Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Kaja888 @ 2008 05 12, 09:38)
taip visai po egle? pavėsyje? ar visai šalia eglės... gal foto gali įmest, kur rododendras su egle draugauja?  ax.gif

Dažnai pravažiuoju tokį grožį. Didelė sidabrinė eglė ir šalia jos rūgščiamėgių kampelis rododendrai, viržiai. Aplink didesniam plote dar kažkokių spygliuočių, bet aš matau tik juos....

QUOTE(zuikis5 @ 2008 05 12, 15:28)
Crocus, labai ačiū už patarimą dėl čiobrelių  4u.gif
patryniau lapuką nuskynus, dabar jau žinosiu kaip mažuliukai čiobreliai atrodo  clap.gif
sudygę jie pas mane, pasirodo  biggrin.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 12, 15:22)
Kazkaip as pradejau noreti visko kas marga. Ngegaliu sustoti norejusi.  mirksiukas.gif  Cia tas pats kaip grazi ir protinga, nors persiplesk  biggrin.gif

Pernai lygiai tokia pati manija buvo užėjus bigsmile.gif

QUOTE(DENARA @ 2008 05 12, 16:38)
nejaugi merginos Pierio niekas neturit? Ruduoja vargsiukas pas mane  verysad.gif  patarkti prasau ka keisti, kad isgelbeciau .... i siaurine puse pasodintas...gal i pietus pernesti?

siūlau pasiskaityti apie rododendrų auginimo ypatumus ir pritaikyti pieriui - turėtų pasitaisyti reikalai wink.gif
Pernai kažkokį buvau išsirinkus ( gal variegata lapais) ir pardavėja perspėjo, kad gali neperžiemot lauke, dabar gailiuos ax.gif

Wolke, praėjusią žiemą buvo kelias dienas ir iki -18C, gaila augalo ( banano) būtų ir įdėtų pastangų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 12, 16:31)
Ar gerai supratau,įmaišyt į uogienę mielių ir pavaišint jas??? g.gif  Jau baigiu prarast kantrybę aš su tom skruzdėm  mad.gif

Labai gražios tavo tulpės  wub.gif  wub.gif  Aš rudenį irgi pašlaviau parduotuvę,bet tai tik lašas jūroj lotuliukas.gif
Aš tai tik galvas nuskabau,neiškasinėsiu kiekvienais metais  schmoll.gif  ax.gif

O kada ją geriau skirstyt? Gal jei su dideliais žemės grumstais nieko nenutiktų jei pajudinčiau po žydėjimo  g.gif  Ar geriau neliest?

Pukučiai,rudenį labai daug visokiausių svogūnėlių buvo univermago parduotuvėj,toj kur siūlai šalia ax.gif  Manau kad ir šiemet turėtų užsivežti. Elnio parduotuvė irgi man rodos ta pati "kontora"  mirksiukas.gif  smile.gif

Arba labai anksti pavasarį, arba tuoj pat po žydėjimo, tik palauk lietingo oro.
Papildyta:
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 12, 16:53)
Jos aukštokos. Iš priekio parodysiu. bigsmile.gif
user posted image
Šiaip ir aš tikėjausi, kad bus didesni žiedai, bet man jos vistiek thumbup.gif
Papildyta:

Ar šita? g.gif
user posted image
Nežinau, reikia laukti Knifofijos. Gal ji pasakys. Permai pirkau. wub.gif

Cheuchera
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2008 05 12, 16:58)
Nusipirkau spirgių (pirmą kartą), pasodinau gėlynę, bet kažkas joms netinka... Šakeles tokios palei pat žemę išsiskleidusios ir šiaip tokios suvargusios jos atrodo  verysad.gif

sprigėms į lauką dar ankstoka, o jei pirkai neužgrūdintas, o tiesiai iš šiltnamio, ir sprigės mėgsta pavėsingas vietas.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 12, 14:46)
Sodu centre visi pieriai uzpavesinti. Bet gal siaurinej pusej per tamsu jam. I pietine tai nedrisciau kelt, nes jie kiek zinau nelabai megsta saulej kept. Gal i vakarine g.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 05 12, 15:40)
Pas mane rudavo, tai patresiau rododendru trasom ir atsigauna. Gal tas turejo itakos kazkiek.

QUOTE(Sraunius @ 2008 05 12, 15:50)
Pernai lygiai tokia pati manija buvo užėjus  bigsmile.gif
siūlau pasiskaityti apie rododendrų auginimo ypatumus ir pritaikyti pieriui - turėtų pasitaisyti reikalai wink.gif
Pernai kažkokį buvau išsirinkus ( gal variegata lapais) ir pardavėja perspėjo, kad gali neperžiemot lauke, dabar gailiuos  ax.gif

aciu mergaites, bandysiu sodinti i vakarus, tresti trasom ir dar gal ka i duobuke imesiu kai sodinsiu,einu info ieskotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 16:52)
schmoll.gif jokio kvapo, uztenka syki i ta vieta paliet kur skruzdes ir issilaksto jos thumbup.gif
praeitais metais, pas drauga tarp akmenu ir gelyno, jau keli metai sake vis skruzdelynas budavo, sako isnaikima milteliais po kiek laiko vel atsiranda, o sake pasiusiavo syki tongue.gif ir dingo jos, tai sake dar kelis ejo i ta vieta paslapint, kad uztikrinciau butu lotuliukas.gif tai sake efektingesnes priemones nemetes hihihi.gif
siaip cia man mama patare, mes pastoviai zvengdavom, o syki pabandziau, tai net issiziojau, kaip po vieno uzpylimo jos dingsta thumbup.gif tik vat nzn, kaip butu jei gelyne jos tuos kauburius darytu g.gif ar gelems tas musu skystimelis nepakenktu g.gif  g.gif

O kaži jei į šiltnamį ar nepakenks pomidorams g.gif

Klausimukas ar jau galima sodinti į lauką serenčių daigelius ar nebijo šalnų, nes šią savaitę nusimato g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypas: 12 gegužės 2008 - 19:40
merginos, o kas per augalas pieris g.gif skaiciau skaiciau cia nete ir kazkaip nesuprantu ar jis lauke isziemotu ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 12, 21:05)
merginos, o kas per augalas pieris g.gif skaiciau skaiciau cia nete ir kazkaip nesuprantu ar jis lauke isziemotu ar ne g.gif

pasidairyk cia, http://www.medelynas...oti?q=japoninis 4u.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif nerandu sau vietos-pries menesi pasodinta pusis ir kadagys kai kur gelsta,nemazi jau,pirkau vazonini varianta soltroj-apimta isterijos pabarsciau trasu-laisciau,mylejau,o jei numirs doh.gif doh.gif mega_shok.gif mega_shok.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 12 gegužės 2008 - 20:28
QUOTE(vida777 @ 2008 05 12, 11:22)
nu nzn. , ar cia LT is mandrumo, ar is durnumo sitiek uz augalus prashyt, ir sitiek moket  g.gif  - lyg kazkokia nezmoniska egzotika butu is kito pasaulio krasto atgabenta  irnesakyk.gif  ...
as pries kelias savaites nusipirkau sita kukmedi uz 3,99 € - konteineriais priversta buvo, o jau praeita savaite tik 1,99 € jie tekainavo :

user posted image

ohmy.gif cray.gif neskaudink tu mums sirdies...

QUOTE(sobieska @ 2008 05 11, 22:42)
Buvau žadėjusi parodyti, kaip aš "moku " elgtis su žirklėmis. Buvo nutriušę augalai...nu dabar gal ir galima į juos žiūrėt ax.gif
user posted image

user posted image

bigsmile.gif na liukx rankele turi thumbup.gif Man kyla minciu nusipirkt kokia tuja ir paeksperimentuoti... bet nesiryztu vis, ir taip nieko nespeju ir visko noriu ax.gif

Penktadieni taip "pasidraskiau" kad sestadieni kai krikstijom mazyle vos ant koju pastovejau blink.gif ryt jei nelis kaip siandien pafotkinsiu jusu teismui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 12, 21:31)
ohmy.gif  cray.gif neskaudink tu mums sirdies...
bigsmile.gif na liukx rankele turi  thumbup.gif Man kyla minciu nusipirkt kokia tuja ir paeksperimentuoti... bet nesiryztu vis, ir taip nieko nespeju ir visko noriu  ax.gif

Penktadieni taip "pasidraskiau" kad sestadieni kai krikstijom mazyle vos ant koju pastovejau  blink.gif ryt jei nelis kaip siandien pafotkinsiu jusu teismui  ax.gif

aha, norėjei, kad svečiams būtų gražu biggrin.gif , aš šį penktadienį "paravėsiu"savo žolę, nes šį šeštadienį ir pas mus bus krikštynos biggrin.gif , sodinsim maumedį, tai reiks iki vietos per žolę kabanotis, o dar su kulniukais su sukniom panos bus, tai nesinori, kad pieva joms suknelių padalkas liestų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 12, 15:53)
Jos aukštokos. Iš priekio parodysiu. bigsmile.gif
user posted image
Šiaip ir aš tikėjausi, kad bus didesni žiedai, bet man jos vistiek thumbup.gif
Papildyta:

aisku, pas mane viens prie vieno, ir zinai galvoju kad salia situ tulpiu ir pas mane toks baltas augaliukas auga kaip pas tave 4u.gif , gal jo pavadinima zinai, man mama dave, tai kalnu ruta vadina, bet nieko tokiu pavadinimu internete nerandu, matyt tikras jos vardas kitoks.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 12, 21:24)
apimta isterijos pabarsciau trasu-laisciau,mylejau,o jei numirs

console.gif gyveni zmogus ir mokaisi 4u.gif kazkur girdejau,kad pirma meta pasodintus spygliuocius rekomenduojama netresti mirksiukas.gif
Atsakyti
savaitgalio fotosesija ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti