Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

Merginos,o skiepytas šermukšnis kiek maždaug kainuoja?pas mus 180 g.gif čia normaliai ar ne?
Atsakyti
gal pasakysiu negraziai biski, bet... nuotraukoj graziau man jis atrodo. nesimato visos aplinkos... kazkaip tokiam grazuoliui reikia ir aplinkos atitinkamos. o ten man jis nors ir atrodo laaaabai ispudingai, bet... kaip nuvarges senelis sad.gif

Atsakyti
doh.gif joooo... as irgi nebuciau patikejus, kad lietuvoje tokius uzaugina wub.gif
[/quote]

tai as del to labai apsidziaugiau thumbup.gif , nes vadinasi, kad visi musu mazieji (kol kas smile.gif biggrin.gif ,nes kai nuspiperkam yra tikrai nedideli) rododendrai, aisku tie kuriems vieta kurioje pasodinti yra tinkama (man tai labai matosi, nes turiu kelis, kad vieniems patinka augti, o kitiems nelabai) bus tokie grazuoliai dideli 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 07, 21:47)
Nepyk už atvirumą, bet man kažkodėl tai nesižiūri ax.gif ...tikrai perdaug tų baltų akmenukų, tokius akmenukus dabar žmonės kaip išprotėję pila ant kapaviečių...
Jei ką abrikosai vaisius veda ir būdami vieni, jiems poros nereikia, kaip kad aktinidijoms ir t.t. Pernai aš jau nusirąškiau 8 vaisius nuo trimečio medžio, o taip jis pas mane atrodė prieš savaitę
user posted image
Papildyta:

bigsmile.gif aš irgi tokių noriu...kur gavai ax.gif

Sekatorių į rankas pasidarai. Mano senas puskiparisis truputį apšuto po pernykštės žiemos, tai gimė bonsas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 08, 12:09)
Sekatorių į rankas pasidarai. Mano senas puskiparisis truputį apšuto po pernykštės žiemos, tai gimė bonsas smile.gif

blink.gif tai tavo rankų darbas...nu tu šaunuolė, aš irgi parodysiu po savaitgalio ką padariau iš aptriušusios tujos. ax.gif Žiūrėk kokį būdą radau pievelei šienaut, gal reiks pamėgint, gautųsi toks ratukinis pjovimas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 05 08, 11:20)
Na gerai maniau pakankamai apie rododendrus zinau blush2.gif , tai pasakykit ko jam truksta? Vienintelis blogis - jis kiaura diena ant saules buna, bet palyginus su tuo monstru tai nupiepelis visiskai nors ziedai tokie pat tai misliju ir rusis ta pati g.gif

Tai tas blogis ir bus pats didziausias. Sugalvok kaip jam seseli padaryt
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 08, 10:36)
Jooo, Wolke, nuo tokios plantacijos negaila sakeles....
pakartosiu savo problemele blush2.gif
auginu lygiai pora metu toki spygliuociuka
user posted image
pirmoji ziema praaejo puikiai,
o va dabar jis taip emme skurst, nu gaila ziuret, ketinu iskasineti.. verysad.gif
gal jam nepatiko kad patresiau pries kelias sav spygliuociu trasom? [nors anksciau tuo nesiskunde]
gal kas auginate? ka galletumet patart? 4u.gif

Greičiausiai čia šunų arba katinų pasisenimo rezultatas, nes šis augaliukas super atsparus viskam.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 08, 11:15)
parodyk kai issiskleis bigsmile.gif
nu kad ten krumas g.gif , tik nuo tvoros stulpukas kaip kotas atrodo...

Oi tikrai doh.gif . Tik isiziurejus pamaciau, kad ten ne kotas. O ka jeigu toki dicki nuo apacios gerai apkarpius ir pabandzius padaryt ta kota? Maciau rododendru bonsu suformuotu kaip medeliai. Labai graziai atrode
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 08, 12:19)
Žiūrėk kokį būdą radau pievelei šienaut, gal reiks pamėgint, gautųsi toks ratukinis pjovimas biggrin.gif

tik kazkam visitek i prieki reikia stumti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 08, 13:21)
Tai tas blogis ir bus pats didziausias. Sugalvok kaip jam seseli padaryt

Na mano ziniomis nuo saules tai tik lapai ne tokie zali ir mazesni palieka blush2.gif , o apie pavesi pagalvota - vysnia pasodinau, bet kol ji uzaugs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 08, 10:20)
man irgi butu gaila jei ten pora krumeliu zydinciu stovetu  mirksiukas.gif o dabar istisos gyvatvores  rolleyes.gif (praejusiu metu foto)
user posted image

vau kaip faina, bet pas jus šilčiau, patinka jiems. ax.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 05 08, 10:45)

gražu wub.gif

QUOTE(une @ 2008 05 08, 10:45)

kad jau rododendru sezonas-idesiu pro koki "monstra" rododendra vazineju  biggrin.gif 
pirmais metais avariniu situaciju pasitaike...  ax.gif  biggrin.gif

įspūdingai atrodo thumbup.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 08, 10:58)
Uzjauciu labai, nes ir pati kate turiu. Tik nuotraukos man nerodo kazkodel. O del gelyneliu tai uzsuka pas mane kaimynu kate nu, bet nieko nekapsto schmoll.gif

kultūringa katė bigsmile.gif , mžai tokių lotuliukas.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 08, 12:22)
Greičiausiai čia šunų arba katinų pasisenimo rezultatas, nes šis augaliukas super atsparus viskam.

drinks_cheers.gif , vat dėl to mane ir nervuoja tas sysiojimas, kartais net maniškė sysioja jei kvapas nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(lekute @ 2008 05 08, 11:54)
nes kai nuspiperkam yra tikrai nedideli) rododendrai, aisku tie kuriems vieta kurioje pasodinti yra tinkama (man tai labai matosi, nes turiu kelis, kad vieniems patinka augti, o kitiems nelabai) bus tokie grazuoliai dideli 4u.gif  biggrin.gif

kaip cia pasakius g.gif ne visos vienodos veisles rododendrus turim,buna nykstukiniai,kurie gal tik 50cm aukscio uzaugs (cia kur vakar kalbejau Rhododendron obtusum Melina),vidutinio dydzio - kurie 80-150cm uzauga,mes pirkom Rhododendron hybride `Gomer Waterer`,o va kur norim gyvatvore uzsiaugint - turim Rhododendron Roseum Elegans - uzauga iki 3-4 m aukscio
Atsakyti