QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 14, 08:56)
ačiū
o kokia jų priežiūra? lepios? mirk gyvenk tokios užsinorėjau
"Susan" ne tik labai atspari, bet ilgai ir gausiai zydi tamsiai purpuriniai-rausvais ziedais, daznai - dar karta vasaros pabaigoje. As dabar jau uzsimaniau "Nigra", nebereikia man "Susan" (kaip ta juru valdove
)...
QUOTE(nengamo @ 2008 05 14, 09:31)
O kubile tikrai labai gražiai žiūrėtūsi
as turejau minty paprasta juoda plastmasini kubila ikist i zeme, kad jo visai nesimatytu, tik tam, kad nebutu kur atzalom plestis.
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 14, 09:38)
man si grazi,bet dar grazesne balta-ar siek tiek kremine gal labiau-jos ziedai stambesni...pas kaimynus maziau,ispudingai atrodo-dvieju delnu dydzio ziedai
sita gal sulanzo magnolija (kitaip - tulpmedis), ne lelijaziede, kaip pvz."Susan".
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 14, 10:13)
Sveikos, noriu paklausti, gal Jus zinote koki kruma, kad augtu iki 1.5 m ir butu margais lapais, bet ne zalia- balta, zalia-geltona o pvz. zalia ir rausva, zalia-balta-rausva
. As jau rasiau, kad mano manas t.raudonas ir pietu puseje noreciau ka nors graziai rausvo pasodinti.
gal sitas klevas patiktu - Acer negundo "Flamingo" - kuo ji dazniau karpai, tuo virsunes buna rausvesnes. Wolke toki augina - turi patirties
:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 14, 11:10)
zydi gal pora savaiciu,na kaip visi zydintys krumai
o sakykit -ar tinka verbenas i kabanti vazona sodint,susodinau ir galvoju
o gal netinka
eik tu , kerija ilgiau zydi, gi ten vienas po kito tie ziedai zydi ir zydi...
as pernai i pakab. vazona pas mama buvau svyranciu raudonu verbenu su baltom bakopom prisodinus
.