Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(vida777 @ 2008 05 13, 22:57)
jos (tos kur Wolke rode) labai leidzia atzalas po zeme, as kai kitoj vietoj sodinsiu, tai i kubila, ileista i zeme nupjautu dugnu, kad ribotai plestusi. Ji galima formuot karpant (nu aisku ne bonsa  biggrin.gif ).

aciuks.gif eisiu ieškoti kubilo biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju, kokios gėlės ar deriniai tiktų pintam krepšiui ? g.gif
Realiai mačiau, kad daugelis sodina paprasčiausias našlaites...
Atsakyti
Nu jūs ir raštininkės ,niekaip su jumis nespėju. doh.gif Dar tik 30psl. skaitinėju,negi viską taip spėjat? g.gif Ir dabar jau einu į lovą,nes per dieną visai nusivariau: žolę pjoviau,lietaus nesulaukdama ,kol viską paliejau,tai visai be jėgų likau. Kada ir kaip viską taip suspėjat? Pas visas grožybės nenusakomos thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
cia mano Kamelijos-zydet pradeda,kaip pas mus-bananu respublikoj, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau vasario pabaigoj-dbr jau nuzydeje dauguma rusiu.
pas kaimyna,tokia nepriziurima nabage,bet taip isbujojus,tiek zydi ji,tiek zydi wub.gif -net gaila..pas kaimyna tiesa ruzavais pilnaviduriais ziedais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss X.Y.: 13 gegužės 2008 - 23:23
QUOTE(Manyka @ 2008 05 13, 15:31)
jei vienmečiais, tai smulkiuoju serenčium, jei tik dar nevėlu, aš juo pernai atsigrožėti negalėjau! 

ar ne????  g.gif  man tai jie keisti tokie, susisukę.. lyg apšalę būtų  bet kad kiti 4 normalūs, gražus, tai ir nebesuprantu

man irgi smulkieji serenciai wub.gif , manau daigelius imanoma nusipirkti.
noreciau ju, bet nebeturiu kur [galvos skausmas, kur reiks isdaigintas ''Janina'' ratilius sukisti doh.gif ]

tikekimes musu bijunai bujos! 4u.gif

QUOTE(smth1 @ 2008 05 13, 15:50)
Nu man cia laimes pilnos kelnes dabar... Va ka reiskia patirtis. Niekur info apie tai neradau. Galvojau numiro ji pas mane. Tai zodziu as tuos rudus lapelius, kurie krapestesi, nukrapsciau. Ar nieko blogo nenutiks? Jau atzelineja kai kur. O man gvaizdes ziedeliai tai faini

tikrai atsigaus 4u.gif
pas mane gvaizdes zaluma jau visiskai permuse ruduma, ir pumpurai kyso - tuoj sprogs, ziedeliai aisku, kad nemaiso wub.gif
vienas kupstelis taip ir liko rudas - kaput, bet ten garantuotai gyvis pasisiojo...

del to aukscio skirtumo - tas silinis gvazdikas [ar kitkas]tik plikai zemei uzdengt prie kardeliu, kuriu tik stiebas juk [kur buvo nuotrauka su saulegrazom, nu kazkaip plika ten buvo], piliarozem to nereiktu, turi gi jos lapijos zemai.

QUOTE(Tina* @ 2008 05 13, 17:22)
Kaip sitas zoles kupstelis vadinas?  Prazydo

gvaizde tikrai

QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 13, 18:17)
mamos, reik patarimo  užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau

cia gal pas Juozapa? bigsmile.gif
va ten tai liuks apzeldinimas thumbup.gif wub.gif
kai uzvaziuojam, turiu ka veikti lotuliukas.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 13, 19:10)

Pacioje desineje - silokas ten?
As toki gaivinu, buvo prie spygliuociu arti pasodintas, tai del ju saknu visiskai nesivyste...
Kaip pas tave jis auga? ka megsta? blush2.gif
As saviski sviesiame pusiau pavesy, laidzioj geroj dirvoj ikisau...laistau papildomai..

QUOTE(*dzūkė* @ 2008 05 13, 20:23)
Gal kuri rodėt, nes ne viską seku, iš daugelio tulpių noriu tokią parodyt, man ji neišvaizdi, bet įdomi
user posted image

nuostabi wub.gif
ar tik ne vakar uzvakar tokia cia buvo.. g.gif bet mums nenusibosta! lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(linarija @ 2008 05 13, 22:29)
Galvoju, kokios gėlės ar deriniai tiktų pintam krepšiui  ?
Realiai mačiau, kad daugelis sodina paprasčiausias našlaites...

as kisau Lobelijas
user posted image

user posted image

user posted image

begonijas
user posted image

user posted image

jurginus
user posted image

user posted image

net ricinas lotuliukas.gif
user posted image

geltonieji jurginnai db gyvena ricinu krepsy, is sonu nuleistais ziemiu stiebeliais. i vidu dedu plast kibira su skylutemis dugne.

dar krepsiuose esu auginusi sliauzianciaja guboja, bazilikini putokli... naslaites beje taip pat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 13, 23:23)
user posted image
cia mano Kamelijos-zydet pradeda

miss x.y., na labai graziu augalu tu augini wub.gif toje bananu respublikoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 13, 21:46)

miss x.y., na labai graziu augalu tu augini  wub.gif toje bananu respublikoje  thumbup.gif

nieko labai grazaus neturiu,tiesa pasakius ax.gif tik ta magnolija'susana' ,kamelijas,rododendra su azalija ir viskas..aij na tai-dar bananai lotuliukas.gif daug ka ''paveldejau''-taigi daug ka ir isnaikinau(ne vietoj buvo,labai isbujoje nepataisomai ar nusmurge-plius sodo-darzo planai keiciasi) blush2.gif -pvz ta geltonai zydinti kruma nuotraukoj(vel pav. neatmenu,nors ka tik apie ji kalbejom fool.gif ) ir rododendru chebra...dar noreciau gebene isnaikint,bet kad jau gal ne musu jegom,kiek ten jos uzsiveise wacko.gif apkarpom ir lai te ji buna....
Atsakyti
Pradejau gundytis ant zemaugiu jurginu, dar man mazai doh.gif O jie vienmeciai buna? Ar irgi gumbus galima issisaugot?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 14, 08:59)
Pradejau gundytis ant zemaugiu jurginu, dar man mazai  doh.gif O jie vienmeciai buna? Ar irgi gumbus galima issisaugot?

Mano kolegė net vienmečių, tų vadinamų vasarinių jurginėlių gumbus išsisaugo.
Čia jau , manau, turėjimo geras laikymo sąlygas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 14, 01:06)
: -pvz ta geltonai zydinti kruma nuotraukoj(vel pav. neatmenu,nors ka tik apie ji kalbejom  fool.gif ) ir rododendru chebra...dar noreciau gebene isnaikint,bet kad jau gal ne musu jegom,kiek ten jos uzsiveise wacko.gif apkarpom ir lai te ji buna....

o kodėl nori tą geltoną panaikint, man tai jis visai gerai žiūrisi prie plytų ax.gif , aš irgi tokį šiandie -ryt varysiu pirkt, kur nors į patvorį pasodinsiu pirma įkišusi į kubilą kokį rolleyes.gif, o sakykit jis ilgai žydi, ar tik vienos spalvos būna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 gegužės 2008 - 08:17
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 14, 00:23)
user posted image
cia mano Kamelijos-zydet pradeda,kaip pas mus-bananu respublikoj,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai jau vasario pabaigoj-dbr jau nuzydeje dauguma rusiu.

labai gražus augalas, dar tokio nemačiau bigsmile.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 05 14, 00:46)

gražiausiai jurginai atrodo wub.gif , niekad jų nedėjau, dažniausiai palergonijas įv.rūšių dedu, petunijos ir surfinijos atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 13, 15:44)
une[SIZE=7], pakalbejau su savo pazistama del tos lenkijos - buvo ji suvalkuose, ten kazkur 3 medelynai yra... palyginus su ''Soltros'' [trakai] kainomis, spygliuociai pigiau panasiai 20 lt vienetas [iki 1 metro].
reziume - pigiau ten, tik jei daugiau nori pirkt, transportu pasirupint reik...

aciu tau labai drinks_cheers.gif
QUOTE(Manyka @ 2008 05 13, 16:31)
jei vienmečiais, tai smulkiuoju serenčium, jei tik dar nevėlu, aš juo pernai atsigrožėti negalėjau!  thumbup.gif 

koks grazus wub.gif as kazkaip isgirstu pavadinima 'serentis' ir mane is karto nupurto unsure.gif g.gif (matyt kazkokios asociacijos, kuriu negaliu paaiskint), o va sitas tai pasakiskai atrodo wub.gif

dzuke, super tavo tulpe wub.gif uzsirasiau pavadinima ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 13, 19:23)
Magnolija ''susan'' -pas mane lyyygiai tokia pati  smile.gif 

ačiū 4u.gif o kokia jų priežiūra? lepios? mirk gyvenk tokios užsinorėjau ax.gif
Atsakyti