QUOTE(Manyka @ 2008 05 13, 15:31)
jei vienmečiais, tai smulkiuoju serenčium, jei tik dar nevėlu, aš juo pernai atsigrožėti negalėjau!
ar ne????
man tai jie keisti tokie, susisukę.. lyg apšalę būtų bet kad kiti 4 normalūs, gražus, tai ir nebesuprantu
man irgi smulkieji serenciai
, manau daigelius imanoma nusipirkti.
noreciau ju, bet nebeturiu kur [galvos skausmas, kur reiks isdaigintas ''Janina'' ratilius sukisti
]
tikekimes musu bijunai bujos!
QUOTE(smth1 @ 2008 05 13, 15:50)
Nu man cia laimes pilnos kelnes dabar... Va ka reiskia patirtis. Niekur info apie tai neradau. Galvojau numiro ji pas mane. Tai zodziu as tuos rudus lapelius, kurie krapestesi, nukrapsciau. Ar nieko blogo nenutiks? Jau atzelineja kai kur. O man gvaizdes ziedeliai tai faini
tikrai atsigaus
pas mane gvaizdes zaluma jau visiskai permuse ruduma, ir pumpurai kyso - tuoj sprogs, ziedeliai aisku, kad nemaiso
vienas kupstelis taip ir liko rudas - kaput, bet ten garantuotai gyvis pasisiojo...
del to aukscio skirtumo - tas silinis gvazdikas [ar kitkas]
tik plikai zemei uzdengt prie kardeliu, kuriu tik stiebas juk [kur buvo nuotrauka su saulegrazom, nu kazkaip plika ten buvo], piliarozem to nereiktu, turi gi jos lapijos zemai.
QUOTE(Tina* @ 2008 05 13, 17:22)
Kaip sitas zoles kupstelis vadinas? Prazydo
gvaizde tikrai
QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 13, 18:17)
mamos, reik patarimo užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau
cia gal pas Juozapa?
va ten tai liuks apzeldinimas
kai uzvaziuojam, turiu ka veikti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 13, 19:10)
Pacioje desineje - silokas ten?
As toki gaivinu, buvo prie spygliuociu arti pasodintas, tai del ju saknu visiskai nesivyste...
Kaip pas tave jis auga? ka megsta?
As saviski sviesiame pusiau pavesy, laidzioj geroj dirvoj ikisau...laistau papildomai..
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 05 13, 20:23)
Gal kuri rodėt, nes ne viską seku, iš daugelio tulpių noriu tokią parodyt, man ji neišvaizdi, bet įdomi
nuostabi
ar tik ne vakar uzvakar tokia cia buvo..
bet mums nenusibosta!
QUOTE(linarija @ 2008 05 13, 22:29)
Galvoju, kokios gėlės ar deriniai tiktų pintam krepšiui ?
Realiai mačiau, kad daugelis sodina paprasčiausias našlaites...
as kisau Lobelijas
begonijas
jurginus
net ricinas
geltonieji jurginnai db gyvena ricinu krepsy, is sonu nuleistais ziemiu stiebeliais. i vidu dedu plast kibira su skylutemis dugne.
dar krepsiuose esu auginusi sliauzianciaja guboja, bazilikini putokli... naslaites beje taip pat
Papildyta:
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 13, 23:23)
cia mano Kamelijos-zydet pradeda
miss x.y., na labai graziu augalu tu augini
toje bananu respublikoje