Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 13, 10:19)
ai, dar klausimelis. Drauge nugnybe  sakeles margalabpes gebenes, imerke i vandeni, isleido sakneles. As isodinau tas  sakas i zeme, bet man jo ziuriu neporigijo pradejo lapukai taip is vidurio ruduot? ka ne taip padariau? g.gif

jei su saknelem buvo, tai turi prigyt - gal per daug laistei g.gif . Prigis nesijaudink, tegu ruduoja tie lapai, is pazasteliu prades naujus leisti. Padek pavesy, jos kartais ilgokai pastovi, kol uglius leist pradeda... As tai kokia grazesne pamacius sakele nusignybiu ir iskart i dregna zeme - visada prigyja.
Papildyta:
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 13, 11:17)
laiste su weed killer'iu(''rundapu''-lietuviskai turbut  biggrin.gif )- -ta prasme nuodais,kad ant tarp tu jo akmenu zole neaugtu.......cia daug kas taip akmenukus,ar trinkeles laisto  smile.gif ---ziurek,gal kaip nors atitvert eitu ties saknim giliau ta sausmedi tavo,kad jam ten netektu tu nuodu  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

ot geras..., kaimynas turi teise savo patvori nuodais laistyti, o kad tie nuodai nutekes ant augalu, gi niekas nekaltas doh.gif . Tai gal tas sausmedis ir puva nuo saknu, kaimyno laistomas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 13, 12:02)
jei su saknelem buvo, tai turi prigyt - gal per daug laistei  g.gif . Prigis nesijaudink, tegu ruduoja tie lapai, is pazasteliu prades naujus leisti. Padek pavesy, jos kartais ilgokai pastovi, kol uglius leist pradeda... As tai kokia grazesne pamacius sakele nusignybiu ir iskart i dregna zeme - visada prigyja.
Papildyta:

aisku, na tadea dar palaikysiu, nes jau zadejau israut. as dabar pasodinau tas sakeles i vazona, nes i ta vieta, kur noreciau dar negaliu sodint. Ji pavesyje padeta. nu palauksiu dar, galu gale neprigis, tai dar paprasysiu nauju sakeliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 13, 12:09)
aisku, na tadea dar palaikysiu, nes jau zadejau israut. as dabar pasodinau tas sakeles i vazona, nes i ta vieta, kur noreciau dar negaliu sodint. Ji pavesyje padeta. nu palauksiu dar, galu gale neprigis, tai dar paprasysiu nauju sakeliu tongue.gif

aš visą patvorį prismaigsčiau gebenės šakelių, prieš tai į korniviną, laistau dažnai ir labai tikiuosi, kad prigis thumbup.gif ir kad greitai sužels biggrin.gif
Atsakyti
Dekui mergaites uz pagyrimus tulpems 4u.gif O va is nojaus seklu saipiaus saipiaus ir va tau thumbup.gif

Nepacitavau, bet kazkas klause koks margas krumiukas butu grazu, jei ne veigele. Man tai baltoji sedula labai grazi wub.gif Stai tokia pas mane: http://public.fotki....0714185001.html
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 13, 13:02)
jei su saknelem buvo, tai turi prigyt - gal per daug laistei  g.gif . Prigis nesijaudink, tegu ruduoja tie lapai, is pazasteliu prades naujus leisti. Padek pavesy, jos kartais ilgokai pastovi, kol uglius leist pradeda... As tai kokia grazesne pamacius sakele nusignybiu ir iskart i dregna zeme - visada prigyja.
Papildyta:

ot geras..., kaimynas turi teise savo patvori nuodais laistyti, o kad tie nuodai nutekes ant augalu, gi niekas nekaltas  doh.gif . Tai gal tas sausmedis ir puva nuo saknu, kaimyno laistomas  g.gif ?

Visko gali but unsure.gif . Ale ka tu senberniui paaiskinsi. Tik vaiksto pilva atkises ir alu plempia. Pries Velykas kaip islauze vejas jo vartelius tai taip ir guli. Toiam simtas metu iki mano augalu. verysad.gif Parsivestu kokia motera tai ta gal ir suprastu mane.
Atsakyti
Mergaitės reikia jūsų pagalbos, patarkit ką galėčiau pasodinti tokioje bačkoje, gal kas tiktų aplink, galvoju už jos pasodinti kanas,o gal reiktų iš šonų ko nors g.gif
dabar prisodinau ko turėjau ir nusipirkau šilokų ir perkūnropių, na kai jos suaugs gal nieko žiūrėsis
user posted image

user posted image

Ta bačka kreivokai atrodo įkąsta, bet ten nelygu,nuokalnė tai taip ir gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypas: 13 gegužės 2008 - 13:13
Oho kaip cia, idomi mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 gegužės 2008 - 13:15
Ir kuom reiktų apsodinti šiltnamio pamatą, na jis toks aukštokas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 13, 13:02)
ot geras..., kaimynas turi teise savo patvori nuodais laistyti, o kad tie nuodai nutekes ant augalu, gi niekas nekaltas  doh.gif . Tai gal tas sausmedis ir puva nuo saknu, kaimyno laistomas  g.gif ?

siaip rondapas veikia tik per lapus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 13:27)
siaip rondapas veikia tik per lapus smile.gif

man aiskino, kaip paslapciom medi numarint - pragrezt sakni / kamiena, pripilt roundapo ir uzkist. Tada supratau, kad jis veikia tiesiogiai saknis, dabar nebesuprantu nieko g.gif .
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 13, 12:09)
visgi pas mane ne vaistutis,mano augaliuko lapeliai is tiesu kazkiek primena rutos, o vaistucio ne, bet aciu kad padejai issiaiskint kad cia ne vaistutis smile.gif

Tai gal rudgrūdėlė (iberis). Aš tokią auginu, kaip tik dabar baltas kilimas žydi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ena: 13 gegužės 2008 - 14:05
[quote=Manyka,2008 05 13, 08:11]
žiūrėkit, gal galit pagelbėti: kas mano bijūnus apsėdo????? verysad.gif turiu 5, visi gražiai auga, išskyrus šitą nabagą gali būti, kad čia liga kokia??? gal kuo papurkšti jau galima???
user posted image
[/quote]

o cia tikrai liga? g.gif
pas mane visokiu ''ankstyvumu'' bijunu yra, ir kai kuriu lapai dar nevisiskai issiskleide, panasiai atrodo... manau viskas jam gerai, tik velesnis jis... 4u.gif

[quote=Reklamiste,2008 05 13, 08:24]
Čia atsakymas į klausimą, kas gerai auga saulėje ir lėtai auga:..
[/quote]

aciu 4u.gif , ir Boruzele man sita rekomendavo, Knifofija sake Kenis.

[quote=smth1,2008 05 13, 08:51]
As neturiu nieko pries 'kaimietiskas' geles, bet sukurti jaukiam, graziam vaizdui, manau reik pamaisyti jas tada su 'siuolaikiskesnemis' (nors kas toki skirstyma sugalvojo:)))?).

Stai Reklamiste, del taves ir rokoko ir mano pasiulymai. Visiskai skirtingi. Nuomoniu ivairove yra gerai, ar ne?
[/quote]

zinoma, tie lapai tu geliu - tik zole arba kaip darzoviu [skaistenio kaip morkos lotuliukas.gif ], bet man ten ziedu forma buvo idejos pagrindas ax.gif
as sugalvojau lotuliukas.gif del paprastesnio susisnekejimo
Na as is principo tau negaliu priestarauti, nes del spalvu derinimo esi visiskai teisi 4u.gif cia as nesu tokia priekabi, daugiau kreipiu demesi i kitus derinimo aspektus ax.gif [formos, aukstis, zydejimo laikas.. - cia ne tik del to patvorio]
butinai idesiu savo gelynu nuotraukas, netrukus bus jie uzbaigti siam sezonui [kanas, jurginus ir kardelius liko i vieta..] ir tavo nuomone bus man laaaaaaaaaabai idomi 4u.gif thumbup.gif

[quote=Boružėlė,2008 05 13, 09:01]
Rudenį įsodinu ir įkasu su visu vazonu į žemę. Vazono krašteliai matosi. Pavasarį išsikasu, tiksliau iškeliu.
[/quote]

thumbup.gif padarysiu tai su Kaufmano tulpikemis

[quote=Reklamiste,2008 05 13, 09:01]
O kai norisi daugiau žemėje pasiknisti, tai tas laisvas plotas eksprerimentas gal ir nieko - beveik kasmet naujas kolekcijas galima bandyti
[/quote]

o jei Kardeliai [ar Piliarozes] bigsmile.gif, o pazeme silinis gvazdikas...
del spalvu i Smth1... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

[quote=jolaxus,2008 05 13, 09:10]
O ką man dabar su margutėmis daryti? Ar laukti kol tie stebai nudžius ar galiu iškasti jau dabar ir saugoti iki rudeninio sodinimo?
[/quote]
[quote=nengamo,2008 05 13, 09:19]
Gal šitas straipsniukas padės,man irgi reikia būtinai margutes iškasti.Žadu tai padaryt kai apdžius lapai
[/quote]
[quote=nengamo,2008 05 13, 09:21]
Štai,čia dar. Pasirodo teisingai galvojau,reikia kasti kai nudžiūna lapai,kaip ir kitas svogūnines
[/quote]
[quote=jolaxus,2008 05 13, 09:21]
bet nieko sau kokia aukšta saugojimo temperatūra rekomenduojama
[/quote]
[quote=nengamo,2008 05 13, 09:23]
O ką jei iš karto atgal į žemę
[/quote]

geri straipsniukai.aciu 4u.gif kas del persodinimo.. drinks_cheers.gif
manau, kad del temperaturos ten apsiriko, turejo but 20-25...
prajuokino, kad skynimui rekomenduoja lotuliukas.gif pabandykit!...neapsikesit kvapo!
iskart i zeme tai NE
mano patirtis rodo, kad kas 2 metus reik persodinti, nes maniskes jau trecius metus vietoj, ir daug lapu, o ziedu maziau... daugiausia ziedu buvo 2-aisiais metais po persodinimo.
dar keista antrame str, kad pries sodinant ugliai buna - man nebuvo, svarius baltus svogunus rudeni kisau.... gal del to, kad vesokame tamsiame garaze laikiau... bet nieko blogo nenutiko... ir tu saknu nebuvo beveik...

[quote=Rozarka,2008 05 13, 09:33]
Veterinarinėse vaistinėse ir KIKOJ yra pirkti tokio žalios spalvos žele . Praskiestas purškiamas ant augalų ,kad atbaidytų katinus ir šunis.išmėginau, efektyvus
[/quote]

ot tai gerai, aciu! 4u.gif

[quote=Mukšas,2008 05 13, 10:12]
sveikutės,
labai ieškau KIŠKIO KOPŪSTŲ, tik niekur jų nerandu nusipirkti.
Gal kuri galėtumės patarti.
Būsiu labai dėkinga
[/quote]

nesiulau tu bordiniu daugiameciu doh.gif ravesi kaip piktzolles visame sklype, ir dar tavo kaimynai...

[quote=Žydriausia,2008 05 13, 10:19]
a, tai tie mazu ziedeliu 'kilimai' yra vaistuciai ar ne? nu matau kiemuose, man jie grazu o kai nuzydi tai kaip atroodo> reik suprast, kjad jie irgi grazus ar kaip?
[/quote]

Yvairiu tu kilimu zydinciu siuo metu yra... ir nuotrauku ivairiu buvo... mano buvo Ylalapis flioksas.. ir Agnitos berods...
Papildyta:

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 13, 10:53)
o aš va galvoju ieškoti kokios reprezentacinės vietelės šitam augalėliui:

user posted image

tikrai, laabai grazus wub.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 13, 13:08)
Visko gali but  . Ale ka tu senberniui paaiskinsi. Tik vaiksto pilva atkises ir alu plempia. Pries Velykas kaip islauze vejas jo vartelius tai taip ir guli. Toiam simtas metu iki mano augalu.  Parsivestu kokia motera tai ta gal ir suprastu mane.

bukas siaubas tas kaimynas atrodo doh.gif
del moteros tai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 13:10)
Mergaitės reikia jūsų pagalbos, patarkit ką galėčiau pasodinti tokioje bačkoje, gal kas tiktų aplink, galvoju už jos pasodinti kanas,o gal reiktų iš šonų ko nors 
dabar prisodinau ko turėjau ir nusipirkau šilokų ir perkūnropių, na kai jos suaugs gal nieko žiūrėsis
user posted image

user posted image

kokia backa!!! bigsmile.gif wub.gif ir negaila tokios i zeme... lotuliukas.gif
sonu neuzdenk - taip graziai tos rankenos ''ausys'' kyso thumbup.gif
daugiau siloku kitokiu i tuscias vieteles 4u.gif

QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 13:20)
Ir kuom reiktų apsodinti šiltnamio pamatą, na jis toks aukštokas
user posted image

gvaizdes kupsteliai - ir ziema zali thumbup.gif jie 15cm, juk ir nereikia kad sviesos siltnnamiui uzdengtu ...
vasara labai ilgai zydi [neispudingai, bet vis tiek gerai mirksiukas.gif ]
tik pavasari pries vegetacija paruduoja menesiui, kol nauja zolyte isleidzia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 13 gegužės 2008 - 14:05