Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Bagira 2 @ 2008 05 07, 12:32)
biggrin.gif  bet neduodu simto procentu kazkada kazkas minejo kad rododendrai labai panasus i azalijas buna, bet man tai grynas rododendras, o  nuotrauka daryta siemet?

tik patys žiedai panašūs, o daugiau niekas, rododendrai visus metus žali, o azalijos meta lapus, kai jos žydi lapų taip pat nebūna.
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 07, 12:44)
Jukas auginu daug metų, jų visiškai nedengiu, mėgsta drenuotą gerą dirvožemį, nepakenčia užmirkimo. Auginu 4 skirtingas rūšis: dvi margalapes, įprastinę ir siauralapę. nufotkinau pro langą, laukan tingėjau eiti  lotuliukas.gif
user posted image

gražus kiemas 4u.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 12:55)
mes turim viena balta,tai ankstyvas zydintis balandzio men.taip ant etiketes rase,paskiau visa buri (17-18) vidurtinio ankstyvumo- zydi geguze,ir dabar pries pora savaiciu nusipirkom 4 velyvus-zydi birzeli...tikimes dziaugtis ziedais pora menesiu  tongue.gif

aš irgi ne vieną turiu, pakolkas 6, dar žadu 3 nusipirkti, o azalijas 4 turiu, noriu magnoliją nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 13:55)
mes turim viena balta,tai ankstyvas zydintis balandzio men.taip ant etiketes rase,paskiau visa buri (17-18) vidurtinio ankstyvumo- zydi geguze,ir dabar pries pora savaiciu nusipirkom 4 velyvus-zydi birzeli...tikimes dziaugtis ziedais pora menesiu  tongue.gif

oho bigsmile.gif ale ir "ferma" turit biggrin.gif , kai zydes ansamblis prasom nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
Visom ačiuks už infor apie juką. 4u.gif Mama įsigijo, tai reikėjo žinių. doh.gif Kažkodėl man ji irgi pradeda patikti, reikia brandinti mintį g.gif Tik reikia erdvės jai, tada žiūrėtūsi. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2008 05 07, 12:25)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Toks klausimukas: Čia rododendras žydi??? g.gif  g.gif
user posted image

Koks gražutis rododendras. thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 12:59)
tik patys žiedai panašūs, o daugiau niekas, rododendrai visus metus žali, o azalijos meta lapus, kai jos žydi lapų taip pat nebūna.

na va taip siai dienai atrodo mano azalija,lapu tikrai beveik maziau nei ziedu bus

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 05 07, 13:02)
oho bigsmile.gif  ale ir "ferma" turit biggrin.gif , kai zydes ansamblis prasom nuotraukyciu ax.gif

pasistengsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai graži azalija, o ir kokia didelė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 13:08)
na va taip siai dienai atrodo mano azalija,lapu tikrai beveik maziau nei ziedu bus

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
Laabai grazu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Aš savo kiemo neturiu, bet labai mėgstu nagučius sukišt į žemę, ir tai darau mamos valdose.
Prisiskaičiau čia jūsų visokių patarimų, bet iškilo klausimas. MAmai padovanojau motinos dienai azaliją. Sakė tinka lauke laikyti, bet bijo šalčių. Tai kaip suprast: jos būna ir kambarinės ir laukinės, ar jūs žiemai jas gabenat į kambarį?
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 05 07, 12:25)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Toks klausimukas: Čia rododendras žydi??? g.gif  g.gif
user posted image

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2008 05 07, 13:14)

Prisiskaičiau čia jūsų visokių patarimų, bet iškilo klausimas. MAmai padovanojau motinos dienai azaliją. Sakė tinka lauke laikyti, bet bijo šalčių. Tai kaip suprast: jos būna ir kambarinės ir laukinės

Tikrai taip, yra tokios, kur tik kambaryje gali augti, bet lepios jos.
Atsakyti
Nu nieko sau doh.gif nespejau pietu salotu suslamst, o jau kita tema atidaryta ir du puslapiai prirasyti blink.gif lotuliukas.gif nu ir greitos jus pleputes mirksiukas.gif
Atsakyti
Wolke, lb garzi azalija wub.gif man spalvyte patinka.

rododendras, baltas baltas, net akis spigina wub.gif wub.gif
Atsakyti