mamos, reik patarimo užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau tik nežinau kaip jis vadinasi man panašu į rododendrą, bet nesu tikra gal kuri žino kas tai per grožis
mamos, reik patarimo užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau tik nežinau kaip jis vadinasi man panašu į rododendrą, bet nesu tikra gal kuri žino kas tai per grožis
a, tai tie mazu ziedeliu 'kilimai' yra vaistuciai ar ne? nu matau kiemuose, man jie grazu o kai nuzydi tai kaip atroodo> reik suprast, kjad jie irgi grazus ar kaip?
mamos, reik patarimo užmačiau šį krūmą ir baisiai užsinorėjau tik nežinau kaip jis vadinasi man panašu į rododendrą, bet nesu tikra
gal kuri žino kas tai per grožis
man aiskino, kaip paslapciom medi numarint - pragrezt sakni / kamiena, pripilt roundapo ir uzkist. Tada supratau, kad jis veikia tiesiogiai saknis, dabar nebesuprantu nieko .
NU NENGA gal tavo kaimynė turi dar to krūmelio atžalėlių labai jau . O tulpės tai superinės. Reiks pas tave į svečius ateiti senokai lankiausi. Kada įkurtuvės?
Mergaitės reikia jūsų pagalbos, patarkit ką galėčiau pasodinti tokioje bačkoje, gal kas tiktų aplink, galvoju už jos pasodinti kanas,o gal reiktų iš šonų ko nors