Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

Aciu uz patarimus del skruzdziu 4u.gif . Bandysiu naikint soda, o jeigu nepades teks siusiot blush2.gif
Atsakyti
Mano violetinis rododendras irgi skleistis pradeda.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 05 08, 10:45)
supratau  biggrin.gif

kad jau rododendru sezonas-idesiu pro koki "monstra" rododendra vazineju  biggrin.gif 
pirmais metais avariniu situaciju pasitaike...  ax.gif  biggrin.gif

Labai grazus wub.gif . Dar neteko matyti rododendro suformuoto kaip medelis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 08, 09:45)

galima numirti.... ir nuo grozio....
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kad jau rododendru sezonas-idesiu pro koki "monstra" rododendra vazineju biggrin.gif
pirmais metais avariniu situaciju pasitaike... ax.gif biggrin.gif
[/quote]

Oho koks grazuolis smile.gif o man dabar kaip tik tokia mintis sukosi galvoja, kad gal jie tokie grazus neuzauga pas mus LT, nes as tik Vokietijoje tokiu dideliu ir graziu matau kai bunu, na va ir paneigei mano minti idejus sia nuotrauka g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Wolke labai uzjauciu tave verysad.gif , ziuriu as namie i savaji ir galvoju, kaip liudna bus kai nebebus jau jo, nors db tikras vargas, kol nekastruotas buvo istisai gastroliuodavo, o db tai vargstu del to, kad isejes i lauko matyt is neturejimo ka veikti po 10 duobuciu vis nauju pridaro, mano gelynuose, matyt jam labai patinka ispurenta zeme, tai lb nervuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 08, 10:09)

parodyk kai issiskleis bigsmile.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 08, 10:11)
Labai grazus wub.gif . Dar neteko matyti rododendro suformuoto kaip medelis. rolleyes.gif

nu kad ten krumas g.gif , tik nuo tvoros stulpukas kaip kotas atrodo...
Atsakyti
Na gerai maniau pakankamai apie rododendrus zinau blush2.gif , tai pasakykit ko jam truksta? Vienintelis blogis - jis kiaura diena ant saules buna, bet palyginus su tuo monstru tai nupiepelis visiskai nors ziedai tokie pat tai misliju ir rusis ta pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 08, 11:09)
Aciu uz patarimus del skruzdziu 4u.gif . Bandysiu naikint soda, o jeigu nepades teks siusiot blush2.gif

jei pasūdymas nepades, bandyk sausus boro miltelius sumaisytus su cukraus pudra 1x1,dar gali berti smulkinta kreida ir dar gali patrintu tarp delnu pamidoru sakeliu pabarstyt-skruzdem labai nepatinka tas kvapas.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 08, 11:08)

''soltroj pirkau, reikejo letai augancio, sitas sake leciausiai auga...
nu negi nudeginau su trasom?...
siaip esu maciusi, kad juos vazonuose augina, tai gal sakau per ziema inesa kur? bet kad praejusios ziemos salcius puikiai atlaike... g.gif

na eisiu dar paziuret i kiema ar pas mane toks pat g.gif bet as tai trasom jokiom netresiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 08, 11:15)
parodyk kai issiskleis bigsmile.gif

Butinai smile.gif O siaip rododendrai labai graziai zydi prie Gintaro muziejaus birzelio menesi Palangoje. Teko vienais metais uztaikyt, tai alpejau nuo grozio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 05 08, 11:07)
wow ale tiklras monstras wub.gif  kuom ji "seriat" kad jis toks?!

na jis ne mano biggrin.gif bet sakiau uzsuksiu pas seimininkus ir paklausiu ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 05 08, 11:09)

mano irgi wub.gif bet kol kas tik vienas pumpuras g.gif
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 08, 11:11)

tai kad jis diiiiiidziulis krumas, o ne medelis.

cia zinokit dar neviskas. laukit tesinio biggrin.gif , po kurio laiko tas krumas padvigubeja bigsmile.gif , t.y. salia (jie lieciasi) yra lygiai tokio pat didumo, bet kitos spalvos rododendras, tai buna laikas, kai jie vienu kartu abu zydi wub.gif doh.gif joooo... as irgi nebuciau patikejus, kad lietuvoje tokius uzaugina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 05 08, 10:45)

blink.gif dar tokio nesu mačiusi swoon.gif nu bet ir grožis...jau įsivazduoju, kur tokį pas save sodinčiau rolleyes.gif
turėjau omeny-rododendrą medį ax.gif ko čia dabar mane kompas pavedė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 gegužės 2008 - 10:48