Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(Wolke @ 2008 05 09, 10:43)
as vakar fotosesija padariau  ax.gif  smile.gif manau ,kad nebusit labai piktos, kad taip ikyriai kisuos su savo paveiksliukas  doh.gif bet man taip grazu kaip zydi rododendrai,dziaugiuosi kiekvienu ziedeliu  mirksiukas.gif

eina sau kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kažkada rašiau, bet pakartosiu. prieš kokį dešimtmetį auginau tulpes (kolekcijoje 364veislės buvo) tai visos kaimynų katės eidavo į mano išpurentas lysves savo gamtinių reikalų atlikti. Viena kaimynė turėjo 6 kates, visos gyveno lauke, buvo "labai geros" ir mylimos... Kai paprašiau ką nors daryti, ji sakė nu juk tokie mieli gyvūnėliai, jei ir padaro kur krūvelę, negi čia bėda, o man jau kaukt iš nevilties norėjosi. Taigi į pagalbą man atėjo sena močiutė, ji patarė, tos kaimynės gėlyną (kuris man už tvoros) palieti valerijonais. nagi kai kaimynų nebuvo namie užtaisiau purkštuvą su valerijono tinktūra (du buteliukai 10 litrų )ir per tvorą nupurškiau jos gėlyną (augalams jokios žalos) taigi per naktį jos gėlyne gulėjo viso rajono katinai, iš gėlyno liko tik juoda žemė. Ir ką gi kaimynė taip susisielojo, taip keikė savo kates, o aš sakau, taigi tokie mieli padarėliai, bet išvados buvo padarytos, visos 6 katės atsidūrė kaime pas giminaičius.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 09, 08:34)
neparašiau doh.gif , juos būtina nukirpti, nes kitaip sėklas brandins, o ne svogūnus biggrin.gif

nu rodos supratau notworthy.gif o tai buciau palikus ir nieko nenukirpus. tai reiskia ziedus reik nukirpt, ir leist lapams ir likusima ziedkociui sudziiust ir numirt savaime. Nu bus be rysio, arba reiks kazka uzsodint salia, ka juos uzgoztu g.gif su tulpem irgi taip pat, ar ne?

Va krokai jau turbut gera menesi kaip nuzydejo, bet lapai sekmingai zaiupoja, mane aiskui jie nervina, bet as jiems nedarau nieko, kaip suprantu turi sunyks savaime, Dziust ajie labai jau vangiai, galima sakyti dar visia nedziusta doh.gif

Knifofija, ot geras budas, nesumastyciau, bet6 veiksmingas tai tikrai manau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 09, 11:03)
Kažkada rašiau, bet pakartosiu. prieš kokį  dešimtmetį auginau  tulpes (kolekcijoje 364veislės buvo) tai visos kaimynų katės eidavo į mano išpurentas lysves savo gamtinių reikalų atlikti. Viena kaimynė turėjo 6 kates, visos gyveno lauke, buvo "labai geros" ir mylimos... Kai paprašiau ką nors daryti, ji sakė nu juk tokie mieli gyvūnėliai, jei ir padaro kur krūvelę, negi čia bėda, o man jau kaukt iš nevilties norėjosi.  Taigi į pagalbą man atėjo sena močiutė, ji patarė, tos kaimynės gėlyną (kuris man už tvoros) palieti valerijonais. nagi kai kaimynų nebuvo namie užtaisiau purkštuvą su valerijono tinktūra (du buteliukai 10 litrų )ir per tvorą nupurškiau jos gėlyną (augalams jokios žalos) taigi per naktį jos gėlyne gulėjo viso rajono katinai, iš gėlyno liko tik juoda žemė. Ir ką gi kaimynė taip susisielojo, taip keikė savo kates, o aš sakau, taigi tokie mieli padarėliai,  bet išvados buvo padarytos, visos 6 katės atsidūrė kaime pas giminaičius.

nu negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man reiks kaimynams taip padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 09, 10:03)
Kažkada rašiau, bet pakartosiu. prieš kokį  dešimtmetį auginau  tulpes (kolekcijoje 364veislės buvo) tai visos kaimynų katės eidavo į mano išpurentas lysves savo gamtinių reikalų atlikti. Viena kaimynė turėjo 6 kates, visos gyveno lauke, buvo "labai geros" ir mylimos... Kai paprašiau ką nors daryti, ji sakė nu juk tokie mieli gyvūnėliai, jei ir padaro kur krūvelę, negi čia bėda, o man jau kaukt iš nevilties norėjosi.  Taigi į pagalbą man atėjo sena močiutė, ji patarė, tos kaimynės gėlyną (kuris man už tvoros) palieti valerijonais. nagi kai kaimynų nebuvo namie užtaisiau purkštuvą su valerijono tinktūra (du buteliukai 10 litrų )ir per tvorą nupurškiau jos gėlyną (augalams jokios žalos) taigi per naktį jos gėlyne gulėjo viso rajono katinai, iš gėlyno liko tik juoda žemė. Ir ką gi kaimynė taip susisielojo, taip keikė savo kates, o aš sakau, taigi tokie mieli padarėliai,  bet išvados buvo padarytos, visos 6 katės atsidūrė kaime pas giminaičius.

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif GERAS !!!!
Atsakyti
as vakar fotosesija padariau  ax.gif  smile.gif manau ,kad nebusit labai piktos, kad taip ikyriai kisuos su savo paveiksliukas  doh.gif bet man taip grazu kaip zydi rododendrai,dziaugiuosi kiekvienu ziedeliu  mirksiukas.gif
o kas cia per medelis  g.gif
user posted image user posted image

oho kaip gražu bigsmile.gif neblogai tokią gyvatvorę turėti ax.gif
gal nuotraukoj hortenzija g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o čia tai geras būdas bigsmile.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif oi skaniai pasijuokiau cool.gif

Wolke,nu jau grožybių pridėjai wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 09, 11:08)
nu rodos supratau notworthy.gif o tai buciau palikus ir nieko nenukirpus. tai reiskia ziedus reik nukirpt, ir leist lapams ir likusima ziedkociui sudziiust ir numirt savaime. Nu bus be rysio, arba reiks kazka uzsodint salia, ka juos uzgoztu g.gif  su tulpem irgi taip pat, ar ne?

Va krokai jau turbut gera menesi kaip nuzydejo, bet lapai sekmingai zaiupoja, mane aiskui jie nervina, bet as jiems nedarau nieko, kaip suprantu turi sunyks savaime, Dziust ajie labai jau vangiai, galima sakyti dar visia nedziusta doh.gif

Knifofija, ot geras budas, nesumastyciau, bet6 veiksmingas tai tikrai manau tongue.gif

Kur tu taip skubi gyventi lotuliukas.gif ? Nagi palauk dar mazumele tuoj sudzius tie kroku lapeliai, net nepamatysi. Ateityje siulyciau kartu su pavasarinem gelem sodinti ir vasarines, tada bedziustancius lapus uzstos zaluma ir taip galvos neskaudes smile.gif
Del hiacintu lapu 'berysumo' tikrai nesijaudinciau. Jie gana ilgai islieka zali ir visai negadina gelyno vaizdo. Daug blogiau su tulpiu lapais;))
O siaip..as tai jau atsikandau tu svoguniniu. Tas iskasinejimas, padziuve lapai, o grozio taip trumpai doh.gif . Geriau jau eleborais pasidziaugt tongue.gif
Atsakyti
Kažkada rašiau, bet pakartosiu. prieš kokį  dešimtmetį auginau  tulpes (kolekcijoje 364veislės buvo) tai visos kaimynų katės eidavo į mano išpurentas lysves savo gamtinių reikalų atlikti.

iš knifofijos to nesitikėjau rolleyes.gif smile.gif

kada reikia/galima gudobelių gyvatvorę genėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2008 05 09, 10:29)
Ačiū,Bitute,reiškai reik važiuot į Kaišiadorius cool.gif

mirksiukas.gif

as vakar fotosesija padariau  ax.gif ]

nu jau grožis rolleyes.gif wub.gif

niu ir prijuokinai su katėm-valerjonu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 07, 13:44)
Jukas auginu daug metų, jų visiškai nedengiu, mėgsta drenuotą gerą dirvožemį, nepakenčia užmirkimo. Auginu 4 skirtingas rūšis: dvi margalapes, įprastinę ir siauralapę. nufotkinau pro langą, laukan tingėjau eiti  lotuliukas.gif
user posted image

Knifonija, išduok paslaptį, kaip jus taip tolygiai apvadus žolytei padarot, kad išgauti formą be plastikinės juostos, aš čia tik jos nesimato?
Atsakyti
knifofija porą kart per metus atpjauna vejos kraštą peiliu ir gaunas taip lygiai. rolleyes.gif
Atsakyti