Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 13:43)
Na aš irgi pasidalinsdiu savo patirtimi, kas alpinariumus pilia akmenukais. Pernai kai dariau alpinariumą, ir tos plėvelės turėjau, bet pamiršusi susodinau krokus prieš pilant akmenukais ir ką, šaukštai po pietų - tekoant žemės pilti akmenukus. Na vaizdas manęs netenkino, bet sulaukiau šių metų žydėjimo ir ką, su dukra per savaitę  doh.gif  nurinkom akmukus, nuplovėm, ištiesėm plėvelę ir ant viršaus akmenukus.. Na vaizdas nepalyginbsi...

nedejau jokiu celofanu po akmenim schmoll.gif reiskias sluoksni akmenu per maza buvai priberus g.gif na kol dar zoles dygt nepradejo tas celofanas gal ir gelbeja, bet kai zoles celofana kelt prades, tai tada irgi vaizdelis ne koks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 07, 14:22)

buna  biggrin.gif ...

kai tokia didelė, tai ir lapų daugiau, o kai mažos nelabai jie matosi, o ro dodendrai visai kas kita, jie gražūs visais metų laikais.
Atsakyti
QUOTE(Godula @ 2008 05 07, 13:19)
Labas, ka daryti mano JUKA turbut mirsta nusipirkau labai garzia. palaikem apiberta su zemem, kol vieta jai atsiras kokia savaite, isodinom i vieta ir zinokit nuo apacios lapai jau 2 eiles geltonai -rudi, ka daryt ar kas jai netinka? kaip ja isgelbet??????

nesijaudink, svarbiausia - slapiai nelaikyt. As pernai nespejau pasodint, sukisau kibiran plikom saknim (nei vandens, nei zemes! ) ir taip 2 savaites stovejo, gryzus namo ziuriu - dar gyvos, pasodinau - auga biggrin.gif ! Viena augo pavesy dregnai, tai kai siemet be perstojo lijo, tai pradejo is vidurio nauji lapeliai put, isroviau, kelias dienas padziovinau ir pasodinau kiton vieton...
Atsakyti
o as jau vakar nusiziurejau juka pirkt, o pinigine dirstelejau, o grynu tai ner doh.gif teks vel ieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 07, 14:02)
Mergaites padekit verysad.gif . Nespejau pasidaryt naujo gelynelio, o jame jau kazkokios ryzos skrusdes apsigyveno blink.gif . Kaip jas is ten isgyvendint taip, kad augaleliams nepakenkciau?

Ryžos? blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar dar ir tokių būna?? lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Šiaip tai jų visur būna. Kai ravi - išrauni kokią didesnę žolę ir pamatai, kad jų šimtais pradeda rėplioti. Kažin ar kenkia jos? manau, kad ne, nes jau seniai visas mūsų gėles būtų nuėdę, o jos nei vysta nei ką mirksiukas.gif
sako, kad jei daug yra tokių skruzdžių, tai vasara lietinga bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Padeda tas svirkstas nuo tarakonu baltarusiskas berods turguj pirkau, isnaikinau labai greitai juodasias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 13:25)
nedejau jokiu celofanu po akmenim schmoll.gif reiskias sluoksni akmenu per maza buvai priberus g.gif na kol dar zoles dygt nepradejo tas celofanas gal ir gelbeja, bet kai zoles celofana kelt prades, tai tada irgi vaizdelis ne koks schmoll.gif

Na auga žolės ir akmenukai smenga... O ten ta spec. danga -kur drėgmę praleidžia, o žolės neauga.... Na manau gerai bus. g.gif Nes raunant žolę išsiverčia žemė..
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 05 07, 14:41)
Ryžos?  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ar dar ir tokių būna?? lotuliukas.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Šiaip tai jų visur būna. Kai ravi - išrauni kokią didesnę žolę ir pamatai, kad jų šimtais pradeda rėplioti. Kažin ar kenkia jos? manau, kad ne, nes jau seniai visas mūsų gėles būtų nuėdę, o jos nei vysta nei ką  mirksiukas.gif
sako, kad jei daug yra tokių skruzdžių, tai vasara lietinga bus  mirksiukas.gif

aha ryzos ir naglos hihihi.gif . Tai gal man ju negalabyt :mastau:Gal dar kas pasakys savo nuomone ax.gif ? Palikt ar isnaikint?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 07, 15:06)
aha ryzos ir naglos hihihi.gif . Tai gal man ju negalabyt :mastau:Gal dar kas pasakys savo nuomone ax.gif ? Palikt ar isnaikint?

mes jas raudonom vadinam hihihi.gif . Bet kaip skaudžiai kanda ....... doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 07, 15:06)

tik nezvenkit rolleyes.gif
na as jas galabiju ir ryzas-raudonas ir juodas, nes kai jau ju skruzdelynai kilt pradeda, o kiausiniai po visa sklypa voliojas doh.gif tai nu i na... bash.gif
pas mus tai kazkaip lb daug tarp trinkeliu, tai as jas slapimu lieju ax.gif na super daiktas tongue.gif aisku jos po kiek liko persikelia kitur, bet vat siemet kur buvo pernai ju jau neber schmoll.gif o vat gelynuose tai kazkaip nebandziau schmoll.gif kazkaip tu kupstu nepridariusios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 07 gegužės 2008 - 14:16
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 07, 12:06)

As tai jas naikinu nesigailedama. Gal ir per žiauri esu, bet nelabai smagu kai zemiu kauburelius tarp vejos ir trinkeliu padaro.
Šiaip ne taip išnaikinau pavasari i namus sulindusias juodas skruzdes ( ir taip kiekviena pavasarį blink.gif ). Kiekvieną rytą šiukšlių maišus su skruzdžių būriais nešdavau į šiukšlių konteinerį, ir vieną ryta pamačiau kad skruzdėlyną jos pasidarė po tuo konteineriu, tik skruzdės jau rudos buvo g.gif . Gal persidažė...
Atsakyti
O pas mus pernai pagal pamatą ir trinkeles buvo pradėjusios skruzdės bėgioti - tai pyliau druską ir jos dingo...
Atsakyti