Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(rena @ 2008 05 08, 12:27)
tik kazkam visitek i prieki reikia stumti biggrin.gif

žoliapjovė savaeigė - rankeną užfiksuoji ir vsio...rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 08, 12:36)
,o va kur norim gyvatvore uzsiaugint - turim Rhododendron Roseum Elegans - uzauga iki 3-4 m aukscio

3-4 m aukscio g.gif tai ja reiks pakirpti g.gif man klausimas iskilo ar galima rododendrus karpyti ? g.gif
Atsakyti
Vat cia tai klausimas g.gif , anksciau minejau kad suo buvo neblogai nugenejes maniski tai sulig antrais metais tik normalus lapai atzele ant nugrauztu saku blink.gif
Nemanau kad tai karpomas krumas.
Atsakyti
Wolke - na jau atgaiva sielai tai nereali.... Ačiū 4u.gif Dievinu japoniškus sodus, svajoju ir po truputį noriu įgyvendinti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 05 08, 14:11)
Vat cia tai klausimas  g.gif , anksciau minejau kad suo buvo neblogai nugenejes maniski tai sulig antrais metais tik normalus lapai atzele ant nugrauztu saku blink.gif
Nemanau kad tai karpomas krumas.

Karpymas gal ir nelabai jiems patinka, bet jeigu nuo apacios sakas nupjaut ir paformuot kamiena tai gal ir nieko butu g.gif
Atsakyti
Rododendras rododendrui nelygus kiekvienas krumelis yra vis kitoks, vienam pakarpymas gal ir tiktu o kitam ne, vieni tankiai suauga kiti ne, cia manau, skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 05 07, 19:12)
Sakykit, merginos, kodėl gelsta viendienių lapai? Vandens netrūksta, bet kažkas jom vistiek nepatinka.

... taip jie jau uzaugo ir gelsta, tai normalu, dar po poros savaiciu ir juos bus galima nukarpyti. Ir rudeni laukti ziedeliu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Salli @ 2008 05 08, 15:05)
... taip jie jau uzaugo ir gelsta, tai normalu,  dar po poros savaiciu ir juos bus galima nukarpyti. Ir rudeni laukti ziedeliu  ax.gif

ups sumaisiau su velyvemis blush2.gif ... viendienes gali gelsti del sausos dirvos arba kirmelyciu ant kamieno prie saknu, arba augintiniu slapimo, seip tai jos nera labai reiklios.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 08, 12:26)
Oi tikrai doh.gif . Tik isiziurejus pamaciau, kad ten ne kotas. O ka jeigu toki dicki nuo apacios gerai apkarpius ir pabandzius padaryt ta kota? Maciau rododendru bonsu suformuotu kaip medeliai. Labai graziai atrode

o aš mačiau Kaune Sodo skrynioj pirkti rododendra skiepyta ant koto, na ispudingai atrodė, bet va nepagalvojau nusipirkti. Turiu ir aš tris, laukiu kol pražys, sprogstančius pumpurus mačiau, bet jie man tokie sausi atrodo, neatsimenu pernai kokie buvo, kai pradėjo žydėt. blush2.gif
Atsakyti
Neseniai grįžom su vaikais iš medelyno,tai nusipirkau svo būsimam alpinariui truputi augaliukų:
Tubę,hebę,sinavada-tamsiai rožinę ir mėlyną,šiliugę geltonai žydinčią,dar margenį raudonos spalvosBet manau margenio reiktų daugiau,kokių dr trijų augaiukų,gal per skystai atrodys vienas g.gif .Aišku,dar dugiau visko reikės,bet po truputi po truputi ir bus gerai rolleyes.gif .
Norėjau paklausti,o jei aš pasisodinčiau rododendrą prie pat namo kampo,bet ten šiaurinė namo dalis, augalas saulės gautų kai ji atsisuks į vakarų pusę.Ar jam užtektų tiek saulutės g.gif .
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2008 05 08, 16:05)
Neseniai grįžom su vaikais iš medelyno,tai nusipirkau svo būsimam alpinariui truputi augaliukų:
Tubę,hebę,sinavada-tamsiai rožinę ir mėlyną,šiliugę geltonai žydinčią,dar margenį raudonos spalvosBet manau margenio reiktų daugiau,kokių dr trijų augaiukų,gal per skystai atrodys vienas g.gif .Aišku,dar dugiau visko reikės,bet po truputi po truputi ir bus gerai rolleyes.gif .
Norėjau paklausti,o jei aš pasisodinčiau rododendrą prie pat namo kampo,bet ten šiaurinė namo dalis, augalas saulės gautų kai ji atsisuks į vakarų pusę.Ar jam užtektų tiek saulutės g.gif .

užtektų, o jei dar lietvamzdį atvestum pas jį ir jis sočiai gautų vandenėlio, tai išvis iš proto kraustytūsi.
Atsakyti
Mano sausmedis meta lapus verysad.gif . Nesuprantu kas jam yra. O gal sausmedziai tokiu metu turi lapus mest, o gal jau persenas tai ir mirsta? Gal kas nusimanot apie sausmedzius?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 07, 22:50)

manau priešingai - šlapimas ar šuns/katės, ar žmogaus, neskiestas nudegins smile.gif

QUOTE(Bagira 2 @ 2008 05 08, 10:20)
Na gerai maniau pakankamai apie rododendrus zinau blush2.gif , tai pasakykit ko jam truksta? Vienintelis blogis - jis kiaura diena ant saules buna, bet palyginus su tuo monstru tai nupiepelis visiskai nors ziedai tokie pat tai misliju ir rusis ta pati g.gif

labai jau maža foto ir lapukai tik šakelių galuose labiau į vasaržalį, o ne į visžalį panašus g.gif
Atsakyti