Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(rena @ 2008 05 07, 15:15)

pas mus tai kazkaip lb daug tarp trinkeliu, tai as jas slapimu lieju ax.gif na super daiktas tongue.gif

kieno? g.gif
Atsakyti
Gal tos skruzdes megsta medines trinkeles. Zeme pakapsciau prie tos medines gelyno sieneles, o ju ten galybe blink.gif . Ir aisku apsigyveno prie pat ka tik pasodinto snapucio doh.gif . Galvojau apie druska tik pamacius jas, bet tada ir geles sale augancios numirs.
Atsakyti
Wolke, nu jau azalijos grozis wub.gif Mes siemet pasisodinom 2 rododendrus tai jau viena pilna pumpura uzmaciau thumbup.gif Tik siaip pirkom "baltus", o ziedlapio krasciukas tai tamsiai violetinis lenda g.gif

Nuo skruzdziu mes perkam kazkokius nuodus. Neatsimenu pavadinimo, bet Vln Zaliajam centre toks zalias maisiukas, apie 10 lt kainuoja blush2.gif Tai pabarstai ju susikaupimo vietoj ir jos pacios po kruopele i savo skruzdelyna nusitempia mirti blush2.gif Tikrai labai veiksminga ir bent jau pievelei nekenkia, siemet dar nei vieno iskilimo nemaciau thumbup.gif O gelynas pas mane dar naujai formuojamas tai neuzmaciau dar tu zarazu ten. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 15:58)

siaip tai pas mane abu vaikai i puoda daro, tai ir isnesu palieju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 16:56)
siaip tai pas mane abu vaikai i puoda daro, tai ir isnesu palieju ax.gif

g.gif , o kaip su kvapeliu g.gif
Atsakyti
Sveikutes,turiu problema.Kaimynu kate nuolat rausia geliu darzeli,pasodinu koki augala,tai iskapsto,pasodinau braskes ir tas apdraske,pris....a,nezinau jau ka ir daryti.Gal yra kokiu augalu kuriu nemegsta kates?? aciu
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 17:21)
g.gif , o kaip su kvapeliu g.gif

schmoll.gif jokio kvapo, uztenka syki i ta vieta paliet kur skruzdes ir issilaksto jos thumbup.gif
praeitais metais, pas drauga tarp akmenu ir gelyno, jau keli metai sake vis skruzdelynas budavo, sako isnaikima milteliais po kiek laiko vel atsiranda, o sake pasiusiavo syki tongue.gif ir dingo jos, tai sake dar kelis ejo i ta vieta paslapint, kad uztikrinciau butu lotuliukas.gif tai sake efektingesnes priemones nemetes hihihi.gif
siaip cia man mama patare, mes pastoviai zvengdavom, o syki pabandziau, tai net issiziojau, kaip po vieno uzpylimo jos dingsta thumbup.gif tik vat nzn, kaip butu jei gelyne jos tuos kauburius darytu g.gif ar gelems tas musu skystimelis nepakenktu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikule @ 2008 05 07, 17:51)
Sveikutes,turiu problema.Kaimynu kate nuolat rausia geliu darzeli,pasodinu koki augala,tai iskapsto,pasodinau braskes ir tas apdraske,pris....a,nezinau jau ka ir daryti.Gal yra kokiu augalu kuriu nemegsta kates?? aciu

Manau, geras būdas nuo kaimynų šunų ir katinų apsisaugoti yra tvora. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikule @ 2008 05 07, 17:51)

kaimynu kates reik apsaudyt su sratais, tada jos neis ir neraus kas joms negerai, pas mane tai raust nerausia, bet koki kaki ar pamyziot, tai jos megejos, tai maniskis jau rezga plana chuligana blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2008 05 07, 17:53)
Manau, geras  būdas nuo kaimynų šunų ir katinų apsisaugoti yra tvora. ax.gif

nebent ji butu betonine ir dvimetrine g.gif
pas mus visur aplinkui tvora, bet jos vistiek islenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 05 07, 16:53)
Manau, geras  būdas nuo kaimynų šunų ir katinų apsisaugoti yra tvora. ax.gif

tvora turim,deja negelbsti...
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 05 07, 09:13)
Dumblius valgo plačiakakčiai. Čia kiek mes išskaitėm. Šį pavasarį įleidom jų į savo tvenkinį, bet dumblių vis tiek atsiranda. Mano nuomone, tai geriausias būdas dumblių atsikratyti - vandens telkinio apželdinimas. Šiemet tą ir ruošiuosi padaryti. Ir klausimas - ar jau galima įleisti vandens lelijas?

o kur tuos plačiakakčius rast? g.gif
beje, dėl lelijų, pas mus žiauriai kinta vandens lygis per metus, manau, kad jos neišgyventų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 14:52)
schmoll.gif jokio kvapo, uztenka syki i ta vieta paliet kur skruzdes ir issilaksto jos thumbup.gif

iš kur man tiek skysčio paimti, kad visą sklypą paliet? g.gif Kur pirštu dursi, ten skruzdėlės doh.gif
Atsakyti