QUOTE(nengamo @ 2008 05 14, 14:39)
Čia nuotraukoj bakopos?? Bet labai jau gražiai atrodo Man irgi penunijos ir surfinijos nepatinka dėl tų peržydėjusių žiedų rankiojimo.Nežinau,gal aš augint nemoku,bet pas mane jos gražios būna tik iš pradžių,paskui nustypsta,žiedai susmulkėja...
QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 15:39)
kaip graziai atrodo o cia ne pelargonijos siemet pirkau vien baltas ir raudonas gelytes
oi ne! cia balkone
petunijos buvo, ir ne svyrancios, o paprastos krumines [svyranciu su 3 ziedu daigeliais nepavykdavo gauti, tik did krumus parduodavo] - as jas lenkiau lenkiau nuo mazumes kaip man reikia
, o jos ir taip i saule nusisuko.
Jas tresti reikia nuolat, as kas 10 dienu su skystom zydinciu trasom - tik spalio pab nukabindavau.
ta sezona po balkonu buvo i kompanija jau rodytos raudonos
verbenos
Bet kai praejusiais metais su Bakopa susidraugavau, spjoviau i ta buvusi lipnu reikala, ir nieko man daugiau be tu Bakopu nereikia , tik tokia nuotrauka turiu, matyti uz vaiko
po balkonu, bus ir ant jo loviuose. nama baltai padabinsiu
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 14:53)
Įmetu pora gėlių vaizdelių, šilagėlė šiemet virš 100 žiedų davė.
as noriu silageles, nesu auginusi jos
pasakykit man:
kas lieka nuzydejus? normali zaluma per vasara? ar nunyksta lapai?
Kaip dauginama, tiksliau, kaip jos uzsiveisti, kada sodinti?
QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 15:35)
as slamuti dar isodinu cia pernykste foto
labai
man slamutis kompozicijoj prie raudonai zydinciu nuostabu, viena vasara vaziuodama pro tokia degaline pakeliui i vln vis i ja uzsukdavau, kad ir sokoladuko
, nes ten ant palangiu zydejo raudonos pelargonijos su nusvirusiu slamuciu
QUOTE(vida777 @ 2008 05 14, 15:57)
siumetine kerijos ir blizges (lunaria) kombinacija - pacios viena kita susirado
pernai pabandziau gazanijas - super! Toj vietoj baisi atokaita, o jos rugsejo men. dar graziausiai zydejo...
kombinacija
o tos gazanijos - ar daugiametes
cia panasias
vienmetes gelytes auginau panasias, ne gazanijos turbut
QUOTE(shanet @ 2008 05 14, 15:58)
..sake ans vadinas -
sumedejes bijunas.
ir koooks dydis!
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 14, 16:10)
nekarpyti gluosniai pernai
[attachmentid=142777]
labai grazus kampelis
man tas baltas ruozelis
QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 16:11)
reikia patarimo sita ploteli noriu uzpilti mulciu,ar reikia nukasti zole,
ar galiu uztiesus ta juoda plevele uzpilti mulca
negali
kam tau cia mulcio prireike
QUOTE(Tina* @ 2008 05 14, 18:27)
Nusipirkau putokli, kur PC tokiose dezutese augalu saknys pardavinejamos. Ar jis zydi tik pavasari? Kaip greit man isplis is 4 saknu? Noriu ratu aplink svyranciablinde apsodint? Kaip jums si mintis?
ka tik draugei daviau putoklio, nukopinu ka jai rasiau:
kitos svyrancios ir sliauziancios Putoklis ir Sliauziancioji Guboja- ziurint kur augs [vazone ar ant zemes]. siaip tai alpinariumu geles, bet as vazonuose auginu [ant zemes neturiu joms tinkamos vietos]. kadangi jos daugiametes, tai su visu vazonu ziemai siltnamy pastatau, ir viskas. pavasari labai anksti isnesu laukan ir laukiu kol zydes - tikra tingine . Tiesa, vasara tresiu kartu su visais kitais vazonais skystom zydinciu trasom kas 2sav. na nors kas pora metu reik nepatinget isversti vazona, isvalyt, ispurtyt, pakeist zeme [aisku galima kasmet]. Ka tik tai padariau.
putoklis zydi ryskiai rozin smulkiais ziedeliais, zydi vasaros pirmoje puseje. ziedams nuvytus trecdali kero nupjauti, atzeles jis bus grazesnis ir turetu prazysti antra karta ruggsejo menesi.
megsta saule, nepakencia sunkios, nuolat slapios zemes!
del tavo klausimu - isplis greitai.
Bet as siulyciau tam reikalui kur tu nori - tai silini gvazdika - is tolo primena ta putokli kai zydi. turejau baltais, sviesiai ir tams roziniais ziedeliais. geriau silinis del to, kad jis kiliminis, tankus, nors putoklis irgi savotiskai kilimu ant zemes auga, tokiu puriu...
Tiesa, kita drauge nusipirko tipo irgi putoklio sakni, ale ten visai ne tas augalas, laukiam kas bus is to daigelio...