Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Mamce @ 2008 05 13, 22:09)
drinks_cheers.gif  ir as... biggrin.gif  Besekant sita skyreli daugybe augalu atrandi is naujo  bigsmile.gif , pamatai neregeta ju rusiu ivairove  blink.gif

O kur, merginos, perkate tokias veislines tulpes?

nu jo, cia kai prisiziuri, tai nuomone apie 'senoviskas' geles pasikeicia. Nu rodosa tulpes, narcizai, bijunai, serenciai, jurginai, astrai...tokios senovines gele,s pradzioj atrodo, kad jos neidomios,a stibode, bet kai dabar pasiziuri kaip jos ziuriis salia kitu geliu arba tam tikroj vietoj, supranti, kad bes anksti 'isbrokijai" tas geles ir tenka atsiprasyt tu geliu blush2.gif doh.gif as ve melsve spries pora metu isnaikinau, nu mes is tirko ten suns aptvarak rengem nauja, tai reikejo israut, bet atrodo, ai ....nusibode jau...o va siemet jau vel bandziau prie melscviu grizt. Gerai, kad MB mama tas melsves susirinko ir neismete, o susodino, tai jei ka, geleciau atsiprasyt6 ir prigriebt keleta kupsteliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 13, 21:52)
Kerria japonica   4u.gif cia pas tave pilnavidure,buna ir paprastos - zydi pavasari iskarto po forsitiju ir antra karta zydi apie rugpjuti,siaip labai gajos,greitai auga

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 13, 22:09)
Japoninė kerija

Ačiukas 4u.gif
QUOTE(vida777 @ 2008 05 13, 22:57)
.
jos (tos kur Wolke rode) labai leidzia atzalas po zeme, as kai kitoj vietoj sodinsiu, tai i kubila, ileista i zeme nupjautu dugnu, kad ribotai plestusi. Ji galima formuot karpant (nu aisku ne bonsa  biggrin.gif ).

O kubile tikrai labai gražiai žiūrėtūsi thumbup.gif

QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 14, 00:23)
user posted image
cia mano Kamelijos-zydet pradeda,kaip pas mus-bananu respublikoj,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai jau vasario pabaigoj-dbr jau nuzydeje dauguma rusiu.
pas kaimyna,tokia nepriziurima nabage,bet taip  isbujojus,tiek zydi ji,tiek zydi  wub.gif -net gaila..pas kaimyna tiesa ruzavais pilnaviduriais ziedais.

Nu bet jau koks grožis wub.gif Einu paskaitinėt ar pas mus augtų kamelijos smile.gif
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 14, 10:05)
nu jo, cia kai prisiziuri, tai nuomone apie 'senoviskas' geles pasikeicia. Nu rodosa tulpes, narcizai, bijunai, serenciai, jurginai, astrai...tokios senovines gele,s pradzioj atrodo, kad jos neidomios,a stibode, bet kai dabar pasiziuri kaip jos ziuriis salia kitu geliu arba tam tikroj vietoj, supranti, kad bes anksti 'isbrokijai" tas geles ir tenka atsiprasyt tu geliu blush2.gif  doh.gif  as ve melsve spries pora metu isnaikinau, nu mes is tirko ten suns aptvarak rengem nauja, tai reikejo israut, bet atrodo, ai ....nusibode jau...o va siemet jau vel bandziau prie melscviu grizt. Gerai, kad MB mama tas melsves susirinko ir neismete, o susodino, tai jei ka, geleciau atsiprasyt6 ir prigriebt keleta kupsteliu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 14, 06:15)
o kodėl nori tą geltoną panaikint, man tai jis visai gerai žiūrisi prie plytų ax.gif

tai,kad jau panaikinau... blush2.gif ir tas raudonas plytas irgi....nzn kodel,pernai man jis kazkaip per daug istypes pasirode,nesutvarkomas ir niekur nederantis...siemet jau gal kitaip galvociau rolleyes.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 14, 06:56)
ačiū  4u.gif o kokia jų priežiūra? lepios? mirk gyvenk tokios užsinorėjau  ax.gif

pas mus bananu respublikoje-tai jokios prieziuros jom nereikia,auga ir tiek,nenusala prie tu keliu minuso laipsniu pasitaikanciu.siaip raso,kad atsparios salciam,megsta rugscia,dregna zeme,saule.ziedai pirmiausiai pasirodo ant pliku sakeliu,o jau kai baigia nuzydineti,tada jau ir zali lapeliai kaltis pradeda..
gal kas kitas pakomentuos apie ju prieziura Lietuviskom salygom mastau.gif
man si grazi,bet dar grazesne balta-ar siek tiek kremine gal labiau-jos ziedai stambesni...pas kaimynus maziau,ispudingai atrodo-dvieju delnu dydzio ziedai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Vakar radau tokį gerą tinklalapį Crocus firma, jie U.K. ir deja nesiunčia į LT verysad.gif O jau tiek grožybių buvau nusiūžiūrėjusi ir gerom kainom... Pvz. Krokų 25 vnt. tik 3-4 eurai, o kitų gėlių grožis... Ach, gaila kad nesiunčia ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 14 gegužės 2008 - 09:41
QUOTE(nengamo @ 2008 05 14, 07:31)
Einu paskaitinėt ar pas mus augtų kamelijos smile.gif

as manau,aisku tik manau-juk neauginau,kad turetu augt be problemu,ju lapai gan atsparus salciui-Kamelija ju nenumeta visus metus-buna,kad apsninga,net nesimato to krumo-ir nieko..gal saknis pridengt butu protinga,kai LT tokie minusai dideli..bet siaip manau augtu ir dziugintu tais nerealaus grozio ziedais...as velgi nusiziurejus dar pora rusiu-pas mane tik balta ir radoa(jauciu daug kas pagalvojo,kad ten roze biggrin.gif ),bet yra ju ivairoku spalvu-noreciau bordines pilnavidures wub.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 14, 07:38)
Vakar radau tokį gerą tinklalapį Crocus firma, jie U.K. ir deja nesiunčia į LT  verysad.gif  O jau tiek grožybių buvau nusiūžiūrėjusi ir gerom kainom... Pvz. Krokų 25 vnt. tik 3-4  eurai, o kitų gėlių grožis... Ach, gaila kad nesiunčia ...

joo..bet ,kad praktiskai viskas ''sold out'' unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 14, 10:44)
as manau,aisku tik manau-juk neauginau,kad turetu augt be problemu,ju lapai gan atsparus salciui-Kamelija ju nenumeta visus metus-buna,kad apsninga,net nesimato to krumo-ir nieko..gal saknis pridengt butu protinga,kai LT tokie minusai dideli..bet siaip manau augtu ir dziugintu tais nerealaus grozio ziedais...as velgi nusiziurejus dar pora rusiu-pas mane tik balta ir radoa(jauciu daug kas pagalvojo,kad ten roze  biggrin.gif ),bet yra ju ivairoku spalvu-noreciau bordines pilnavidures  wub.gif

Rašo kaip apie kambarinį augalą verysad.gif Bet jau toks grožis wub.gif Norėčiau ir aš gyvent bananų šaly biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, gal Jus zinote koki kruma, kad augtu iki 1.5 m ir butu margais lapais, bet ne zalia- balta, zalia-geltona o pvz. zalia ir rausva, zalia-balta-rausva g.gif . As jau rasiau, kad mano manas t.raudonas ir pietu puseje noreciau ka nors graziai rausvo pasodinti. Sedulas jau visas turiu, bet jos kita misija atlikineja or TO grazaus augaliuko reikia groziui. mirksiukas.gif Vakar buvau Zapyskio medelyno aiksteleje Kaune, tai nusivyliau schmoll.gif , palyginus su soltra ... nera ka lyginti, o ir kainos man pasirode schmoll.gif Aciu.
P.S. Kikoje pirkau ta zalia zele nuo katinu ir sunu, kai pabandysiu - parasysiu koks efektas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 14, 10:13)
Sveikos, noriu paklausti, gal Jus zinote koki  kruma, kad augtu iki 1.5 m ir butu margais lapais, bet ne zalia- balta, zalia-geltona o pvz. zalia ir rausva, zalia-balta-rausva  g.gif .

Gal toks tinka? Rausvažiedė veigelė. Nuotraukoje krūmelis dar jaunas ir apsusęs, o šiais metais tai išaugo super, kaip pradės žydėti, įkelsiu naują foto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reklamiste: 14 gegužės 2008 - 10:22
QUOTE(rokoko @ 2008 05 14, 00:46)
Pacioje desineje - silokas ten?
As toki gaivinu, buvo prie spygliuociu arti pasodintas,  tai del ju saknu visiskai nesivyste...
Kaip pas tave jis auga? ka megsta? blush2.gif
As saviski sviesiame pusiau pavesy, laidzioj geroj dirvoj ikisau...laistau papildomai..

Šilokas. wub.gif Tik jų papildomai laistyti nereikia ir mėgsta saulėtas vietas. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 13, 17:01)
Man tai į magnoliją panašu  g.gif

Ne gal bet iš tikrųjų tai yra magnolija Susan
Atsakyti
Reklamiste as apie veigele sita jau galvojau ir vakar i medelyna del sio augaliuko vaziavau, bet visose nuotraukose jis yra zydintis, ir tie rausvi ziedeliai kruma padaro rausva o kai nuzydi jis margas lieka, bet tokios pat ir sedulos yra, tai sakau dar luktelsiu. Jus gi cia "proto bokstai" tongue.gif sakau gal patarsite dar na kors. Bet vis tiek aciu tau labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 14, 11:49)
Reklamiste as apie veigele sita jau galvojau ir vakar i medelyna del sio augaliuko vaziavau, bet visose nuotraukose jis yra zydintis, ir tie rausvi ziedeliai kruma padaro rausva o kai nuzydi jis margas lieka, bet tokios pat ir sedulos yra, tai sakau dar luktelsiu. Jus gi cia "proto bokstai"  tongue.gif sakau gal patarsite dar na kors.  Bet vis tiek aciu tau labai mirksiukas.gif

Pažiūrėk čia,gal ką rasi. Tunbergo raugerškis gal tiktų 4u.gif
Atsakyti