Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 14:10)
Mergaitės reikia jūsų pagalbos, patarkit ką galėčiau pasodinti tokioje bačkoje, gal kas tiktų aplink, galvoju už jos pasodinti kanas,o gal reiktų iš šonų ko nors g.gif
dabar prisodinau ko turėjau ir nusipirkau šilokų ir perkūnropių, na kai jos suaugs gal nieko žiūrėsis
user posted image

user posted image

Ta bačka kreivokai atrodo įkąsta, bet ten nelygu,nuokalnė tai taip ir gaunasi blush2.gif

centre gal reiketu kokio nors aukstesnio augalelio,aplink mazesni,o is krastu-kabantys lipantys-geriausiai ziurisi gebene,o vidury gali pasodinti kad ir viksva-miskanta koki nemaza ar knipofija ,nes kaip suprantu-backa ir gi nemaza,aplink kokias zydincias-rudbekijas arba petunijas arba begonijas pvz is krastu mazesnes arba zydincios arba svyrancios kokios nors pasisiause ,gali but vel tos pacios viksvos...gali ir ne centre o ties ta vieta,kur salia mazu dvieju vienodu kupsteliu yra toks maziukas,tai i jo vieta sodinti auksciausia augaleli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 13 gegužės 2008 - 14:25
QUOTE(holiday @ 2008 05 13, 12:37)
aš visą patvorį prismaigsčiau gebenės šakelių, prieš tai į korniviną, laistau dažnai ir labai tikiuosi, kad prigis  thumbup.gif ir kad greitai sužels  biggrin.gif

pirma karta toki zodi girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 13, 12:23)
pirma karta toki zodi girdziu g.gif

šaknijimosi stimuliatorius (milteliai, į kuriuos reikia pamirkyti šaknydinamos šakelės galiuką, kurį į žemę kiši) 4u.gif
Atsakyti
une[SIZE=7], pakalbejau su savo pazistama del tos lenkijos - buvo ji suvalkuose, ten kazkur 3 medelynai yra... palyginus su ''Soltros'' [trakai] kainomis, spygliuociai pigiau panasiai 20 lt vienetas [iki 1 metro].
reziume - pigiau ten, tik jei daugiau nori pirkt, transportu pasirupint reik...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 13, 14:30)
šaknijimosi stimuliatorius (milteliai, į kuriuos reikia pamirkyti šaknydinamos šakelės galiuką, kurį į žemę kiši)  4u.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 13:20)
Ir kuom reiktų apsodinti šiltnamio pamatą, na jis toks aukštokas

jei vienmečiais, tai smulkiuoju serenčium, jei tik dar nevėlu, aš juo pernai atsigrožėti negalėjau! thumbup.gif va, padabok:
[attachmentid=142646]

QUOTE(rokoko @ 2008 05 13, 14:06)
o cia tikrai liga? g.gif
pas mane visokiu  ''ankstyvumu'' bijunu yra, ir kai kuriu lapai dar nevisiskai issiskleide, panasiai atrodo... manau viskas jam gerai, tik velesnis jis... 4u.gif

ar ne???? g.gif man tai jie keisti tokie, susisukę.. lyg apšalę būtų g.gif bet kad kiti 4 normalūs, gražus, tai ir nebesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 13, 12:09)
visgi pas mane ne vaistutis,mano augaliuko lapeliai is tiesu kazkiek primena rutos, o vaistucio ne, bet aciu kad padejai issiaiskint kad cia ne vaistutis smile.gif

įtariu, tai kalnarūtė.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 13, 15:06)
[/color]

Na as is principo tau negaliu priestarauti, nes del spalvu derinimo esi visiskai teisi  4u.gif  cia as nesu tokia priekabi, daugiau kreipiu demesi i kitus derinimo aspektus:ax:[formos, aukstis, zydejimo laikas..-cia tik del to patvorio] butinai idesiu savo gelynu nuotraukas, netrukus bus jie uzbaigti siam sezonui [kanas, jurginus ir kardelius liko i vieta..] ir tavo nuomone bus man laaaaaaaaaabai idomi 4u.gif  thumbup.gif

Nepatikesi, bet as apie tuos aspektus irgi galvoju lotuliukas.gif
Isreiksiu jei idomi:)

[color=green]

o jei Kardeliai [ar Piliarozes] bigsmile.gif, o pazeme silinis gvazdikas...
del spalvu i Smth1... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Piliarozes aukstos, apie metra jei ne daugiau, o silinis gvazdikas maziukas..ar nebus per daug didelis aukscio kontrastas, ypac kai mazam plote?

vasara labai ilgai zydi [neispudingai, bet vis tiek gerai mirksiukas.gif ]
tik pavasari pries vegetacija paruduoja menesiiui, kol nauja zolyte isleidzia

Nu man cia laimes pilnos kelnes dabar... Va ka reiskia patirtis. Niekur info apie tai neradau. Galvojau numiro ji pas mane. Tai zodziu as tuos rudus lapelius, kurie krapestesi, nukrapsciau. Ar nieko blogo nenutiks? Jau atzelineja kai kur. O man gvaizdes ziedeliai tai faini smile.gif

Kas ten apie backa klause? JACKUS PLIACKUS tik jau neapsodink susimildama jos niekuo. Taigi l. grazu, originalu ir visaip kaip. As net kanu gale nesodinciau, o i ta backa tai perkunropes kur nusipirkai bus super. Gali zydinciu alpinariumo geliu jei spalvu nori (campanulas zemaugis, uolaskele, aubrete ir pan).

jolaxus - gele nuostabi.
sidabrinekuoja - kaimynas ziuriu ciotkas:) Jauciu sausmedzio labui reik ji iskelt..O vietoj jo..tiek pasaulyje geliu:)) reik pamastyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 13 gegužės 2008 - 15:58
QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 14:10)
Mergaitės reikia jūsų pagalbos, patarkit ką galėčiau pasodinti tokioje bačkoje, gal kas tiktų aplink, galvoju už jos pasodinti kanas,o gal reiktų iš šonų ko nors g.gif
dabar prisodinau ko turėjau ir nusipirkau šilokų ir perkūnropių, na kai jos suaugs gal nieko žiūrėsis
user posted image

user posted image

Ta bačka kreivokai atrodo įkąsta, bet ten nelygu,nuokalnė tai taip ir gaunasi blush2.gif

tuos pačius šilokus padraskyk ir privingiuok, tik norėtūsi daugiau perkūnropių. o šiltnamio pamatuką gali apsodint žemaūgiais rudeniniais astrais.
Atsakyti
O as toj backoj sodinciau lavandas ir stiebines rozes. Cia kazkas jau rase, kad toki derini sodino. Nu tikrai turetu ispudingai atrodyt is lavandu kisantys roziu ziedai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 13 gegužės 2008 - 16:31
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 13, 17:30)
O as toj backoj sodinciau lavandas ir stiebines rozes. Cia kazkas jau rase, kad toki derini sodino. Nu tikrai turetu ispudingai atrodyt is lavandu kisantys roziu ziedai

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip sitas zoles kupstelis vadinas? g.gif Prazydo smile.gif
Atsakyti