Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 21:10)
Na gi nieko rodos nedariau, ji čia jau kokius 6metus auga vienoje vietoje, tai kas met tų žiedeliųir daugėja.

Na tai tikiuiosi ir maniskes kitais mataia padovanos daugiau ziedu. Kazko lapai ju isgule. Kazi kas joms nepatinka g.gif . Gal saules per daug
Papildyta:
QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 16:35)
as slamuti dar isodinu  thumbup.gif cia pernykste foto  ax.gif
user posted image

Kaip grazu wub.gif . Ir sugalvojat gi. As visai be fantazijos unsure.gif . O kur tuos aksesuarus gavot? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 05 14, 16:57)
siumetine kerijos ir blizges (lunaria) kombinacija - pacios viena kita susirado  biggrin.gif :

user posted image
pernai pabandziau gazanijas - super! Toj vietoj baisi atokaita, o jos rugsejo men. dar graziausiai zydejo...

user posted image

Jau gazaniju grozis wub.gif . Ir as ju labai noriu, bet niekur nerandu pirkt
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 14, 21:10)
pasaka  wub.gif O kaip tas antrasis vadinasi? Labai labai  wub.gif

Trillium išvertus iš lotynų išeitų tris kart tris.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 22:23)
Trillium  išvertus iš lotynų išeitų tris kart tris.

apie tuos triliumus buvo kažkada straipsnis Sodo spalvose, kiek pamenu buvo pabrėžta, kad reikia kantrybės, kol sulauki žieduų, t.y. sužydi ne pirmais metais po pasodinimo. Kiek laiko tavo gražuoliui?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 22:23)
Trillium  išvertus iš lotynų išeitų tris kart tris.

Gėlė labai įspūdinga, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet pavadinimas dar geresnis. drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Labao gražūs mediniai bijūnai wub.gif , pas mane dar maži, čia tokie jau per kokį 30m. žaugo g.gif

o kodėl gluosnių nekarpot, juk kuo daugiau karpai, tuo jie gražesni ir tankesni, pas mane per 5m. toks tankus kupolas, bet karpau kelis kart per sezoną.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 14, 14:39)
Čia nuotraukoj bakopos??  Bet labai jau gražiai atrodo  Man irgi penunijos ir surfinijos nepatinka dėl tų peržydėjusių žiedų rankiojimo.Nežinau,gal aš augint nemoku,bet pas mane jos gražios būna tik iš pradžių,paskui nustypsta,žiedai susmulkėja...

QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 15:39)
kaip graziai atrodo    o cia ne pelargonijos    siemet pirkau vien baltas ir raudonas gelytes

oi ne! cia balkone petunijos buvo, ir ne svyrancios, o paprastos krumines [svyranciu su 3 ziedu daigeliais nepavykdavo gauti, tik did krumus parduodavo] - as jas lenkiau lenkiau nuo mazumes kaip man reikia biggrin.gif , o jos ir taip i saule nusisuko.
Jas tresti reikia nuolat, as kas 10 dienu su skystom zydinciu trasom - tik spalio pab nukabindavau. thumbup.gif
ta sezona po balkonu buvo i kompanija jau rodytos raudonos verbenos
Bet kai praejusiais metais su Bakopa susidraugavau, spjoviau i ta buvusi lipnu reikala, ir nieko man daugiau be tu Bakopu nereikia , tik tokia nuotrauka turiu, matyti uz vaiko po balkonu, bus ir ant jo loviuose. nama baltai padabinsiu wub.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 14:53)
Įmetu pora gėlių vaizdelių, šilagėlė šiemet virš 100 žiedų davė.

user posted image
user posted image

wub.gif wub.gif
as noriu silageles, nesu auginusi jos blush2.gif pasakykit man:
kas lieka nuzydejus? normali zaluma per vasara? ar nunyksta lapai?
Kaip dauginama, tiksliau, kaip jos uzsiveisti, kada sodinti?

QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 15:35)
as slamuti dar isodinu cia pernykste foto
user posted image

labai wub.gif
man slamutis kompozicijoj prie raudonai zydinciu nuostabu, viena vasara vaziuodama pro tokia degaline pakeliui i vln vis i ja uzsukdavau, kad ir sokoladuko lotuliukas.gif , nes ten ant palangiu zydejo raudonos pelargonijos su nusvirusiu slamuciu wub.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 05 14, 15:57)
siumetine kerijos ir blizges (lunaria) kombinacija - pacios viena kita susirado

pernai pabandziau gazanijas - super! Toj vietoj baisi atokaita, o jos rugsejo men. dar graziausiai zydejo...
user posted image

kombinacija wub.gif

o tos gazanijos - ar daugiametes blush2.gif
cia panasias vienmetes gelytes auginau panasias, ne gazanijos turbut blush2.gif

QUOTE(shanet @ 2008 05 14, 15:58)
..sake ans vadinas -  sumedejes bijunas.
user posted image

blink.gif ir koooks dydis! wub.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 14, 16:10)
nekarpyti gluosniai pernai
[attachmentid=142777]

labai grazus kampelis 4u.gif
man tas baltas ruozelis thumbup.gif

QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 16:11)
reikia patarimo sita ploteli noriu uzpilti mulciu,ar reikia nukasti zole,ar galiu uztiesus ta juoda plevele uzpilti mulca
user posted image

negali schmoll.gif
kam tau cia mulcio prireike doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 05 14, 18:27)
Nusipirkau putokli, kur PC tokiose dezutese augalu saknys pardavinejamos. Ar jis zydi tik pavasari? Kaip greit man isplis is 4 saknu? Noriu ratu aplink svyranciablinde apsodint? Kaip jums si mintis?

ka tik draugei daviau putoklio, nukopinu ka jai rasiau:
kitos svyrancios ir sliauziancios Putoklis ir Sliauziancioji Guboja- ziurint kur augs [vazone ar ant zemes]. siaip tai alpinariumu geles, bet as vazonuose auginu [ant zemes neturiu joms tinkamos vietos]. kadangi jos daugiametes, tai su visu vazonu ziemai siltnamy pastatau, ir viskas. pavasari labai anksti isnesu laukan ir laukiu kol zydes - tikra tingine . Tiesa, vasara tresiu kartu su visais kitais vazonais skystom zydinciu trasom kas 2sav. na nors kas pora metu reik nepatinget isversti vazona, isvalyt, ispurtyt, pakeist zeme [aisku galima kasmet]. Ka tik tai padariau.
putoklis zydi ryskiai rozin smulkiais ziedeliais, zydi vasaros pirmoje puseje. ziedams nuvytus trecdali kero nupjauti, atzeles jis bus grazesnis ir turetu prazysti antra karta ruggsejo menesi.
megsta saule, nepakencia sunkios, nuolat slapios zemes!

del tavo klausimu - isplis greitai.
Bet as siulyciau tam reikalui kur tu nori - tai silini gvazdika - is tolo primena ta putokli kai zydi. turejau baltais, sviesiai ir tams roziniais ziedeliais. geriau silinis del to, kad jis kiliminis, tankus, nors putoklis irgi savotiskai kilimu ant zemes auga, tokiu puriu...
Tiesa, kita drauge nusipirko tipo irgi putoklio sakni, ale ten visai ne tas augalas, laukiam kas bus is to daigelio... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 15:53)
Įmetu pora gėlių vaizdelių,
user posted image

Oi ta Knifofija nono.gif Vis mums kokia nauja madinga gelyte po akim pakisa. Ir kaip tokios neuzsinoresi?...

QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 16:35)
as slamuti dar isodinu  thumbup.gif cia pernykste foto  ax.gif
user posted image

Koks nepretenzingas vaizdelis thumbup.gif Man raudona spalva zaliam fone kuo toliau tuo idealiau atrodo smile.gif Pati baigiu isnaikint blankias pelargonijas-pasilikau tik ryskiai raudonas ir violetines.

QUOTE(shanet @ 2008 05 14, 16:58)
Ta proga noriu parodyt koki grazuoli augina mano mamaite.....sake ans vadinas -  sumedejes bijunas.

Shanet, tikra grazuoli tavo mama augina. O svarbiausia, jis dar ir kvepia! Tik gaila, kad nuzydi per kelias dienas. Cia maniskio pernykstis zydejimas, o siemet, turbut, nesulauksiu, nes turiu isvaziuot porai savaiciu, o jis siom dienom jau prasiskleis verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 14, 17:57)

user posted image

labai jau gražios tos gazanijos wub.gif
O aš šiais metais bandžiau jų pasisėti, tai nei viena sėklytė nesudygo, gaila. O tai kodėl įdomu. Galvojau prisodinsiu į vazoną didelį, vasarą bus gražu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 14, 20:47)
Šiandien raudondvario plente"Sodo skrynia" turėjau laimę nusipirkti diideelii maumedį, visur kitur tokie mažiukai, šakelės trumpos...o pastarasis toks riebus palyginus su kitais, minėjo, kad kažkokiai personai buvo užsakytas, ale, kad ji išvažiavo tai iškišo į prekybą - a tut, kak tut aš pasitaikiau, vadinasi jis buvo skirtas MAN lotuliukas.gif ir tik 200 lt. Savaitgalį per krikštynas pasodinsim, tai nuotrauką gal ir įkelsiu biggrin.gif
O vat magnolijus"susan" pardavime buvo tik mažuuuuutis krūmelis,  verysad.gif o aš noriu jau paauginto ax.gif , nusipirksiu vėliau irnesakyk.gif

nu va kaip smagu del maumeduko...SUSAN magnoliju visokiu dydziu turi trakiskiu SOLTRA.
Atsakyti
sveikos merginos. noriu patarimo. KA daryti su pazalevusiu vandeniu baseinelyje g.gif ? mano baseinelis nera didelis virsus isdetas akmenais o apacioje plevele. Ileistos aisku MB zuvys kazkokios neaiskios ir siemet pasodinau vazone lelija. Taciau visas baseinas ir akmenai nuauge zaliais kaip snargliais blush2.gif biggrin.gif net nezinau ka daryti. Gal yra kokia priemone kuri panaikintu tuos zalius tokius snarglius. Bet taip panaikinti kad neisnyktu zuvys ir mano lelijele g.gif padekite
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 05 15, 08:50)
sveikos merginos. noriu patarimo. KA daryti su pazalevusiu vandeniu baseinelyje g.gif ? mano baseinelis nera didelis virsus isdetas akmenais o apacioje plevele. Ileistos aisku MB zuvys kazkokios neaiskios ir siemet pasodinau vazone lelija. Taciau visas baseinas ir akmenai nuauge zaliais kaip snargliais  blush2.gif  biggrin.gif  net nezinau ka daryti. Gal yra kokia priemone kuri panaikintu tuos zalius tokius snarglius. Bet taip panaikinti kad neisnyktu zuvys ir mano lelijele g.gif  padekite

Tai siūlinis dumblis - ir mūsų baseinėlio bėda doh.gif Mačiau Schetelige priemonės prieš dumblius. Šiemet tikrai išbandysim. pažįstamas biologas aiški no, kad tai dėl pūvančių organinių medžiagų. Pas mus toks pat kaip pas tave baseinėlis, bet jame net keli vazovai vandens lelijų. Turiu namie to produkto aprašymą, bet nepastudijavau dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 15 gegužės 2008 - 08:06
Na merginos ir groziu cia galima pamatyti 4u.gif
Pagarba gelininkems 4u.gif
Atsakyti