Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 14, 07:38)
Vakar radau tokį gerą tinklalapį Crocus firma, jie U.K. ir deja nesiunčia į LT  verysad.gif  O jau tiek grožybių buvau nusiūžiūrėjusi ir gerom kainom... Pvz. Krokų 25 vnt. tik 3-4  eurai, o kitų gėlių grožis... Ach, gaila kad nesiunčia ...

tai kad svarai ten, o ne eurai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 14, 11:13)
Sveikos, noriu paklausti, gal Jus zinote koki  kruma, kad augtu iki 1.5 m ir butu margais lapais, bet ne zalia- balta, zalia-geltona o pvz. zalia ir rausva, zalia-balta-rausva  g.gif . As jau rasiau, kad mano manas t.raudonas ir pietu puseje noreciau ka nors graziai rausvo pasodinti. Sedulas jau visas turiu, bet jos kita misija atlikineja or TO grazaus augaliuko reikia groziui. mirksiukas.gif Vakar buvau Zapyskio medelyno aiksteleje Kaune, tai nusivyliau  schmoll.gif , palyginus su soltra ... nera ka lyginti, o ir kainos man pasirode  schmoll.gif Aciu.
P.S. Kikoje pirkau ta zalia zele nuo katinu ir sunu, kai pabandysiu - parasysiu koks efektas ax.gif

yra veigela tokiais bordo tamsiais lapais ir rausvais ziedeliais,vienos auga nedidukes ,kitos iki 2 m,pavadinimo neprisimenu,turi SODO KRAITE Raudondvario pl.
Atsakyti
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 14, 01:06)
pvz ta geltonai zydinti kruma nuotraukoj(vel pav. neatmenu,nors ka tik apie ji kalbejom  fool.gif ) ir rododendru chebra...dar noreciau gebene isnaikint,bet kad jau gal ne musu jegom,kiek ten jos uzsiveise wacko.gif apkarpom ir lai te ji buna....

tas geltonai zydintis krumas - japonine kerija -man tai kaip piktzole,turejom paprastai ziedukais,tai zinokit vargas isnaikint lenda ir lenda is zemes nauji daigeliai,na kai turi daug vietos toks plnavidurinis krumas,kasmet graziai apkarpomas ir jei neleidziama jam plestis -graziai atrodo 4u.gif bet as kazko tai jo nenoriu ax.gif gebenes man pro duris i kambari lenda doh.gif dar viena piktzole doh.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 05 14, 09:15)
aš irgi tokį šiandie -ryt varysiu pirkt, kur nors į patvorį pasodinsiu pirma įkišusi į kubilą kokį rolleyes.gif, o sakykit jis ilgai žydi, ar tik vienos spalvos būna

atrodo, kad tik geltoni ir buna g.gif zydi gal pora savaiciu,na kaip visi zydintys krumai 4u.gif

o sakykit -ar tinka verbenas i kabanti vazona sodint,susodinau ir galvoju g.gif o gal netinka
user posted image

dar tokiu gelyciu nusipirkau,vis sakau kas nors naujesnio,tokiu dar neturejau kabanciam vazone
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 14, 09:56)
ačiū  4u.gif o kokia jų priežiūra? lepios? mirk gyvenk tokios užsinorėjau  ax.gif

prasom nenumirti ir ja isigyti- ziemoja pas mus puikiai,as del visa ko durpe pamulciuoju storai saknis ir viskas.Tiesa, kai sugalvoja jau ant pumpuru slapias sniegas iskrist,kaip kad jau yra buve,,tai pridengiu greitai ir sakeles ,kad ziedeliai nenusaltu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 14, 12:10)
tas geltonai zydintis krumas - japonine kerija -man tai kaip piktzole,turejom paprastai ziedukais,tai zinokit vargas isnaikint lenda ir lenda is zemes nauji daigeliai,na kai turi daug vietos toks plnavidurinis krumas,kasmet graziai apkarpomas ir jei neleidziama jam plestis -graziai atrodo  4u.gif bet as kazko tai jo nenoriu  ax.gif gebenes man pro duris i kambari lenda  doh.gif dar viena piktzole  doh.gif
atrodo, kad tik geltoni ir buna  g.gif zydi gal pora savaiciu,na kaip visi zydintys krumai  4u.gif
o sakykit -ar tinka verbenas i kabanti vazona sodint,susodinau ir galvoju  g.gif o gal netinka
user posted image

dar tokiu gelyciu nusipirkau,vis sakau kas nors naujesnio,tokiu dar neturejau kabanciam vazone
user posted image

Verbenos labai tinka sodinti į kabančius vazonus.
Atsakyti
QUOTE(kirute @ 2008 05 14, 12:21)
Verbenos labai tinka sodinti į kabančius vazonus.

Jei verbenos svyrancios ,tai tikrai graziai ziuresis kabanciame vazone.Bet gali buti ir nesvyranciu verbenu , tai tada reiks daug skabyti virsuneles - kad neaugtu i virsu o tik i ploti.
Atsakyti
Merginos, radau toki augala: Gluosnis sveikalapis 'Hakuro-nishiki', ar kas auginate?
jo lapeliai lyg tais balta-zalia-rausva?
Atsakyti
as auginu salix hakuro nishiki - siaip jo patys galiukai kai zydi nusidazo taip roziniai baltai,siaip stovi zalias - siuo metu kaip tik jie zydi wub.gif apkarpant galima graziai formuot medeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 14, 08:56)
ačiū  4u.gif o kokia jų priežiūra? lepios? mirk gyvenk tokios užsinorėjau  ax.gif

"Susan" ne tik labai atspari, bet ilgai ir gausiai zydi tamsiai purpuriniai-rausvais ziedais, daznai - dar karta vasaros pabaigoje. As dabar jau uzsimaniau "Nigra", nebereikia man "Susan" (kaip ta juru valdove blush2.gif )...

QUOTE(nengamo @ 2008 05 14, 09:31)
O kubile tikrai labai gražiai žiūrėtūsi thumbup.gif

as turejau minty paprasta juoda plastmasini kubila ikist i zeme, kad jo visai nesimatytu, tik tam, kad nebutu kur atzalom plestis.

QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 14, 09:38)
man si grazi,bet dar grazesne balta-ar siek tiek kremine gal labiau-jos ziedai stambesni...pas kaimynus maziau,ispudingai atrodo-dvieju delnu dydzio ziedai  wub.gif
user posted image

sita gal sulanzo magnolija (kitaip - tulpmedis), ne lelijaziede, kaip pvz."Susan".

QUOTE(Bijuna @ 2008 05 14, 10:13)
Sveikos, noriu paklausti, gal Jus zinote koki  kruma, kad augtu iki 1.5 m ir butu margais lapais, bet ne zalia- balta, zalia-geltona o pvz. zalia ir rausva, zalia-balta-rausva  g.gif . As jau rasiau, kad mano manas t.raudonas ir pietu puseje noreciau ka nors graziai rausvo pasodinti.

gal sitas klevas patiktu - Acer negundo "Flamingo" - kuo ji dazniau karpai, tuo virsunes buna rausvesnes. Wolke toki augina - turi patirties biggrin.gif :

user posted image

QUOTE(Wolke @ 2008 05 14, 11:10)
zydi gal pora savaiciu,na kaip visi zydintys krumai  4u.gif
o sakykit -ar tinka verbenas i kabanti vazona sodint,susodinau ir galvoju  g.gif o gal netinka
user posted image

eik tu , kerija ilgiau zydi, gi ten vienas po kito tie ziedai zydi ir zydi...

as pernai i pakab. vazona pas mama buvau svyranciu raudonu verbenu su baltom bakopom prisodinus thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 gegužės 2008 - 12:13
Labukas, na ir prigasdino vakar kaimynė, kad bus šalna, tai puolėm su vyru dengti vynuoges, prieskonines daržoves,gėlės vazonuose sandeliukan parnešiau.. smile.gif O įdomu ar tikrai buvo?
Gal kas auginat Gvaizdūnę 'Liliput", kaži ar nebus vėlu, jeigu tiesiai į dirvą sėsiu, ar geriau vazonėlyje daiginti?
Atsakyti
vida777 klevas rudeninis "Flamingo" tiktu g.gif , turbut noriu blush2.gif Reikia Wolke iskamantineti informacijos kas JIS per ......klevas biggrin.gif
Wolke, jei per darbus pamatysi zinute, bukite gera, pateikite naugingos informacijos apie sita grazuoli aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2008 05 14, 13:23)
Labukas, na ir prigasdino vakar kaimynė, kad bus šalna, tai puolėm su vyru dengti vynuoges, prieskonines daržoves,gėlės vazonuose sandeliukan parnešiau.. smile.gif  O įdomu ar tikrai buvo?
Gal kas auginat Gvaizdūnę 'Liliput", kaži ar nebus vėlu, jeigu tiesiai į dirvą sėsiu, ar geriau vazonėlyje daiginti?

pas mus nebuvo schmoll.gif
Atsakyti