Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Tina* @ 2008 05 12, 17:00)
Mano grazuoles  wub.gif Ir Nojaus pasirodo "prinoko"  lotuliukas.gif kaip ant pakuotes.

lb lb lb grazios wub.gif !

QUOTE(Sraunius @ 2008 05 12, 17:50)
Wolke, praėjusią žiemą buvo kelias dienas ir iki -18C, gaila augalo ( banano) būtų ir įdėtų pastangų wink.gif

juos vistiek reikia ziema nupjauti, su lapais jie ir pas mus neziemoja, o pavasari is koto lapus augina panasiai kaip kanos...

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 12, 20:31)
ohmy.gif  cray.gif neskaudink tu mums sirdies...

nu..., o kai tukstancius mokat, tai sirdies neskauda biggrin.gif ? Kad ne taip skaudetu, pasakysiu, jog ankstyvieji agurku ir pomidoru daigai vazoneliuose ten pat po 4 € kainavo fool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2008 05 12, 20:31)
O kaži jei į šiltnamį ar nepakenks pomidorams g.gif

na zinok net nzn, nes siltnami kazkaip neturejau tu skruzdeliu, o tu gal pamegink ant vienos vietos, gal viskas ir gerai g.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 05 12, 21:24)

jau cia skaitinejau, nera tokio koks pas mane g.gif
Atsakyti

QUOTE(smth1 @ 2008 05 12, 15:48)
Pykit nepykit, bet tavo pasiulytas variantas yra toks nuobodus sirsalynas. blush2.gif  Na juk nuobodu sudeti visas geles, kurios skiriasi tik spalva. O spalvas taipogi reiketu derinti...Rudbekija su eziuole..nu sorry bet toks nemielas kontrastas. Net jei ir skirtingu metu zydi[???]. Ir tam patvoriukui gal tokios gausybes geliu nereik? Ojei sukisi po viena kereli tai is vis misraine..

visiskai nepykstu 4u.gif
kas vienam miela, kitam nelabai mirksiukas.gif
As alpstu del ''ramuniu'' formos ziedu wub.gif , ir visi sitie augalai man thumbup.gif , nors ir kaimas gali atrodyti blush2.gif , bet kaimas man patinka [mano gelynas toks, ir jusu kolega teismukui butinai parodysiu 4u.gif , kaip ir siuolaikiskesni spygliuociu sodeli ziema buvau paviesinusi]
siaip kiekvieno mineto augaliuko skiriasi ne tik ziedu spalva, bet ir zaluma, jos forma, spalva... + ne vienu metu zydi... o ten ne taip jau ir mazai - 3 metrai! ir tos ''misraines" nebutina daryti is visko...

zinoma, galima isrikiuoti kokiu lapiniu ar siloku eile, ir viskas... bet Reklamiste rode jau ir anksciau savo patvorius su mielomis ''misrainemis'' thumbup.gif
rinktis jai 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 05 12, 17:00)
Mano grazuoles  Ir Nojaus pasirodo "prinoko"  kaip ant pakuotes.

wub.gif wub.gif siusk pakuociu gamintojams lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 05 12, 17:16)
O tulpes ir per žiemą tame vazone išlaikai

ir man idomu bigsmile.gif

QUOTE(Aishaaa @ 2008 05 12, 17:26)
rokoko,ačiū uz patarimus-

nera uz ka 4u.gif del spygliuociu nzn g.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 05 12, 20:24)
nerandu sau vietos-pries menesi pasodinta pusis ir kadagys kai kur gelsta,nemazi jau,pirkau vazonini varianta soltroj-apimta isterijos pabarsciau trasu-laisciau,mylejau,o jei numirs

gal per daug laistei?
o trasu iskart nereikia schmoll.gif
palauk dar 4u.gif gal viskas ok bus

Papildyta:

QUOTE(agnita @ 2008 05 12, 21:28)
savaitgalio fotosesija
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
kas ta balta ''varskyte? bigsmile.gif
gal Ylalapis flioksas [phlox subulata]?
pas mane dabar zydi tokia panasi rozine ''varskyte'' lotuliukas.gif [yra keletas baltu kereliu]
cia praejusiu metu nuotr
user posted image

QUOTE(vida777 @ 2008 05 12, 22:04)
jog ankstyvieji agurku ir pomidoru daigai vazoneliuose ten pat po 4 € kainavo  fool.gif .

blink.gif doh.gif
Papildyta:

tiesa, to baisaus plastikinio siltnamio pagaliau nebera rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 12, 23:58)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
kas ta balta ''varskyte? bigsmile.gif
gal Ylalapis flioksas [phlox subulata]?
pas mane dabar zydi tokia panasi rozine ''varskyte'' lotuliukas.gif [yra keletas baltu kereliu]
cia praejusiu metu nuotr
user posted image
blink.gif  doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
drinks_cheers.gif , yra ir rožiniai pas mane, toks pats didelis blynas ax.gif
beje, man labai patinka jūsų tvarkingai sukrautos malkos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnita: 12 gegužės 2008 - 23:06

pavakary padirbejau: ax.gif
i didelius keraminius bliudus per viduri pastaciau tamsu plast. vazoniuka su begonijos daigeliu, o aplink pyliau zemiu, ir i ja kisau putoklio arba sliauz.gubojos daigelius. Tai turetu buti vidury balti begonijos dideli ziedai [zydes iki salnu], o aplink tie svyrantys purus augalai, kazkokiu tai metu zydesiantys, po to sudarys zaluma. db tai varganai atrodo daigiukai, bet kantybes rolleyes.gif wub.gif
Tas begonijas atskyriau su vazoneliu del viso pikto unsure.gif gal skirtingas dregmes poreikis bus augalu... be to, tie ''nebrangus'' daugiameciai atlaikys, jei dzius tas molinis bliudas, o plastkinis vis tolygesni dregmes kieki laikys g.gif
pirma karta taip bandau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 05 12, 23:03)
drinks_cheers.gif , yra ir rožiniai pas mane, toks pats didelis blynas ax.gif
beje, man labai patinka jūsų  tvarkingai sukrautos malkos thumbup.gif  4u.gif

oi, tos malkos ten laikinai buvo blush2.gif kad dziutu patvory... ir siltnamy doh.gif ...
tai del ju ir griovem ta plastiko siauba: bus civilizuota malkine - pavesine atsiauriam orui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 13, 00:17)

oi, tos malkos ten laikinai buvo blush2.gif kad dziutu patvory... ir siltnamy doh.gif ...
tai del ju ir griovem ta plastiko siauba: bus civilizuota malkine - pavesine atsiauriam orui thumbup.gif

man patiko, kad tvarkingai ir tiek 4u.gif
o mes irgi žadam malkinę-pavėsinę daryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 12, 22:21)
console.gif gyveni zmogus ir mokaisi  4u.gif kazkur girdejau,kad pirma meta pasodintus spygliuocius rekomenduojama netresti  mirksiukas.gif

begu trasu nukapstyt-dar matosi blink.gif ,mat susigundziau tai padaryt,nes ant ilgalaikiu trasu pako buvo parasyta kad ju dedama ir sodinant, del visa ko ju nedejau i duobe,bet aplinkui tai pakrapnojau...
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 05 13, 00:03)
del spygliuociu nzn  g.gif
gal per daug laistei?
o trasu iskart nereikia schmoll.gif
palauk dar 4u.gif gal viskas ok bus

vakar net MB guode,nors paprastai jam svetimi mano zoliniai jausmai ir skausmai unsure.gif
pagaliau mano miskantai gigantai prabudo,pradejo zalias dalis leisti, irgi triznioti (atsiprasau) buvau pradejus rolleyes.gif ,tuos tai juros dumpliu purskalu buvau papurskus...Zodziu siemet su trest viska pradejau,jauciu reikia apsiraminti g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 05 12, 23:12)
jau cia skaitinejau, nera tokio koks pas mane g.gif

blink.gif tai tu ji turi?
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 05 12, 21:05)
merginos, o kas per augalas pieris g.gif skaiciau skaiciau cia nete ir kazkaip nesuprantu ar jis lauke isziemotu ar ne g.gif

as supratau,kad nezinai,net kaip jis atrodo,tai ir nurodziau medelyno puslapi,kad pasidairytum ax.gif maniskai japoniniai perziemojo puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas,gal galit pasakyti kur perkat mazus amenukus i gelynus, aplink pamata?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės, kaip čia pas jus gražu.... wub.gif
žiūrėkit, gal galit pagelbėti: kas mano bijūnus apsėdo????? verysad.gif turiu 5, visi gražiai auga, išskyrus šitą nabagą g.gif gali būti, kad čia liga kokia??? gal kuo papurkšti jau galima???
user posted image
Atsakyti
Čia atsakymas į klausimą, kas gerai auga saulėje ir lėtai auga:

Papildyta:
O čia papildžiau savo pintų vazonų kolekciją:
Papildyta:
Dar įmetu savo naują pirkinį, nesusilaikiau pamačius tokį grožį:
Papildyta:
Ir pabaigai - įrodymas, kad šitos temos virusas yra užkrečiamas. Prieš savaitę nusipirkau pierį, nors niekada gyvenime jo nežinojau ir nesidomėjau. Instrukcijoje rašoma, kad rekomenduojama auginti vazone. Taip ir pasodinau - nes laisvos žemės pas mane trūksta.....
Atsakyti
sveikos grozio puoseletojos. Kokiu tulpiu prisiziurejau. Dieve. Gal kas turi pertekliu tai rasykit. tikrai noreciau tu groziu

Beje reklamiste kaip tu islaikai ta roze vazone per ziema? visai gerai sugalvota vazone pasodinti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 13 gegužės 2008 - 08:26
QUOTE(Ingerele @ 2008 05 13, 08:25)
Beje reklamiste kaip tu islaikai ta roze vazone per ziema? visai gerai sugalvota vazone pasodinti.  4u.gif

Tik šią vasarą nusipirkau biggrin.gif Manau, kad nešiu i nešildomą verandą arba apšiltinsiu vazoną. Jeigu kas turit patirties - patarkit.
Jeigu nepasiseks, teks nurašyti į nuostolius...
Atsakyti