Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 10, 12:17)
šiemet buvo gausus karpažolės žiedynas (atrodo toks pavadinimas).

user posted image

4u.gif
raktazoles...
Atsakyti
Pukuciai-man labai grazu-tik mano nuomone ir skoniu-spalvyciu(zydinciu augaliuku) daugiau idejus dar graziau butu... 4u.gif mano irgi gan panasus gelynelis-na panasumas is to-kad akmenim iremintas smile.gif ..dar nebaigiau,kai baigsiu,gal idesiu parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 10, 12:23)
4u.gif
raktazoles...

o tos raktazoles jo gi nelepios. as jas pasodinau i pailga vazona ir padejau ant tokio borto, bet jos ziuriu nelabai grazios, gelsta lyg ir isvirte kokios tai g.gif ar joms vietos per mazai, ar zeme gali but ne kokia, nu sakau gal vejas jas supucia ar lietus bsuplaka, bet kad to lietaus nelabai yr g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 10, 11:08)
Parodysiu kas pas mane dar vis zydi blush2.gif
user posted image

Na jau sitos tulpes grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Kur ja isigijai? Koks pavadinimas?
Atsakyti
Visu savo tulpiu svogunelius Laisves alejoj Kaune pirkau, bet nei vienos pavadinimo neprisimenu doh.gif . Tiesiog pagal paveiksliuka ziurejau ir visu, kurios man patiko po 3 emiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
vida777, man atrodo ten tulpe "angelique" g.gif velyvos jos...
pernai rodziau savo mamos auginamas wub.gif bet siemet jos kazkokios netokios... maziau pilnavidures...labai panasios i ideta nuotraukyte... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 10, 10:53)
O va toks liko verysad.gif
user posted image
Ir retas man tas gelynelis. kazi ar jie man suaugs i kruva.  Ar ne per retai susodinau viska.

Nu kai parodei, tai jokios tragedijos nematau! 4u.gif
palauk, kantrybes su tuo vijokliu, juk dar tik geguzes pradzia! [suprantu, kad kiekviena sakele brangi, bet...tikrai neliudek]
gelynelis visiskai neretas! patikek! suaugs garantuotai, dar sia vasara bus sazalynas lotuliukas.gif
siaip pas mane kur kas reciau susodinta, bet ir augalu kupstai didesni, bijunams ooo! kiek erdves palieku, visas takas praejimui paraisioti paremti. [siaip ziema, kai zeme plika, tai tie vos kas ne metras kupstai baisiai retai atrodo, bet nuo birzelio zemes praktiskai nematyt... atsikandau jau su tuo tankiu sodinimu doh.gif , kas sezona tada VISKA is naujo, geriau jau trejetui metu [ir ilgiau nelygu augalas] duoti pakankamai vietos, tik ravet, truputi koreguot..]

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 10, 11:08)
Parodysiu kas pas mane dar vis zydi blush2.gif
user posted image

nerealus grazumas!... wub.gif rolleyes.gif

QUOTE(smth1 @ 2008 05 10, 12:10)
1.Beje, (cia ideja) salia tikru notra vilnotoji, veronika placialape arba kokia kita rusis)

2.rokoko: as pernai po Joniniu issikasiau. Viskas kysojo pas mane;) Bet tai turbut priklauso ir nuo to, kurioj Lietuvos daly gyvenam, skiriasi per savaite-dvi, gal daugiau visa vegetacija.

1.O as manau prie esamu augalu visai ta notra netiktu schmoll.gif Jos esme tie sidabr pukuoti lapai, tada visus augalus reiktu keist, ''zaidziant'' lapu spalvom, forma, ''faktura'' - toks kaip purus spalvingas kilimas butu 4u.gif [cia tik mano nuom blush2.gif , bet tas lapu kilimas neaukstas turetu but, nes ir vijoklis juk nedid]]

2. Na pas mane ''pietus'' Trakai, tai jau tikrai po joniniu tu svoguniniu ne zenklo, arba seniai nupjauta gelsvi stagarai, iskasta..
drinks_cheers.gif veggetacija laabai skiriasi, karta vaziavau i Nida pavasari, tai sugrizau i ''praeiti'' geras pora savaiciu lotuliukas.gif
buvo giminaiciai is klaipedos raj. neseniai, mano narcizai jau i zydejimo antraja puse buvo [db baigineja], o pas juos sake dar nezydejo bigsmile.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 05 10, 12:16)
rokoko, radau, kad yra pilnaviduriu armeniniu zydriu pavad. " Blue Spike", pasiziurek, gal tavo tokios pat  g.gif ?

http://www.coquette....iBlueSpike1.jpg

labai panasu, bet ne sios schmoll.gif
nu manau, ten tikrai zydres pas mane [maciau soduose tokiame ''nebrangiame'' gelynelyje lotuliukas.gif ]
tavo parodytos - ziedeliai kekemis, o mano tiesiog tankiai tankiai tie ''bumbuliukai''

Papildyta:

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 10, 12:17)
konstruoju gėlyna tai kiekvienais metais vis keičiu gėlių vieta nes tai tas tai tas užauga ne taip kaip tikėjaus

O aš išdrįsiu
O čia mano visa makalynė  blush2.gif
user posted image

tas procesas amzinas rolleyes.gif wub.gif

saunuole, tikrai grazi makalyne wub.gif , tik nuotraukytes didesnes dek 4u.gif

QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 10, 12:53)
gal idesiu parodyti  smile.gif

jokiu ''gal''! 4u.gif

na as siand trumalaikiu lietaus prirakinta namie, padariau foto pro langa is 1 ir 2a., puiki panorama, bet nusprendziau nedet schmoll.gif , tuoj netrukus baigsiu likucius [isdaiginti kanos, jurginai, kardeliai dirvoj atsidurs, darzas bus apjuostas] - tada ir parodysiu ax.gif
beje siand Saulaines ispurtytos, persodintos palei tvora [o tai keras issiplete kokia 60cm prie zemes buvo doh.gif per viduri sragiu tusas]
Papildyta:

Pukuciai, sorry, viskas tavrkoj su tom nuotraukytem tavo, kaimas as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 10, 18:06)
na as siand trumalaikiu lietaus prirakinta namie, padariau foto pro langa is 1 ir 2a., puiki panorama, bet nusprendziau nedet schmoll.gif , tuoj netrukus baigsiu likucius [isdaiginti kanos, jurginai, kardeliai dirvoj atsidurs, darzas bus apjuostas] - tada ir parodysiu ax.gif
beje siand Saulaines ispurtytos, persodintos palei tvora

kaip smagu lietucio gaunat,o pas mus baigia visiskai uzdziovint,laistymu turim kiekviena vakara doh.gif o lietaus vandens atsargas baigiam unsure.gif is krano laistyt - neissimokesim...bet ka darysi teks -jei dar keleta dienu nelis - o siaip kaitina kaip reikalas -kiekviena dienas 25-26 silumos doh.gif doh.gif ir pasiplezint darze spejau ax.gif blush2.gif

kaip ta Saulaine atrodo g.gif
Papildyta:
o dar prisiminiau doh.gif norejau pagirt Pukucio gelyna 4u.gif ir norejau pasigirt,kad mano raktazoles (na tos kur ziema prekybos centruose prazydintas pardavineja) visos prigijo bigsmile.gif kazkaip nesitikejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 10 gegužės 2008 - 17:20

dar pukuciai:
pirmasis gelynas labiau pavykes nei paskutinis - pagal vaizda ir augalu derinima 4u.gif [tik gal centre kazka aukstesnio nei gvaizdes reiktu, jas i pakrascius...]
Antrame tas zemas gelsvas spygliuotis prie vilkdalgiu ir bijunu schmoll.gif , ir rododendras ten uzgostas [jei teisingai iziuriu]- jam juk erdves reikia atsiskleist, kaip ir rozei....bet glazute prie pusaites tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 10, 19:20)
dar pukuciai:
pirmasis gelynas labiau pavykes nei paskutinis - pagal vaizda ir augalu derinima 4u.gif  [tik gal centre kazka aukstesnio nei gvaizdes reiktu, jas i pakrascius...]
Antrame tas zemas gelsvas spygliuotis prie vilkdalgiu ir bijunu  schmoll.gif , ir rododendras ten uzgostas [jei teisingai iziuriu]- jam juk erdves reikia atsiskleist, kaip ir rozei....bet glazute prie pusaites tai thumbup.gif

Labai ačiū kad taip neiškritikavot tas antras gelynas gerai pastebejei nesuderinti augalai kadangi jie pries ziema buvo igrusti kad perziemotu tai daugelis augalu is to darzelio keliaus i tinkamesnias vietas. Siandien buvau dar lauke truputi kapsciaus tai kitos gelytes vel prazydo o viskas kad subujojo tai nezinau reiks kaska daryt mat tie gelynai jau atrodo 3 ar 4 metai tai per ta laika viskas gana stipriai suzele. Bet man vistiek grazu blush2.gif( jei bus idomu imesiu foto.)
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 10, 19:56)
Siandien buvau dar lauke truputi kapsciaus tai kitos gelytes vel prazydo o viskas kad subujojo tai nezinau reiks kaska daryt mat tie gelynai jau atrodo 3 ar 4 metai tai per ta laika viskas gana stipriai suzele. Bet man vistiek grazu  blush2.gif( jei bus idomu imesiu foto.)

Tai žinoma, kad įdomu, laukiam nuotraukyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 10, 15:18)
ir norejau pasigirt,kad mano raktazoles (na tos kur ziema prekybos centruose prazydintas pardavineja) visos prigijo  bigsmile.gif kazkaip nesitikejau

kodel nesitikejai? bigsmile.gif jos zinok laaabai gerai prigyja-auga ir perziemoja-pas mane jos zinok visa ziema zydejo(buvau is rudenio patresus,tai kaip uzbujojo ir suzydejo,kad nusprende visa ziema zydet biggrin.gif -na pas mus aisku tokia ir ziema UK,bet buvo ir sniegucio biski ir saltuko...nieko-ne nepakanda smile.gif ir man jos gan grazu..tos didziaziedes..net paziurejau pro langa-visos jau dbr beveik prazydeje pas mane(turbut vel ziemai suzys lotuliukas.gif )

Rokoko-butinai parodysiu 4u.gif -nors vaizdo dar pati zinai -nebus-kol viskas nesubujoje nesuzydeje,arba kai kas prazydeje jau(raktazoles,magnolija,kamelija jau psio pas man)
as laaabai kritikos bijau hihihi.gif ax.gif O tu tai kaip mano drauge-ji ten profe visuose augaliukuose-viska zino,kaip ir tu rolleyes.gif
Atsakyti