QUOTE(rena @ 2008 05 08, 10:30)
na eisiu dar paziuret i kiema ar pas mane toks pat bet as tai trasom jokiom netresiu
na as periodiskkai - rudeni ir pavasari visus spygliuocius, iskyrus viena kadagi [ir taip per didelis salia kitu].
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 08, 11:09)
Sekatorių į rankas pasidarai. Mano senas puskiparisis truputį apšuto po pernykštės žiemos, tai gimė bonsas
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 08, 11:22)
Greičiausiai čia šunų arba katinų pasisenimo rezultatas, nes šis augaliukas super atsparus viskam.
dekui uz info
na sunku patiketi, toje vietoje visi kaip susitare ''daro'' ant melsvojo eraicino kupsto...
dar ko nepASAKIAU... rudeni pastebejau, kad sukrito zeme aplink medeli, tai prie koto tarsi iskilo saknynas - as tada ziemai apiberiau durpem aplink, kas ir matyti nuotraukoje...
http://i262.photobuc.../DSCF6300-1.jpg
ar tas galejo tureti kokios itakos? gal issuto?
nu tik po tresimo jis man eme dziut... kokios 3 savaites tik... bet taip staigiai tas procesas vyksta
bandysiu persodint, zeme pakeist...
QUOTE(nikitaL @ 2008 05 08, 15:05)
truputi augaliukų:
,sinavada-
as ir galvojau pasisesiu auginsiu sinavada - bet nat seklu parasyta nuodingas
atsisakiau tos minties...
o sivakar nagrinejau augalu knyga, ir ka, bijunai, raktazoles, kiti nuodingi..
pas mane sito gerio pilna...
ai nusprendziau- -kas jau auga - tiek to, bet kitu tokiu
QUOTE(Lululu @ 2008 05 08, 22:36)
Labukas...norėjau paklausti kokias vienmetės gėles būtų ""PATS LAIKAS" dabar sėti tiesiai į dirvą? Ačiūkas.
manyciau visas - kol dygs, tuoj salnu pavojus praeis... nors ju gali but ir birzeli, ka padarysi, tik aisku nelauk jo
As po savaites laukan zemen nesiu viska - kanas, jurginus, kardelius ir tt.... daugelis jusu mergytes jau seniai tai padaret
tik vazonines dar palepinsiu siltnamy... begonijas, bakopas ir kt.
pries keleta dienu kapitaliai sutvarkiau 1 is 2 savo aukstuju gelynu, kurie apjuosdami darza [is siaur.vakaru] tesia paradini gelyna:
*padariau civilizuota taka nuo darzo, gelyno tarpukus ir kampukus kazkokia kilimine sukisau ajerais kvepiancia,
*pentiniai susodinti trikampiu [sliejasi prie did. vijokl. rozes, uzbaigiancios paradini gelyna],
* is pent. abieju pusiu po raganes stulpa [balta stambiaziede ir vidut. bordo], prie baltos dar kaimiski ''batukai'' ...
*uz pentiniu piliarozes [veliau zydi]
*pries pentinius - misuriniu nakvisu eile, kuri skiria nuo vejos visa gelyna,
[dar anksciau pries nakvisas buvo Kaufmano tulpytes]
dar sutvarkiau tarpus prie tos vijokl.rozes ir vijokl.hortenzijos [uzbaigia parad. gelyna gyva siena] - tai palikau ten pasisejusi bandreni, ''papurciau'' eziuole, tuscias vietas nereikliom baltom naslaitem daugiametem uzkisau...
nu cia raportavau...
nieko nesako be vaizdu...
pasirodysiu kai zydes
Papildyta:
p.s.
2 - aji aukstaji gelyna formuosiu po savaites - ten bus jurginai[rysk.raudoni], kanos tams zalios, kardeliai salotiniai, nuo vejos atskirti daugiam astrais...
darzui be sansu prasisviest