ta pati azalija - praejusiu metu foto
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 12:26)
Taip, nuo pernai metų prisimenu šį grožį O kiek jai metų? kaip jos priežiūra, kaip rododentų gal? ir šiaurinėj pusėj gal? Nes azalijų dar neturiu, tik 5 rododentrus skirtingus...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 13:29)
O kiek jai metų? kaip jos priežiūra, kaip rododentų gal? ir šiaurinėj pusėj gal? Nes azalijų dar neturiu, tik 5 rododentrus skirtingus...
kiek metu tiksliai nezinau -sena manau,kai pirkom nama ji cia augo
auga pietu pusej,visa diena saules gauna - nepriziurim mes ja kazkaip ypatingai,patresiam kartais rododendru trasomis
cia siais metais pirkta,mazyte visai,kol pasivys senaja manau daug metu praeis
Na aš irgi pasidalinsdiu savo patirtimi, kas alpinariumus pilia akmenukais. Pernai kai dariau alpinariumą, ir tos plėvelės turėjau, bet pamiršusi susodinau krokus prieš pilant akmenukais ir ką, šaukštai po pietų - tekoant žemės pilti akmenukus. Na vaizdas manęs netenkino, bet sulaukiau šių metų žydėjimo ir ką, su dukra per savaitę nurinkom akmukus, nuplovėm, ištiesėm plėvelę ir ant viršaus akmenukus.. Na vaizdas nepalyginbsi...
[attachmentid=141918]
ir alpinariumas po rekonstrukcijos
[attachmentid=141919]
O dėl mulčo, tai aš visai jo nebenoriu ir kitom nepatariu - iš pradžių gražu, bet toks šiukšlynas to pasidaro, viskas išplaukia į žolę.... Taip kad jau per metus nurinkom mulčų ir daugiau
Papildyta:
Aišku, nes aš galvoju jei jai tinka šiaurinė pusė, tai eilutę rododentrų pratęsti... Ačiū
[attachmentid=141918]
ir alpinariumas po rekonstrukcijos
[attachmentid=141919]
O dėl mulčo, tai aš visai jo nebenoriu ir kitom nepatariu - iš pradžių gražu, bet toks šiukšlynas to pasidaro, viskas išplaukia į žolę.... Taip kad jau per metus nurinkom mulčų ir daugiau
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 12:41)
kiek metu tiksliai nezinau -sena manau,kai pirkom nama ji cia augo
auga pietu pusej,visa diena saules gauna - nepriziurim mes ja kazkaip ypatingai,patresiam kartais rododendru trasomis
Aišku, nes aš galvoju jei jai tinka šiaurinė pusė, tai eilutę rododentrų pratęsti... Ačiū
Ten katinas su pavadėliu?
Papildyta:
o čia pagal tave azalija?
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 13:41)
o čia pagal tave azalija?
Dar klausimas sodininkėms - pas mane praeitą pavasarį pasodintos obelytės, kriaušės. Jos šiemet ypač žydi. Koks būtų patarimas - ar palikti žiedus, ar jų nealinti, kaip dėl genėjimo - ar apatinės reikia nukirpti?
kriaušytė
[attachmentid=141921]
obelytės
[attachmentid=141922]
[attachmentid=141928]
Ai dar klausimas - pernai pirkau abrikosus ir persikus - viso trys - du porelė, kitas ne. Sakykite kurių turi būti porelė ? Čia jo žiedai šiemet
[attachmentid=141925]
Vakar kažkas klausė apie tuos medukus - tai bent jau Klaipėdoje tai "Frezija" prekiauja, iš jų va tokius braškynus pasidariau - ačiū Smiltis už mintį
[attachmentid=141923]
O čia šių metų naujas alpinariumas su kadagiu
[attachmentid=141924]
Papildyta:
Nesijuok, tai mano princas katinas. Matai, jis pabėgęs į mulčą kaimynų padaro - tai negalim paleisti, nes su vienais kovojam dėl jų šuns - tai pati negaliu nusižengti...
kriaušytė
[attachmentid=141921]
obelytės
[attachmentid=141922]
[attachmentid=141928]
Ai dar klausimas - pernai pirkau abrikosus ir persikus - viso trys - du porelė, kitas ne. Sakykite kurių turi būti porelė ? Čia jo žiedai šiemet
[attachmentid=141925]
Vakar kažkas klausė apie tuos medukus - tai bent jau Klaipėdoje tai "Frezija" prekiauja, iš jų va tokius braškynus pasidariau - ačiū Smiltis už mintį
[attachmentid=141923]
O čia šių metų naujas alpinariumas su kadagiu
[attachmentid=141924]
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 12:47)
Ten katinas su pavadėliu?
Nesijuok, tai mano princas katinas. Matai, jis pabėgęs į mulčą kaimynų padaro - tai negalim paleisti, nes su vienais kovojam dėl jų šuns - tai pati negaliu nusižengti...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 13:51)
protingas katinas, reikia juk teritoriją praplėsti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 07, 12:44)
Jukas auginu daug metų, jų visiškai nedengiu, mėgsta drenuotą gerą dirvožemį, nepakenčia užmirkimo. Auginu 4 skirtingas rūšis: dvi margalapes, įprastinę ir siauralapę. nufotkinau pro langą, laukan tingėjau eiti
Norejau paklausti kas cia per medeliai, kur tarp tuju. Tokie labai jau mieli
Labas, ka daryti mano JUKA turbut mirsta nusipirkau labai garzia. palaikem apiberta su zemem, kol vieta jai atsiras kokia savaite, isodinom i vieta ir zinokit nuo apacios lapai jau 2 eiles geltonai -rudi, ka daryt ar kas jai netinka? kaip ja isgelbet??????
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 07, 08:58)
O tai tu eleboru reik ieskot medelynuose kokiuose, ar galima ir PC kur sodininku skyriuj, nu neuzkliuvo man niekur tokio pavadinimo kelmeliai kur man ju daba ieskot?
ieskok visur, kur augalais prekiauja...klausk is karto - turi, ne... ?
QUOTE(fashion @ 2008 05 07, 11:02)
O gal zinai kuri?
paziurek cia:
http://www.medelynas...ti?q=magnolijos
QUOTE(roki @ 2008 05 07, 11:12)
Pas mus auga juka gan sekmingai jau 3 metai, didele, tiksliau vienas didziulis kupstas is keliu. Ardyti nenoriu, nes jau labai tikiuosi ziedu siais metais. Viena "vaikeli", kuris buvo nutoles apie 30 cm, pries kelias dienas atskyriau. Dar pernai pirkau 3 mazytes jukas, is kuriu 2 isgyveno, o trecia nusalo, nes per anksti atidengiau po ziemos. Taigi, viena ziema ta didzioji isgyveno nedengta, o siemet buvau visas egliu sakomis apklojusi, o ant mazuju dar ir vazonus uzvozusi. Didzioji auga rytineje puseje, labai prastame dirvozemyje, bet jai labai patinka.
Nieko spec nepriziuriu, tik padziuvusi koki lapa nukerpu... pastebejau, kad tie lapai, kurie liecia zeme, po kiek laiko apskursta.
Nieko spec nepriziuriu, tik padziuvusi koki lapa nukerpu... pastebejau, kad tie lapai, kurie liecia zeme, po kiek laiko apskursta.
apatiniai lapai ir turi nykti, juk is vidurio auga nauji... pas savo mama pasodinau - tai ji nedengia .
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 12:02)
azalijos meta lapus, kai jos žydi lapų taip pat nebūna.
buna ...