QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 10, 10:53)
O va toks liko
Ir retas man tas gelynelis. kazi ar jie man suaugs i kruva. Ar ne per retai susodinau viska.
Nu kai parodei, tai jokios tragedijos nematau!
palauk, kantrybes su tuo vijokliu, juk dar tik geguzes pradzia! [suprantu, kad kiekviena sakele brangi, bet...tikrai neliudek]
gelynelis
visiskai neretas! patikek! suaugs garantuotai, dar sia vasara bus sazalynas
siaip pas mane kur kas reciau susodinta, bet ir augalu kupstai didesni, bijunams ooo! kiek erdves palieku, visas takas praejimui paraisioti paremti. [siaip ziema, kai zeme plika, tai tie vos kas ne metras kupstai baisiai retai atrodo, bet nuo birzelio zemes praktiskai nematyt... atsikandau jau su tuo tankiu sodinimu
, kas sezona tada VISKA is naujo, geriau jau trejetui metu [ir ilgiau nelygu augalas] duoti pakankamai vietos, tik ravet, truputi koreguot..]
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 10, 11:08)
Parodysiu kas pas mane dar vis zydi
nerealus grazumas!...
QUOTE(smth1 @ 2008 05 10, 12:10)
1.Beje, (cia ideja) salia tikru notra vilnotoji, veronika placialape arba kokia kita rusis)
2.rokoko: as pernai po Joniniu issikasiau. Viskas kysojo pas mane;) Bet tai turbut priklauso ir nuo to, kurioj Lietuvos daly gyvenam, skiriasi per savaite-dvi, gal daugiau visa vegetacija.
1.O as manau prie esamu augalu visai ta notra netiktu
Jos esme tie sidabr pukuoti lapai, tada visus augalus reiktu keist, ''zaidziant''
lapu spalvom, forma, ''faktura'' - toks kaip purus spalvingas kilimas butu
[cia tik mano nuom
, bet tas lapu kilimas neaukstas turetu but, nes ir vijoklis juk nedid]]
2. Na pas mane ''pietus'' Trakai, tai jau tikrai po joniniu tu svoguniniu ne zenklo, arba seniai nupjauta gelsvi stagarai, iskasta..
veggetacija laabai skiriasi, karta vaziavau i Nida pavasari, tai sugrizau i ''praeiti'' geras pora savaiciu
buvo giminaiciai is klaipedos raj. neseniai, mano narcizai jau i zydejimo antraja puse buvo [db baigineja], o pas juos sake dar nezydejo
QUOTE(vida777 @ 2008 05 10, 12:16)
rokoko, radau, kad yra pilnaviduriu armeniniu zydriu pavad. " Blue Spike", pasiziurek, gal tavo tokios pat
?
http://www.coquette....iBlueSpike1.jpg
labai panasu, bet ne sios
nu manau, ten tikrai zydres pas mane [maciau soduose tokiame ''nebrangiame'' gelynelyje
]
tavo parodytos - ziedeliai kekemis, o mano tiesiog tankiai tankiai tie ''bumbuliukai''
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 10, 12:17)
konstruoju gėlyna tai kiekvienais metais vis keičiu gėlių vieta nes tai tas tai tas užauga ne taip kaip tikėjaus
O aš išdrįsiu
O čia mano visa makalynė
tas procesas amzinas
saunuole, tikrai grazi makalyne
, tik nuotraukytes didesnes dek
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 10, 12:53)
gal idesiu parodyti
jokiu ''gal''!
na as siand trumalaikiu lietaus prirakinta namie, padariau foto pro langa is 1 ir 2a., puiki panorama, bet nusprendziau nedet
, tuoj netrukus baigsiu likucius [isdaiginti kanos, jurginai, kardeliai dirvoj atsidurs, darzas bus apjuostas] - tada ir parodysiu
beje siand Saulaines ispurtytos, persodintos palei tvora [o tai keras issiplete kokia 60cm prie zemes buvo
per viduri sragiu tusas]
Papildyta:
Pukuciai, sorry, viskas tavrkoj su tom nuotraukytem tavo, kaimas as