[quote=Manyka,2008 05 13, 08:11]
žiūrėkit, gal galit pagelbėti: kas mano bijūnus apsėdo????? turiu 5, visi gražiai auga, išskyrus šitą nabagą gali būti, kad čia liga kokia??? gal kuo papurkšti jau galima???
[/quote]
o cia tikrai liga?
pas mane visokiu ''ankstyvumu'' bijunu yra, ir kai kuriu lapai dar nevisiskai issiskleide, panasiai atrodo... manau viskas jam gerai, tik velesnis jis...
[quote=Reklamiste,2008 05 13, 08:24]
Čia atsakymas į klausimą, kas gerai auga saulėje ir lėtai auga:..
[/quote]
aciu
, ir Boruzele man sita rekomendavo, Knifofija sake Kenis.
[quote=smth1,2008 05 13, 08:51]
As neturiu nieko pries 'kaimietiskas' geles, bet sukurti jaukiam, graziam vaizdui, manau reik pamaisyti jas tada su 'siuolaikiskesnemis' (nors kas toki skirstyma sugalvojo:)))?).
Stai Reklamiste, del taves ir rokoko ir mano pasiulymai. Visiskai skirtingi. Nuomoniu ivairove yra gerai, ar ne?
[/quote]
zinoma, tie lapai tu geliu - tik zole arba kaip darzoviu [skaistenio kaip morkos
], bet man ten ziedu forma buvo idejos pagrindas
as sugalvojau
del paprastesnio susisnekejimo
Na as is principo tau negaliu priestarauti, nes del spalvu derinimo esi visiskai teisi
cia as nesu tokia priekabi, daugiau kreipiu demesi i kitus derinimo aspektus
[formos, aukstis, zydejimo laikas.. - cia ne tik del to patvorio]
butinai idesiu savo gelynu nuotraukas, netrukus bus jie uzbaigti siam sezonui [kanas, jurginus ir kardelius liko i vieta..] ir tavo nuomone bus man laaaaaaaaaabai idomi
[quote=Boružėlė,2008 05 13, 09:01]
Rudenį įsodinu ir įkasu su visu vazonu į žemę. Vazono krašteliai matosi. Pavasarį išsikasu, tiksliau iškeliu.
[/quote]
padarysiu tai su Kaufmano tulpikemis
[quote=Reklamiste,2008 05 13, 09:01]
O kai norisi daugiau žemėje pasiknisti, tai tas laisvas plotas eksprerimentas gal ir nieko - beveik kasmet naujas kolekcijas galima bandyti
[/quote]
o jei Kardeliai [ar Piliarozes]
, o pazeme silinis gvazdikas...
del spalvu i Smth1...
[quote=jolaxus,2008 05 13, 09:10]
O ką man dabar su margutėmis daryti? Ar laukti kol tie stebai nudžius ar galiu iškasti jau dabar ir saugoti iki rudeninio sodinimo?
[/quote]
[quote=nengamo,2008 05 13, 09:19]
Gal šitas straipsniukas padės,man irgi reikia būtinai margutes iškasti.Žadu tai padaryt kai apdžius lapai
[/quote]
[quote=nengamo,2008 05 13, 09:21]
Štai,čia dar. Pasirodo teisingai galvojau,reikia kasti kai nudžiūna lapai,kaip ir kitas svogūnines
[/quote]
[quote=jolaxus,2008 05 13, 09:21]
bet nieko sau kokia aukšta saugojimo temperatūra rekomenduojama
[/quote]
[quote=nengamo,2008 05 13, 09:23]
O ką jei iš karto atgal į žemę
[/quote]
geri straipsniukai.aciu
kas del persodinimo..
manau, kad del temperaturos ten apsiriko, turejo but 20-25...
prajuokino, kad skynimui rekomenduoja
pabandykit!...neapsikesit kvapo!
iskart i zeme tai NE
mano patirtis rodo, kad kas 2 metus reik persodinti, nes maniskes jau trecius metus vietoj, ir daug lapu, o ziedu maziau... daugiausia ziedu buvo 2-aisiais metais po persodinimo.
dar keista antrame str, kad pries sodinant ugliai buna - man nebuvo, svarius baltus svogunus rudeni kisau.... gal del to, kad vesokame tamsiame garaze laikiau... bet nieko blogo nenutiko... ir tu saknu nebuvo beveik...
[quote=Rozarka,2008 05 13, 09:33]
Veterinarinėse vaistinėse ir KIKOJ yra pirkti tokio žalios spalvos žele . Praskiestas purškiamas ant augalų ,kad atbaidytų katinus ir šunis.išmėginau, efektyvus
[/quote]
ot tai gerai, aciu!
[quote=Mukšas,2008 05 13, 10:12]
sveikutės,
labai ieškau KIŠKIO KOPŪSTŲ, tik niekur jų nerandu nusipirkti.
Gal kuri galėtumės patarti.
Būsiu labai dėkinga
[/quote]
nesiulau tu bordiniu daugiameciu
ravesi kaip piktzolles visame sklype, ir dar tavo kaimynai...
[quote=Žydriausia,2008 05 13, 10:19]
a, tai tie mazu ziedeliu 'kilimai' yra vaistuciai ar ne? nu matau kiemuose, man jie grazu o kai nuzydi tai kaip atroodo> reik suprast, kjad jie irgi grazus ar kaip?
[/quote]
Yvairiu tu kilimu zydinciu siuo metu yra... ir nuotrauku ivairiu buvo... mano buvo Ylalapis flioksas.. ir Agnitos berods...
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 13, 10:53)
o aš va galvoju ieškoti kokios reprezentacinės vietelės šitam augalėliui:
tikrai, laabai grazus
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 13, 13:08)
Visko gali but . Ale ka tu senberniui paaiskinsi. Tik vaiksto pilva atkises ir alu plempia. Pries Velykas kaip islauze vejas jo vartelius tai taip ir guli. Toiam simtas metu iki mano augalu. Parsivestu kokia motera tai ta gal ir suprastu mane.
bukas siaubas tas kaimynas atrodo
del moteros tai
QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 13:10)
Mergaitės reikia jūsų pagalbos, patarkit ką galėčiau pasodinti tokioje bačkoje, gal kas tiktų aplink, galvoju už jos pasodinti kanas,o gal reiktų iš šonų ko nors
dabar prisodinau ko turėjau ir nusipirkau šilokų ir perkūnropių, na kai jos suaugs gal nieko žiūrėsis
kokia backa!!!
ir negaila tokios i zeme...
sonu neuzdenk - taip graziai tos rankenos ''ausys'' kyso
daugiau siloku kitokiu i tuscias vieteles
QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 13:20)
Ir kuom reiktų apsodinti šiltnamio pamatą, na jis toks aukštokas
gvaizdes kupsteliai - ir ziema zali
jie 15cm, juk ir nereikia kad sviesos siltnnamiui uzdengtu ...
vasara labai ilgai zydi [neispudingai, bet vis tiek gerai
]
tik pavasari pries vegetacija paruduoja menesiui, kol nauja zolyte isleidzia