Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

na va dar klausiu. Prisiziurejau tokiu groziu ir as noriu rozes ant koto kur virsuje ir geles ir lapai. Maximoje yra bet labai jau slabnos o ir kaina 36 lt. neverta moketi uz tokia schmoll.gif . kur dar galima rasti vilniuje ju?
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 15, 11:17)
Merginos, turiu toki klausima  g.gif  Per didiji veja i musu sklypa is kaimynu nuluzo sena vysnia apraizgyta vynuogemis (ji jau sena ir smarkiai apraizgyta , matyt ir svorio neatlaike). Ji dabar kabo tarp musu i kaimyno sklypo. Kaip elgtis? Ar mums ja tvarkyti ir pjaustyti, ar kaimynu prasyti, kad jie susitvarkytu. Didzioji dalis medzio yra musu sklype, bet pats medis yra kaimynu. Patarkite kaip tokioje situacijoje elgtis. Bijau, kad susitvarkysime o jie prades bambeti (gal malku jiems reikia )  biggrin.gif O is kitos puses, tai kodel mums tvarkyti, ten darbo geram pusdieniui, sabakstynas kazkoks  doh.gif . Aciu  mirksiukas.gif

Zinoma kad jie turi tvarkyti ir dar jusu atsiprasyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 15, 10:17)
Merginos, turiu toki klausima  g.gif 

Cia susitarimo klausimas, jei graziai sugyvenat. Tokios situacijos daznai buna parakas zibalo statinei uzdegt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 14, 22:28)
Labao gražūs mediniai bijūnai wub.gif , pas mane dar maži, čia tokie jau per kokį 30m. žaugo g.gif

......pati nepamenu,tai mamos klausiau,sake - toks uzaugo per koki 10m.
Sake,jog pakankamai greit augo ,matyt patiko tresimas,tevuks is dideles meiles jam vis meslo uzdedavo tongue.gif .

QUOTE(Bitulka @ 2008 05 15, 09:57)
mergaites, o is kur jus gavot tu "sumedejusiu bijunu"? unsure.gif  Kur ju buna pirkti? niekur as ju nemaciau g.gif

......musiskis atkeliavo is Kauno....is giminaiciu ax.gif .Bet mama yr maciusi turguje mirksiukas.gif .

Laba diena visoms gelininkemsuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 14, 21:49)

O kur tuos aksesuarus gavot? rolleyes.gif
Papildyta:

pas senelius kaime tongue.gif
QUOTE(rokoko @ 2008 05 15, 00:09)

negali  schmoll.gif 
kam tau cia mulcio prireike doh.gif

kad tie spigliuociai taip susilieja su zole,noriu kad issiryskintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ena @ 2008 05 13, 13:59)
Tai gal rudgrūdėlė (iberis). Aš tokią auginu, kaip tik dabar baltas kilimas žydi  thumbup.gif

smile.gif , irgi ne, rudgrudeles ziedynas kitoks, reiks pabandyt nuotrauka ikelt, niekad nebandziau, tai jei pavyks, gal atsiras kas pazista mano 'kalnu ruta' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 15, 10:17)
Merginos, turiu toki klausima  g.gif  Per didiji veja i musu sklypa is kaimynu nuluzo sena vysnia apraizgyta vynuogemis (ji jau sena ir smarkiai apraizgyta , matyt ir svorio neatlaike). Ji dabar kabo tarp musu i kaimyno sklypo. Kaip elgtis? Ar mums ja tvarkyti ir pjaustyti, ar kaimynu prasyti, kad jie susitvarkytu. Didzioji dalis medzio yra musu sklype, bet pats medis yra kaimynu. Patarkite kaip tokioje situacijoje elgtis. Bijau, kad susitvarkysime o jie prades bambeti (gal malku jiems reikia )  biggrin.gif O is kitos puses, tai kodel mums tvarkyti, ten darbo geram pusdieniui, sabakstynas kazkoks  doh.gif . Aciu  mirksiukas.gif

Nueik pas kaimyną ir paklausk ar jie nesupyks, jei tu sutvarkysi tą nulūžusį medį ir tiek žinių, o jei ką tegu tvarkosi patys.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 13, 15:49)
įtariu, tai kalnarūtė.

ir ne kalnarute, pagal pavadinima irgi maniau kad ji, o kai pamaciau paveiksliukus, tai nepanasi smile.gif
Atsakyti
pagaliau pas mus lietutis prapliupo, o tai baigėm sudžiūti, šiemet praktiškai nelijo, tik pora kartų rasą uždėjo. Užtai lėksiu namučius susitvarkyti, o tai per tas muges greit gyvatės iš kampų lyst pradės.

čia jums dar keletas gėlyčių

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 15, 11:05)
pagaliau pas mus lietutis prapliupo, o tai baigėm sudžiūti, šiemet praktiškai nelijo, tik pora kartų rasą uždėjo. Užtai lėksiu namučius susitvarkyti, o tai per tas muges greit gyvatės iš kampų lyst pradės. 

čia jums dar keletas gėlyčių
user posted image

[

Prašom supažindinti su šitomis gražuolėmis mirksiukas.gif . Va, šitos nooooooriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 15, 11:11)
Prašom supažindinti su šitomis gražuolėmis mirksiukas.gif . Va, šitos nooooooriu ax.gif

Margalapis polemonas, atvešiu į kojelavičiaus mugę sekantį savaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 14, 13:30)
Wolke, jei per darbus pamatysi zinute, bukite gera, pateikite naugingos informacijos apie sita grazuoli  aciuks.gif

nelabai ka galiu naudingo patart,metai laiko dar tik kai turiu Acer negundo Flamingo,man atrodo pernai man Knifofija 4u.gif patare apkarpyt sakeles,kad jos siek tiek sakotus,siaip bet kiek skaiciau ji reikia kasmet gerokai apkarpyt,nes jis su laiku suauga -sumedeja i dideli medi ir tu graziu margu lapeliu nelieka,maniskis jau susprogo,butu reikeje man iki jam susprogstant dar ji apkarpyt g.gif nepadariau doh.gif dabar nezinau ar jau begalima

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 15, 09:38)
kasmetinis vandens pakeitimas ir baseino išvalymas. Mes pavasarį, po didžiojo augalų, medžių žydėjimo, kai nusėda visos žiedadulkės, išsiurbiam baseinėlio vandenį ir prieš prileisdami naujo su šepečiu prašveičiam ir nuplaunam šonus, kad bent kiek išsivalytų visokie likučiai.

QUOTE(Vilioja @ 2008 05 15, 09:46)
Lygiai taip padarėm neseniai (gal per anksti g.gif ) ir dar iškėlę lelijas per visą dieną laikėm tuščią, kad saulutė dezinfekuotų. Kasmet taip darom, bet dublių atsiranda cool.gif

mes metuose irgi pora karta vandeni isleidziam su sepeciu sonus nutrinam,paliekam saulutei dezinfekuot,bet dumbliu vistiek atsiranda unsure.gif vakar MB man atsargiai uzsimine filtra kazkoki pirkes (matyt brangus buvo) kainos neklausiau -nes pikta buvau lotuliukas.gif siandien paklausiu -jau nebepykstu tongue.gif

QUOTE(Ingerele @ 2008 05 15, 10:19)
Prisiziurejau tokiu groziu ir as noriu rozes ant koto kur virsuje ir geles ir lapai. Maximoje  yra bet labai jau slabnos o ir kaina 36 lt. neverta moketi uz tokia schmoll.gif
Papildyta:
Zinoma kad jie turi tvarkyti ir dar jusu atsiprasyti.  drinks_cheers.gif

36lt blink.gif pigiau grybo,o as va kaip tik vakar (na uzsikreciau is jusu ax.gif ) ziurejau,be 29eu nenupirksi,norejau tamsiai raudonais ziedais , MB nepasirase unsure.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 15, 12:16)
nelabai ka galiu naudingo patart,metai laiko dar tik kai turiu Acer negundo Flamingo,man atrodo pernai man Knifofija  4u.gif patare apkarpyt sakeles,kad jos siek tiek sakotus,siaip bet kiek skaiciau ji reikia kasmet gerokai apkarpyt,nes jis su laiku suauga -sumedeja i dideli medi ir tu graziu margu lapeliu nelieka,maniskis jau susprogo,butu reikeje man iki jam susprogstant dar ji apkarpyt  g.gif nepadariau  doh.gif dabar nezinau ar jau begalima
mes metuose irgi pora karta vandeni isleidziam su sepeciu sonus nutrinam,paliekam saulutei dezinfekuot,bet dumbliu vistiek atsiranda  unsure.gif vakar MB man atsargiai uzsimine filtra kazkoki pirkes (matyt brangus buvo) kainos neklausiau -nes pikta buvau  lotuliukas.gif siandien paklausiu -jau nebepykstu  tongue.gif
36lt  blink.gif pigiau grybo,o as va kaip tik vakar (na uzsikreciau is jusu  ax.gif ) ziurejau,be 29eu nenupirksi,norejau tamsiai raudonais ziedais , MB nepasirase  unsure.gif  gun_rifle.gif

Pigu labai? blush2.gif bet kazkokia man ji labai nepatikima vos keli lapeliai. Na jei pigi tai varysiu pirkti tadu. jei dar bus doh.gif
Atsakyti