Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Tina* @ 2008 05 13, 18:22)
Kaip sitas zoles kupstelis vadinas?  g.gif Prazydo smile.gif

Turbut is laaabai arti fotkinai? Man tai butu panasu i gvaizde..
Atsakyti
Is arti smile.gif Tokie zoles kupsteliai, kai nezydi, taisyklingi.
Atsakyti
mamos, reik patarimo ax.gif užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau tik nežinau kaip jis vadinasi blush2.gif man panašu į rododendrą, bet nesu tikra g.gif
gal kuri žino kas tai per grožis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 13, 19:17)
mamos, reik patarimo  ax.gif užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau tik nežinau kaip jis vadinasi  blush2.gif man panašu į rododendrą, bet nesu tikra  g.gif
gal kuri žino kas tai per grožis 

Man tai į magnoliją panašu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 13, 11:19)
a, tai tie mazu ziedeliu 'kilimai' yra vaistuciai ar ne? nu matau kiemuose, man jie grazu wub.gif  o kai nuzydi tai kaip atroodo> reik suprast, kjad jie irgi grazus ar kaip? g.gif

Margalapis vaistutis, kai žiedynus nuskini atrodo taip. bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Parodysiu dar kelias savo tulpytes wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gal kas pažįsta šitą krūmelį? Man jis labai wub.gif Rudenį kaimynė davė atžalėlę,tai puikiai prigijo,ir jau džiugina žiedeliais smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 05 13, 16:17)
mamos, reik patarimo  ax.gif užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau tik nežinau kaip jis vadinasi  blush2.gif man panašu į rododendrą, bet nesu tikra  g.gif
gal kuri žino kas tai per grožis  ax.gif

Magnolija ''susan'' -pas mane lyyygiai tokia pati smile.gif

Tulpes nereaaalios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 13, 14:56)
man aiskino, kaip paslapciom medi numarint - pragrezt sakni / kamiena, pripilt roundapo ir uzkist. Tada supratau, kad jis veikia tiesiogiai saknis, dabar nebesuprantu nieko  g.gif .

Jei nori pamažu medį numarint pakask druskos pokį. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 13, 21:11)
Parodysiu dar kelias savo tulpytes  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Gal kas pažįsta šitą krūmelį? Man jis labai  wub.gif  Rudenį kaimynė davė atžalėlę,tai puikiai prigijo,ir jau džiugina žiedeliais  smile.gif

user posted image
user posted image

NU NENGA gal tavo kaimynė turi dar to krūmelio atžalėlių blush2.gif labai jau thumbup.gif . O tulpės tai superinės. Reiks pas tave į svečius ateiti senokai lankiausi. Kada įkurtuvės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 13, 20:11)
Parodysiu dar kelias savo tulpytes  wub.gif

Labai labai įspūdingos. wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 14:10)
Mergaitės reikia jūsų pagalbos, patarkit ką galėčiau pasodinti tokioje bačkoje, gal kas tiktų aplink, galvoju už jos pasodinti kanas,o gal reiktų iš šonų ko nors g.gif

Pratesiant tavo mintį... wub.gif vidury kananai, o aplinkui lobelija ar serenčiai ar nasturtas, kurios nusvirtų, turėtų neblogai derėti. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
merginos, o ar galima nasturtas persodinti? rolleyes.gif vienoj vietoj per tankiai sudygo, galvoju praretinti, bet bijau, kad neprigis g.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 05 13, 21:01)
merginos, o ar galima nasturtas persodinti?  rolleyes.gif vienoj vietoj per tankiai sudygo, galvoju praretinti, bet bijau, kad neprigis  g.gif

Neteko persodinėti, bet su didesniu kiekiu žemės, palaisčius, gal ir prigytų. g.gif Vieną kartą pabandysi, kitą kartą žinosi. thumbup.gif
Atsakyti