QUOTE(Wolke @ 2008 05 10, 17:18)
1.kaip smagu lietucio gaunat,o pas mus baigia visiskai uzdziovint
is krano laistyt - neissimokesim..
2.kaip ta
Saulaine atrodo
3.mano raktazoles (na tos kur ziema prekybos centruose prazydintas pardavineja) visos prigijo kazkaip nesitikejau
1.nu zinok tikri tropikai
:saule +20, paskui lietus +16, taip i diena 2 kartus, kelias dienas, jau kaip augalams patinka
bet kol kas ne per slapia
2. karta dejau sia nuotrauka
Knifofija sake cia Saulenis... bet mano zinyne saulenis [helianthemum hybrida] atrodo visiska kita zema gele, o mano augalas [virs 150cm] pavadintas Saulaine [helenium hybrida], musu soduose yra ir plytu raudonumo.
3. tos raktazoles is PC prigyja, tik kai kurios pas mane velaiu keicia spalva blunka ir smulkejo ziedai
geltonos isliko
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 10, 20:24)
Rokoko-butinai parodysiu -nors vaizdo dar pati zinai -nebus-kol viskas nesubujoje nesuzydeje,arba kai kas prazydeje jau(raktazoles,magnolija,kamelija jau psio pas man)
as laaabai kritikos bijau O tu tai kaip mano drauge-ji ten profe visuose augaliukuose-viska zino,kaip ir tu
o ko gi bijai
Nu as kai desiu nuotraukas, prasom kuo daugiau kritikos
, va sito tai tikrai noriu
Juk geru patarimu galiu sulaukt, ir net pasigincyti noreciau, savo sprendimus apginti, jei ka ...
O jau del ''profes''.... uuuooojjjj
Kapstausi tik 5metus, o pavadinimais tik keli menesiai kaip domiuosi
, nes kai cia sm pradejau kiparisus siulyt augint
[tipo pas mane auga spiraliniai
] tai taip apsijuokiau
...
Papildyta:
QUOTE(Aishaaa @ 2008 05 10, 21:24)
Turiu ploteli molingos zemės(prieš keletąmetų buvo kastas šulinys),noriu apsodinti
daugiameėiais augalais,neaukštais krūmeliais,gėlėmis,bet nezinau,kokiems tokia zemė tiktų.Vieta saulėta visą dieną.
Gal tiktų Gaurėms?
zinok tiktu
, pas mane Gaure lygiai tomis paciomis salygomis auga daug metu [sunki zeme, gryna saule], tai vidurdieni pageibsta siek tiek, bet vakarop atsigauna, kartai vandens zarna ten ikisu
cia pries pora sav
siaip dar labai tiktu Andersono tradeskante , tik ja irgi papildomai paliet reiktu. Pas mane ji ir auga salia
beje abu augalai prie zemes akmenimis apdeti,kad dregmes maziau garuotu...
Man ta tradeskante
tokia tvarkinga, nesiukslina, neisgula, zydi ir islaiko prekini vaizda nuo geg.pab iki salnu
turiu dar viena, zemesne melyna. Tik kaip keista, jos ryte prazysta, vidurdieni susikleidzia,vakarop vel zydi...
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 10, 21:37)
Gal kas gali patart ar pasakyt kodel man vis melsves neauga keli metai bandau ir nieko nesigauna.
Mama vis iskasa ir niekaip man jos neprigyja
paaiskink, kaip ten su tuo iskasinejimu
kazkaip neaisku... nieko iskasinet nereikia
QUOTE(Kaja888 @ 2008 05 11, 06:46)
labas rytelis, sakykit, dar niekas į lauką kanų nesodinat? ar birželį jas sodinti lauke?
as po savaites, Lt pietus
QUOTE(saulelė @ 2008 05 11, 11:14)
Mano gražuolės džiaugiuosi kiekvieną dieną jomis, bet gaila kad trumpai žydi
o čia vienas iš aplinkos kampelių
akmenys irgi
QUOTE(Wolke @ 2008 05 11, 11:38)
ka daryt su zilem - ar galiu jas kur i gelyna perkelt
aisku
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 05 11, 14:27)
papasakosiu savo istorija su zilem..
kazkaip jos ten dvimetes jei pamenu....
puikiai tau pavyko
vida777, tai zinok prikisau nosi as prie tu savo zydriu, ale zinok tic toc kaip toj nuotr kur parodei
, tikrai ten tokios mini kekes tu bumbuliuku po 6... vadinasi visask aisku, aciu!
QUOTE(vida777 @ 2008 05 11, 14:52)
kam reikia 250 metu senumo alyvmedzio, galit atvaziuot pas mus nusipirkt. Tik 1999 ...
mano zemaugiai rododendrai ir azalijos, kur pernai rudeni pirkau po 50 cnt. Is 12 astuoni gerai isilaike, kiti dar gaivaliojasi :
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 11, 16:48)
cia maniskes(zemiau-ta a la azalija,o auksciau,tai tikrai rododendras)
cia siaip radau ideja
QUOTE(Supo @ 2008 05 11, 20:58)
Prisiskaiciau apie rododendrus.. tai ir savo parodysiu.. maziukas jisai, gal 30cm..
QUOTE(sobieska @ 2008 05 11, 21:42)
Buvau žadėjusi parodyti, kaip aš "moku " elgtis su žirklėmis. Buvo nutriušę augalai...nu dabar gal ir galima į juos žiūrėt
tikrai moki
as ne uz ka nedrisciau
QUOTE(Begony @ 2008 05 11, 22:03)
Gelytes galite atvaziuoti apziureti ~ 30km nuo Vilniaus
i kuria puse?