Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

Labai man aila siemet nei vieno ziedo magnolija neiskleide! sad.gif pernai tik viena zieduka, taip jau tikejausi kad siemet nors keli jau bus, kazin kodel siemet nei vieno?labai jau zaliuoja, nors istikro pernai kai ziedas atsirado lapai pas magnolija jau buvo, o juk jos ziedai pries lapus atsiranda??
Atsakyti
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 14, 00:06)
daug ka ''paveldejau''-taigi daug ka ir isnaikinau(ne vietoj buvo,labai isbujoje nepataisomai ar nusmurge-plius sodo-darzo planai keiciasi)

nereikia skubeti visiskai isnaikinti mirksiukas.gif nors skaiciau jau paskubejai...

QUOTE(Tina* @ 2008 05 14, 07:59)
Pradejau gundytis ant zemaugiu jurginu, dar man mazai O jie vienmeciai buna? Ar irgi gumbus galima issisaugot?

Man jie labai wub.gif , auginu 4 metai krepsiuose. rusy per ziema laikau lygiai t.p. kaip ir kitus. siemet isigijau tusciaviduri kaip ramunes ziedais, jau pumpurus sukrove - gelt viduriuku baltais ziiedlapiais [na as pasinesusi del ramuniu doh.gif , ir jurginai turi tokie buti lotuliukas.gif ]

QUOTE(agnita @ 2008 05 14, 08:38)

gražiausiai jurginai atrodo , niekad jų nedėjau, dažniausiai palergonijas įv.rūšių dedu, petunijos ir surfinijos atsibodo.

Aciu 4u.gif
petuniju ir surfiniju 3 metai kaip atsisakiau -- jau tas ziedu nuvytusiu rankiojimas, rankos iki alkuniu lipnios doh.gif [per balkona persisverusi darbavausi]. nors ir kaip graziai atrode... bet po kiekv lietaus vaizdelis ne koks ...
user posted image

db Bakopomis puosiu fasada - tik laistai ir tresi, jokiu rupesciu.

QUOTE(nengamo @ 2008 05 14, 09:52)
Rašo kaip apie kambarinį augalą   Norėčiau ir aš gyvent bananų šaly

as ir zurnale skaiciau, kad pas mus kambarinis...beje dar vesia patalpa reik turet, jei ziedu nori.. [kamelijos]

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 14, 10:39)
Šilokas. Tik jų papildomai laistyti nereikia ir mėgsta saulėtas vietas.

dekui 4u.gif
tai ten gera jam vieta pas mane thumbup.gif - atsigaus rolleyes.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 05 14, 11:10)

o sakykit -ar tinka verbenas i kabanti vazona sodint,susodinau ir galvoju  g.gif o gal netinka
user posted image

dar tokiu gelyciu nusipirkau,vis sakau kas nors naujesnio,tokiu dar neturejau kabanciam vazone
user posted image

zinoma gali, kabejo ir pas mane, svyranti.. [tik nzn, ar del to kad nestuke.gif buvau nelabai rupinausi, kazkaip iki salnu ji ''nedatrauke'' kaip kiti vazoniniai vasariniai augalai mano]
user posted image

antroji labai grazi gelyte wub.gif

QUOTE(Lululu @ 2008 05 14, 12:23)
Labukas, na ir prigasdino vakar kaimynė, kad bus šalna, tai puolėm su vyru dengti

vakar 23 val islekiau laukan, sunesiau i siltnami kannas, jurginus ir kardelius unsure.gif , nes jau tada tik 4 lpsn pas mus buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 14 gegužės 2008 - 13:38
QUOTE(Wolke @ 2008 05 14, 09:10)
gebenes man pro duris i kambari lenda  doh.gif dar viena piktzole  doh.gif

o sakykit -ar tinka verbenas i kabanti vazona sodint,susodinau ir galvoju  g.gif o gal netinka

*ir dar kokia doh.gif
**tinka-mano drauge pernai augino-grazu wub.gif ir idomiau,nei petunijos kokios.

QUOTE(vida777 @ 2008 05 14, 10:11)
. As dabar jau uzsimaniau "Nigra"

sita gal sulanzo magnolija (kitaip - tulpmedis), ne lelijaziede

*ir as tos noreciau ax.gif
**aga,tulpaziede.man graziau tulpaziedes siaip jau,nors susana ir nigra grazu..o baltais ziedeliais zydincios susanos ''drauges'' man nelabai ax.gif kazkaip per skysta man
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 14, 13:11)
as turejau minty paprasta juoda plastmasini kubila ikist i zeme, kad jo visai nesimatytu, tik tam, kad nebutu kur atzalom plestis.

Supratau,bet man atrodo kad kokiam mediniam kubile pusiau įkastam gerai atrodyt turėtų ax.gif Tokiam panašiam kaip vakar kažkas nuotrauką įdėjo. smile.gif
QUOTE(rokoko @ 2008 05 14, 14:34)
db Bakopomis puosiu fasada - tik laistai ir tresi, jokiu rupesciu.
as ir zurnale skaiciau, kad pas mus kambarinis...beje dar vesia patalpa reik turet, jei ziedu nori.. [kamelijos]

Čia nuotraukoj bakopos?? g.gif Bet labai jau gražiai atrodo wub.gif Man irgi penunijos ir surfinijos nepatinka dėl tų peržydėjusių žiedų rankiojimo.Nežinau,gal aš augint nemoku,bet pas mane jos gražios būna tik iš pradžių,paskui nustypsta,žiedai susmulkėja...

Tai va,kas su tom grožybėm vargo labai daug,o ir sąlygas reikia turėt.
Atsakyti
Įmetu pora gėlių vaizdelių, šilagėlė šiemet virš 100 žiedų davė.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 14, 14:53)
Įmetu pora gėlių vaizdelių, šilagėlė šiemet virš 100 žiedų davė.

Knifofija, bet tu gelininke iki kaulu smegenu wub.gif - turi gera ranka...., ir sirdi biggrin.gif !!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 14, 12:10)

as slamuti dar isodinu thumbup.gif cia pernykste foto ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gražu pas tave, Damute smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 14, 14:34)

petuniju ir surfiniju 3 metai kaip atsisakiau -- jau tas ziedu nuvytusiu rankiojimas, rankos iki alkuniu lipnios  doh.gif [per balkona persisverusi darbavausi]. nors ir kaip graziai atrode... bet po kiekv lietaus vaizdelis ne koks ...
user posted image

kaip graziai atrodo wub.gif thumbup.gif o cia ne pelargonijos g.gif siemet pirkau vien baltas ir raudonas gelytes wub.gif
Atsakyti
siumetine kerijos ir blizges (lunaria) kombinacija - pacios viena kita susirado biggrin.gif :

user posted image

pernai pabandziau gazanijas - super! Toj vietoj baisi atokaita, o jos rugsejo men. dar graziausiai zydejo...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 gegužės 2008 - 15:59
Sveikutes 4u.gif ,

ojojoi....kaip cia pas jus grazu,yr kur akis paganyt wub.gif thumbup.gif .

As pati tik nesenai iskepta sodininke ax.gif ,man viskas naujiena,siek tiek ziniu semiuos is mamaites irnesakyk.gif .
Bet va dabar atradau jus bigsmile.gif ,tai lankysiuos 4u.gif .

Ta proga noriu parodyt koki grazuoli augina mano mamaite.....sake ans vadinas - sumedejes bijunas.
Sitos foto darytos praejusiais metais.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglėmama @ 2008 05 14, 16:38)
Gražu pas tave, Damute smile.gif  thumbup.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti