kodel abejoji g.gif i ka ji tau panasi mirksiukas.gif as ir ceteliuka turiu issisaugojusi ax.gif einu ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 21:36)
taip,o kodel abejoji  g.gif i ka ji tau panasi  mirksiukas.gif as ir ceteliuka turiu issisaugojusi  ax.gif einu ieskot  smile.gif

kaip ir į rododendrą panaši...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 13:43)

ir alpinariumas po rekonstrukcijos

[attachmentid=141919]

Nepyk už atvirumą, bet man kažkodėl tai nesižiūri ax.gif ...tikrai perdaug tų baltų akmenukų, tokius akmenukus dabar žmonės kaip išprotėję pila ant kapaviečių...

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 13:51)
Ai dar klausimas - pernai pirkau abrikosus ir persikus - viso trys - du porelė, kitas ne. Sakykite kurių turi būti porelė ? Čia jo žiedai šiemet

[attachmentid=141925]

Jei ką abrikosai vaisius veda ir būdami vieni, jiems poros nereikia, kaip kad aktinidijoms ir t.t. Pernai aš jau nusirąškiau 8 vaisius nuo trimečio medžio, o taip jis pas mane atrodė prieš savaitę
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 07, 19:11)
čia nugenėti puskiparisiai

bigsmile.gif aš irgi tokių noriu...kur gavai ax.gif
Atsakyti
sobieska, as turbut neteisingai supratau, bet tu cia rodai savo keturmeti abrikoso medi? bigsmile.gif blush2.gif

jau nuo pernai esu uzsigeidus aktidinijos wub.gif zadu "ant dienu" pirkti KBS. gal kas auginate? ar labai greitai auga? negadina fasado sienos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 21:41)
kaip ir į rododendrą panaši...

ant etiketes raso Rhododendron obtusum Melina ivedu ta pavadinima i google - raso japoniska nykstukine azalija g.gif g.gif rododendras ar azalija rolleyes.gif
Atsakyti