Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 13, 20:37)
NU NENGA gal tavo kaimynė turi dar to krūmelio atžalėlių  blush2.gif  labai jau  thumbup.gif . O tulpės tai superinės. Reiks pas tave į svečius ateiti senokai lankiausi. Kada įkurtuvės? bigsmile.gif

lotuliukas.gif Reik paklaust lotuliukas.gif Mano kaimynė superinė,o kad pamatytum kiek ir kokių augalų ji turi bigsmile.gif wub.gif lotuliukas.gif
Ačiū už pagyras mano tulpėms biggrin.gif
Visada prašom 4u.gif O dėl įkurtuvių,tai gal susilaikysiu nuo prognozių,kad paskui nebūtų kaip pernai doh.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 13, 20:53)
Labai labai įspūdingos. wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif

QUOTE(holiday @ 2008 05 13, 21:01)
merginos, o ar galima nasturtas persodinti?  rolleyes.gif vienoj vietoj per tankiai sudygo, galvoju praretinti, bet bijau, kad neprigis 

Manau prigis,jei gražiai iškasi.Aš pernai iš indelių persodinėjau,tai nieko net nepajuto jos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vis užsauku jūsų augaliukų pasižiūrėt bigsmile.gif
Gal kuri rodėt, nes ne viską seku, iš daugelio tulpių noriu tokią parodyt, man ji neišvaizdi, bet įdomi ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dzūkė*: 13 gegužės 2008 - 20:24
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 05 13, 21:23)
Gal kuri rodėt, nes ne viską seku, iš daugelio tulpių noriu tokią parodyt, man ji neišvaizdi, bet įdomi

Tikrai labai įdomi bigsmile.gif thumbup.gif Ir graži ji man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 13, 20:11)

Gal kas pažįsta šitą krūmelį? Man jis labai  wub.gif  Rudenį kaimynė davė atžalėlę,tai puikiai prigijo,ir jau džiugina žiedeliais  smile.gif

user posted image
user posted image

Kerria japonica 4u.gif cia pas tave pilnavidure,buna ir paprastos - zydi pavasari iskarto po forsitiju ir antra karta zydi apie rugpjuti,siaip labai gajos,greitai auga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 13, 20:11)
Parodysiu dar kelias savo tulpytes  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Gal kas pažįsta šitą krūmelį? Man jis labai  wub.gif  Rudenį kaimynė davė atžalėlę,tai puikiai prigijo,ir jau džiugina žiedeliais  smile.gif

user posted image
user posted image

Japoninė kerija
Atsakyti
Gal kuri rodėt, nes ne viską seku, iš daugelio tulpių noriu tokią parodyt, man ji neišvaizdi, bet įdomi ax.gif

Aš irgi turiu. wub.gif Labai išvaizdi ir graži. thumbup.gif Tai "Green Wave". 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 13 gegužės 2008 - 21:17
user posted image

user posted image

user posted image

tulpė vadinasi "Green wave"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 13 gegužės 2008 - 21:13
[]

blink.gif ką reiškia neišvaizdi, ji ir dar kaip thumbup.gif išvaizdi wub.gif Pavadinimą ant lapelio jau kaip ir užsirašiau, tai gal mesteltum koordinates, kur galėčiau nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 gegužės 2008 - 21:17
QUOTE(nengamo @ 2008 05 13, 20:29)
Tikrai labai įdomi  bigsmile.gif  thumbup.gif  Ir graži ji man  wub.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 13, 21:10)
Aš irgi turiu. wub.gif  Labai išvaizdi ir graži. thumbup.gif  Tai "Green Wave". 4u.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif
Gal ne taip išsireiškiau "neišvaizdi",na jos forma tokia netaisyklinga, kitos du žiedlapiai išvis tokie atvėpę.

Tulpių ar kitų gėlių vardų neįsidėmiu blush2.gif , man daug kas tik - gėlės.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 13, 21:52)
Kerria japonica   4u.gif cia pas tave pilnavidure,buna ir paprastos - zydi pavasari iskarto po forsitiju ir antra karta zydi apie rugpjuti,siaip labai gajos,greitai auga
user posted image

o kokį žemės lopą joms maždaug reikia paskirti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 13, 18:17)
mamos, reik patarimo  ax.gif užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau tik nežinau kaip jis vadinasi  blush2.gif man panašu į rododendrą, bet nesu tikra  g.gif
gal kuri žino kas tai per grožis  ax.gif

magnolija "Susan" , pas mane jau baigia perzydeti ..., o per ziopluma dar ir dvi vienodas nusipirkau doh.gif .

QUOTE(nengamo @ 2008 05 13, 19:11)
Parodysiu dar kelias savo tulpytes  wub.gif

niekad gyvenime negalvojau, kad tulpes - grazios geles, o dabar negaliu nuo tokio grozio akiu atplest - vienos uz kitas cia pas jus grazesnes wub.gif !

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 13, 19:28)
Jei nori pamažu medį numarint pakask druskos pokį. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ar ta 50 kg lotuliukas.gif , noreciau viena numarint, bet kad per tvora nepasiekiu blush2.gif , bet kad jis rodos jau ir be mano pagalbos nyksta, gal Dievas duos, visai nusibaigs...

QUOTE(sobieska @ 2008 05 13, 21:20)
o kokį žemės lopą joms maždaug reikia paskirti bigsmile.gif

jos (tos kur Wolke rode) labai leidzia atzalas po zeme, as kai kitoj vietoj sodinsiu, tai i kubila, ileista i zeme nupjautu dugnu, kad ribotai plestusi. Ji galima formuot karpant (nu aisku ne bonsa biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 13, 22:57)
niekad gyvenime negalvojau, kad tulpes - grazios geles, o dabar negaliu nuo tokio grozio akiu atplest - vienos uz kitas cia pas jus grazesnes  wub.gif !

drinks_cheers.gif ir as... biggrin.gif Besekant sita skyreli daugybe augalu atrandi is naujo bigsmile.gif , pamatai neregeta ju rusiu ivairove blink.gif

O kur, merginos, perkate tokias veislines tulpes?
Atsakyti