Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

Knifofija - super grožis šilagėlės pas tave thumbup.gif
O maniškės šiemet peržiemavojo ir nei vieno žiedelio... Įdomu kodėl..

QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 14, 11:03)
tai kad svarai ten, o ne eurai...  doh.gif

Na taip, svarai, dar vieną tinklalapį žiūrėjau, ten eurais - tai gal sumaišiau, bet už tokį grožį mokėčiau ir svarais... mirksiukas.gif

QUOTE(Bijuna @ 2008 05 14, 11:39)
Merginos, radau toki augala: Gluosnis sveikalapis 'Hakuro-nishiki', ar kas auginate?
jo lapeliai lyg tais balta-zalia-rausva?

Taip, labai puikiai ir auga, ir žiemoja, ir formuojasi...

2006 m. mažiukai dar
[attachmentid=142778]

nekarpyti gluosniai pernai
[attachmentid=142777]

jau formuoti
[attachmentid=142776]

QUOTE(Lululu @ 2008 05 14, 12:23)
Labukas, na ir prigasdino vakar kaimynė, kad bus šalna, tai puolėm su vyru dengti vynuoges, prieskonines daržoves,gėlės vazonuose sandeliukan parnešiau.. smile.gif  O įdomu ar tikrai buvo?
Gal kas auginat Gvaizdūnę 'Liliput", kaži ar nebus vėlu, jeigu tiesiai į dirvą sėsiu, ar geriau vazonėlyje daiginti?

O su šalnom doh.gif - tai ir pernai ir šiemet begonijos apšalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 14 gegužės 2008 - 16:14
reikia patarimo sita ploteli noriu uzpilti mulciu,ar reikia nukasti zole,ar galiu uztiesus ta juoda plevele uzpilti mulca g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 16:11)
reikia patarimo sita ploteli noriu uzpilti mulciu,ar reikia nukasti zole,ar galiu uztiesus ta juoda plevele uzpilti mulca  g.gif
user posted image

ojojoj, nežinau, bent jau aš tai nebekenčiu mulčo po profesionalų padaryto alpinariumo, kai jis "išplaukė"... Kol išrinkau pernai po žiemos iš žolės... doh.gif Dar ir šiemet kai kur randu... Nežinau, man mulčas nepatinka... Arba reikia aptverti stabiliu konturu, nes mano alpinariumas kur aukščiau su gluosniais, ribojasi iš karto su žole... O kai persidariau ir užpyliau kapų žeme - labai liuks... tuoj ten spriges sodinsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 14 gegužės 2008 - 16:20
QUOTE(damute31 @ 2008 05 14, 17:11)
reikia patarimo sita ploteli noriu uzpilti mulciu,ar reikia nukasti zole,ar galiu uztiesus ta juoda plevele uzpilti mulca  g.gif
user posted image

gal dar neskubek viso ploto uzpilt,augaliuku daugiau pasodink,grupelemis,nes jei dabar viska uzpilsi-liudnai atrodys g.gif As mulciu naudoju visai smulkuti,tai poto perkasu su zemem ir buna thumbup.gif dirvos pagerinimas,o jei stambi faktura-irgi nepatariu-tikros siuksles schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ,ypac jei kieme ar vaikai ar keturkojai begioja...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 14, 17:18)
ojojoj, nežinau, bent jau aš tai nebekenčiu mulčo po profesionalų padaryto alpinariumo, kai jis "išplaukė"... Kol išrinkau pernai po žiemos iš žolės...  doh.gif  Dar ir šiemet kai kur randu... Nežinau, man mulčas nepatinka... Arba reikia aptverti stabiliu konturu, nes mano alpinariumas kur aukščiau su gluosniais, ribojasi iš karto su žole... O kai persidariau ir užpyliau kapų žeme - labai liuks... tuoj ten spriges sodinsiu...

pas mane ten lygu ir borteliai yra, tai manau neisplauks g.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 05 14, 17:33)
gal dar neskubek viso ploto uzpilt,augaliuku daugiau pasodink,grupelemis,nes jei dabar viska uzpilsi-liudnai atrodys g.gif  As mulciu naudoju visai smulkuti,tai poto perkasu su zemem ir buna thumbup.gif  dirvos pagerinimas,o jei stambi faktura-irgi nepatariu-tikros siuksles schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ,ypac jei kieme ar vaikai ar keturkojai begioja...

ten nedidelis plotelis ir daug augalu sodint nebegaliu,dar vienm spygliuociuj vietos yra ax.gif nes kaip suaugs jiem vietos paskui bus mazai g.gif
bliamba susimutinau dabar doh.gif bagazinej 3 maisai mulco ir jis stambus doh.gif bet jai agro plevele patiesiu nesusiplaks su zemem ir bet kada galesiu nuimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 14, 17:10)
Knifofija - super grožis šilagėlės pas tave  thumbup.gif
O maniškės šiemet peržiemavojo ir nei vieno žiedelio... Įdomu kodėl..
Na taip, svarai, dar vieną tinklalapį žiūrėjau, ten eurais - tai gal sumaišiau, bet už tokį grožį mokėčiau ir svarais...  mirksiukas.gif
Taip, labai puikiai ir auga, ir žiemoja, ir formuojasi...

2006 m. mažiukai dar
[attachmentid=142778]

nekarpyti gluosniai pernai
[attachmentid=142777]

jau formuoti
[attachmentid=142776]
O su šalnom  doh.gif  - tai ir pernai ir šiemet begonijos apšalo...

Be mulciaus gelynelis atrode graziau...ir spriges ten nelabai deres (mano kuklia nuomone)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 14 gegužės 2008 - 17:29
Nusipirkau putokli, kur PC tokiose dezutese augalu saknys pardavinejamos. Ar jis zydi tik pavasari? Kaip greit man isplis is 4 saknu? Noriu ratu aplink svyranciablinde apsodint? Kaip jums si mintis? Ar geriau vienmetes zydincias? Niekur nerandu serenciu nana veisles, nesamone kazkokia g.gif o jie tai grozis neispasakytas, va kaip zydejo:
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 15:53)
Įmetu pora gėlių vaizdelių, šilagėlė šiemet virš 100 žiedų davė.

user posted image
user posted image

Oho kaip grazu wub.gif . O ka tu padarei silagelei, kad taip ziedais apsipyle? ir tas antras augaliukas labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 14, 19:27)
Nusipirkau putokli, kur PC tokiose dezutese augalu saknys pardavinejamos. Ar jis zydi tik pavasari? Kaip greit man isplis is 4 saknu? Noriu ratu aplink svyranciablinde apsodint? Kaip jums si mintis? Ar geriau vienmetes zydincias? Niekur nerandu serenciu nana veisles, nesamone kazkokia  g.gif o jie tai grozis neispasakytas, va kaip zydejo:

Aš šiandien ZALIOJ STOTELĖJ pakilojau tas sėklytes, bet nutariau nepirkt, nes tu didesnių serenčių nemažai prisirinkus turiu. Bet kai pamačiau tavo nuotrauką, gundausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 14, 17:33)
,o jei stambi faktura-irgi nepatariu-tikros siuksles schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ,ypac jei kieme ar vaikai ar keturkojai begioja...

o man kaip tik stambesnis gražiau žiūrisi ax.gif
Šiandien raudondvario plente"Sodo skrynia" turėjau laimę nusipirkti diideelii maumedį, visur kitur tokie mažiukai, šakelės trumpos...o pastarasis toks riebus palyginus su kitais, minėjo, kad kažkokiai personai buvo užsakytas, ale, kad ji išvažiavo tai iškišo į prekybą - a tut, kak tut aš pasitaikiau, vadinasi jis buvo skirtas MAN lotuliukas.gif ir tik 200 lt. Savaitgalį per krikštynas pasodinsim, tai nuotrauką gal ir įkelsiu biggrin.gif
O vat magnolijus"susan" pardavime buvo tik mažuuuuutis krūmelis, verysad.gif o aš noriu jau paauginto ax.gif , nusipirksiu vėliau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 14, 19:50)
Oho kaip grazu wub.gif . O ka tu padarei silagelei, kad taip ziedais apsipyle? ir tas antras augaliukas labai grazus wub.gif

Na gi nieko rodos nedariau, ji čia jau kokius 6metus auga vienoje vietoje, tai kas met tų žiedeliųir daugėja.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 21:10)
Na gi nieko rodos nedariau, ji čia jau kokius 6metus auga vienoje vietoje, tai kas met tų žiedeliųir daugėja.

pasaka wub.gif O kaip tas antrasis vadinasi? Labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 14 gegužės 2008 - 20:11