Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Wolke @ 2008 05 15, 11:42)
na va radau pernykste nuotrauka,pradzioj neblogai atrode mano margalapis polemonas,bet matyt mazai meiles idejau priziuredama  blush2.gif kad jis man pasimire  rolleyes.gif

Užauginai tokį didelį ir pamyrojo g.gif gaila. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 05 15, 11:46)
o kur cia taip pirkai? pasidalink informacija. Gal parduodi? blush2.gif

Oj ne nepardavineju 4u.gif
As is Silutes tai pas viena moteryte, kuri pardavineja turguje pas mus, uzsakiau ir parveze man, bet nesygyre is kur veze blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasigrožėkite tulpynais ir gėlynais vienos forumietės kelionėse ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 15 gegužės 2008 - 10:56
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 15, 12:53)
Pasigrožėkite tulpynais ir gėlynais vienos forumietės kelionėse ...  mirksiukas.gif

thumbup.gif karsta.gif
Atsakyti
Labukas, kokia gali būti priežastis, jau antri metai nepažysta rododendras, pumpurai gražiausi, bet stovi vietoj ir viskas, tas pats ir pernai buvo...? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2008 05 15, 13:16)
Labukas, kokia gali būti priežastis, jau antri metai nepažysta rododendras, pumpurai gražiausi, bet stovi vietoj ir viskas, tas pats ir pernai buvo...? verysad.gif

gal saules mazai? o gal trasu duok kokiu prazydinimui. g.gif arba pagavo salnos truputuka ziedelius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 15 gegužės 2008 - 11:27
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 15, 11:34)
Aš tai turguje pirkau pas bobulką. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (bobutę) bigsmile.gif Labai atsitiktinai pamačiau, patiko, nupirkau. 4u.gif

kiek esu buvus turguje medinių bijūnų visada kažkas pardavinėj drinks_cheers.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 05 15, 11:48)
panos, nors ir ne į temą, bet gal patarsit:savaitgalį mano vaikio krikštynos, noriu ant stalo pamerkti, kokių nors mėlynų gėlyčių, kokios šiuo metu gražiausiai žiūrėtūsi ax.gif

siūlau paieškoti tokių, kurios neskleistų aitraus kvapo, nes visi išgrius prie stalo mirksiukas.gif

QUOTE(Lululu @ 2008 05 15, 12:16)

apšalo, po to sudžiūsta ir nukrenta tie pumpurai.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 15, 13:22)
kiek esu buvus turguje medinių bijūnų visada kažkas pardavinėj drinks_cheers.gif
siūlau paieškoti tokių, kurios neskleistų aitraus kvapo, nes visi išgrius prie stalo mirksiukas.gif
apšalo, po to sudžiūsta ir nukrenta tie pumpurai.

Na apšalti tai tikrai negalėjo, nes žema buvo gerai apšildytas, juk būtų tie pumpurai ir pernai nukryte, o jie kaip stovi taip stovi, pernai tik lapus naujus išleido. Kažin, gal žinot, ar yra kokios trašos, kurios sužadintų žydėjimą?
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2008 05 15, 12:29)
Na apšalti tai tikrai negalėjo, nes žema buvo gerai apšildytas, juk būtų tie pumpurai ir pernai nukryte, o jie kaip stovi taip stovi, pernai tik lapus naujus išleido. Kažin, gal žinot, ar yra kokios trašos, kurios sužadintų žydėjimą?

Tai gal jie nušuto, nes tokią šiltą žiemą išvis negalima dengti augalų.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 15, 11:48)
panos, nors ir ne į temą, bet gal patarsit:savaitgalį mano vaikio krikštynos, noriu ant stalo pamerkti, kokių nors mėlynų gėlyčių, kokios šiuo metu gražiausiai žiūrėtūsi ax.gif

Man gražu neužmirštuolės
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 15, 13:33)

Na ir žinok tu žmogau, neapdengsi - kaip tyčia apšals doh.gif , apdengi - nušusti gali...na dar palauksiu iki birželio, sakau, gal persigalvos ir pražys. smile.gif Jūs dar mane paprotinkite dėl serenčių, ar galiu tiesiai į dirvą sėti, kaži ar išdygs, nebus per šalta? Ačiūkas
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2008 05 15, 12:29)

nesvarbu, kad žiemą uždengti, bet jei atidengi ir tada šalčiau naktį būna, to užtenka, kad nušaltų, kitos priežasties nėra, ar nušalo, ar nušuto...

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 15, 12:33)

drinks_cheers.gif , arba uždengė aklinai ir nekvėpavo pro ją.
Atsakyti