Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(jot.ka @ 2008 05 12, 16:02)
Boruzele, o cottage tulpes pas tave aukstos isaugo? manosios tai labai, ir ziedas pagal koto auksti nera labai didelis. idomu ir pas tave taip pat? nes is pakelio nuotraukos tai as tikejaus labai didelio ziedo blush2.gif

Jos aukštokos. Iš priekio parodysiu. bigsmile.gif
user posted image
Šiaip ir aš tikėjausi, kad bus didesni žiedai, bet man jos vistiek thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 12, 16:12)
Boružėle o kas ten per gėlė bordinias lapais labai gražei atrodo thumbup.gif  . Aš nelabai žinau pavadinimus tai įdomu  blush2.gif

Ar šita? g.gif
user posted image
Nežinau, reikia laukti Knifofijos. Gal ji pasakys. Permai pirkau. wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau spirgių (pirmą kartą), pasodinau gėlynę, bet kažkas joms netinka... Šakeles tokios palei pat žemę išsiskleidusios ir šiaip tokios suvargusios jos atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 05 12, 16:31)
Ar gerai supratau,įmaišyt į uogienę mielių ir pavaišint jas??? g.gif  Jau baigiu prarast kantrybę aš su tom skruzdėm  mad.gif

Aš irgi kovoju su jom. gun_rifle.gif Tai domėjausi, taip gerai supratai, tik dar rašo, kad į surūgusią uogienę įmaišyti mielių. bigsmile.gif
Atsakyti
Jetus , ka daryt verysad.gif . Rozes lapukai sukasi ir toks kaip pelesis ant ju atsirado. kas cia gali but? Vabaliuku kol kas nesimato
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2008 05 12, 16:38)
nejaugi merginos Pierio niekas neturit? Ruduoja vargsiukas pas mane  verysad.gif  patarkti prasau ka keisti, kad isgelbeciau .... i siaurine puse pasodintas...gal i pietus pernesti?

Sodu centre visi pieriai uzpavesinti. Bet gal siaurinej pusej per tamsu jam. I pietine tai nedrisciau kelt, nes jie kiek zinau nelabai megsta saulej kept. Gal i vakarine g.gif
Atsakyti
Mano grazuoles wub.gif Ir Nojaus pasirodo "prinoko" lotuliukas.gif kaip ant pakuotes.
Atsakyti
wub.gif vau kokios gražios kvietkos ir net kelių rūšių... pas mane tik viena rūšis- TULPĖS biggrin.gif viskam savas laikas, prisikapstysiu ir iki tulpių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 12, 16:53)

user posted image

nu ir čia gėlynėlis gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 12, 18:00)
Mano grazuoles  wub.gif Ir Nojaus pasirodo "prinoko"  lotuliukas.gif kaip ant pakuotes.

Kokios grazios tulpes wub.gif . Ir as tokiu noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 12, 12:52)
Flair tulpės.
user posted image

Nu kaip gražiai žiūrisi tulpės atskirame inde thumbup.gif , gvelbiuosi šitą idėją ir kitą met ją realizuosiu biggrin.gif
O tulpes ir per žiemą tame vazone išlaikai
Atsakyti
rokoko,ačiū uz patarimus-tradeskante kaip tik turiu,išbandysim jos kantrybę
moliui ir saulės vonioms biggrin.gif Gaures turiu dviejų rūšių.O kokie spygliuočiai gal tiktų,nes zemė nebūna uzmirkus?

pukučiai-mao ziniomis tai HEICHERA
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 05 12, 12:48)
Aha, pati susimaišiau blush2.gif Bet apie jas abi skaičiau ir galvojau. Tai, žodžiu, nepavyko mano planas, nes jos neuždengs mūsų nuo kaimynų. O be to pas mus labai vėjuota, tai jas išguldytų unsure.gif

O toks aukštis jau šiuo metu - 70 cm  g.gif Dar auga aukštesnė?
aš aš klausiau bigsmile.gif Tik pas mane ten labai saulėta. Gražus krūmelis, man patinka bigsmile.gif kokio aukščio auga ax.gif Ir labai prašau padėkit atpažinti kas nors 4u.gif

ar ne veigele cia? g.gif nana variegata- tai auga 1,50 m aukscio ir tiek pat plocio, po zydejimo ,sako, reikia apgeneti ir rudeniop zydes dar karta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 12 gegužės 2008 - 17:30
QUOTE(DENARA @ 2008 05 12, 16:38)
nejaugi merginos Pierio niekas neturit? Ruduoja vargsiukas pas mane  verysad.gif  patarkti prasau ka keisti, kad isgelbeciau .... i siaurine puse pasodintas...gal i pietus pernesti?

Pas mane rudavo, tai patresiau rododendru trasom ir atsigauna. Gal tas turejo itakos kazkiek.
Atsakyti