QUOTE(Bijuna @ 2008 05 14, 13:30)
Wolke, jei per darbus pamatysi zinute, bukite gera, pateikite naugingos informacijos apie sita grazuoli
nelabai ka galiu naudingo patart,metai laiko dar tik kai turiu
Acer negundo Flamingo,man atrodo pernai man Knifofija
patare apkarpyt sakeles,kad jos siek tiek sakotus,siaip bet kiek skaiciau ji reikia kasmet gerokai apkarpyt,nes jis su laiku suauga -sumedeja i dideli medi ir tu graziu margu lapeliu nelieka,maniskis jau susprogo,butu reikeje man iki jam susprogstant dar ji apkarpyt
nepadariau
dabar nezinau ar jau begalima
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 15, 09:38)
kasmetinis vandens pakeitimas ir baseino išvalymas. Mes pavasarį, po didžiojo augalų, medžių žydėjimo, kai nusėda visos žiedadulkės, išsiurbiam baseinėlio vandenį ir prieš prileisdami naujo su šepečiu prašveičiam ir nuplaunam šonus, kad bent kiek išsivalytų visokie likučiai.
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 15, 09:46)
Lygiai taip padarėm neseniai (gal per anksti
) ir dar iškėlę lelijas per visą dieną laikėm tuščią, kad saulutė dezinfekuotų. Kasmet taip darom, bet dublių atsiranda
mes metuose irgi pora karta vandeni isleidziam su sepeciu sonus nutrinam,paliekam saulutei dezinfekuot,bet dumbliu vistiek atsiranda
vakar MB man atsargiai uzsimine filtra kazkoki pirkes (matyt brangus buvo) kainos neklausiau -nes pikta buvau
siandien paklausiu -jau nebepykstu
QUOTE(Ingerele @ 2008 05 15, 10:19)
Prisiziurejau tokiu groziu ir as noriu rozes ant koto kur virsuje ir geles ir lapai. Maximoje yra bet labai jau slabnos o ir kaina 36 lt. neverta moketi uz tokia
Papildyta:
Zinoma kad jie turi tvarkyti ir dar jusu atsiprasyti.
36lt
pigiau grybo,o as va kaip tik vakar (na uzsikreciau is jusu
) ziurejau,be 29eu nenupirksi,norejau tamsiai raudonais ziedais , MB nepasirase