Įkraunama...
Įkraunama...

0- klasė

Может кто знает о 0-ых классах в школе g.gif
Хотела бы своего отдать в 0 класс. В школу рановато ему g.gif
Atsakyti
Kiek zinau, tokiu klasiu seniai neber... g.gif
Atsakyti
dabar tas dalykas vadinasi "priešmokyklinio ugdymo klasė". tik, berods, ne visur yra.
Atsakyti
Tokia klasė bent šiemet buvo Milikonių vidurinėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2005 06 03, 18:18)
Tokia klasė bent šiemet buvo Milikonių vidurinėje mirksiukas.gif

А Это в каком районе g.gif
Atsakyti
Šiaure, jei yra galimybė neleisti dar į mokyklą, tai ir neleisk. 0-linė klasė, tai papildomi metai mokykloje. Tavo vaikas mokytųsi ne 12, o 13 metų. Jei jis eis į 0-linę klasę, jam reikės kiekvieną rytą anksti keltis, mokytis kaip ir visiems vaikams. Jau geriau darželis. Ten vaikai ir pavalgyti gauna, ir pamiega pietų, ir išmoksta tą patį, ir šiaip visą dieną prižiūrėti. O iš mokyklos jis pareitų namo apie 12 valandą. Kiek man teko pastebėti, į 0-linę vaikus leidžia daugiau tie žmonės, kurie neturi pinigų darželiui ir kai nėra kam vaiką namie prižiūrėti. Tai tada nors pusę dienos kas nors vaikais rūpinasi. Gal kas kitaip mano, nežinau aš tai schmoll.gif .

O Milikonys prie Šilainių ant kalno. Ir mokykla ten kažkur. Jei tikrai sugalvojai, pasiklausinėk aplinkinėse mokyklose. Turėtų būtį daugiau kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaBoo: 06 birželio 2005 - 18:29
LinaBoo- У НАС ПРОБЛЕМЫ С ЛИТОВСКИМ, СТАРШИЙ ДО СИХ ПОР ЯЗЫК НЕ МОЖЕТ ВЫТЯНУТЬ doh.gif
В САДИКЕ НЕ ОЧЕНЬ БУДУТ РАСПИНАТЬСЯ С НИМ, А ТАМ И УЧИТЕЛЮ ДОПЛОЧУ blush2.gif дА И ДИСЦИПЛИНЕ ПОДУЧАТЬ, А ТО УМЕНЯ ТАКИЕ ДЕТИ РАЗБОЛТАНЫЕ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 06 10, 12:13)
LinaBoo- У НАС ПРОБЛЕМЫ С ЛИТОВСКИМ, СТАРШИЙ ДО СИХ ПОР ЯЗЫК НЕ МОЖЕТ ВЫТЯНУТЬ doh.gif
В САДИКЕ НЕ ОЧЕНЬ БУДУТ РАСПИНАТЬСЯ С НИМ, А ТАМ И УЧИТЕЛЮ ДОПЛОЧУ blush2.gif  дА И ДИСЦИПЛИНЕ ПОДУЧАТЬ, А ТО УМЕНЯ ТАКИЕ ДЕТИ РАЗБОЛТАНЫЕ doh.gif

Tai tada tikrai naudinga bus. Per tuos papildomus metus išmoks kalbos. Vaikai labai greit išmoksta, ypač jei su vaikais nuolat bendraus smile.gif . Aš ten kažkur kitoj temoj rašiau, kad J.Grušo mokykloj yra 0-linė klasė. Sakei Šilainiuose gyveni, gal bus netoli?
Atsakyti
SIAURE, yra Mazvydo mokykloje. Siemet kaip tik labai faina mokytoja komplektuoja ikimokyklinukus,bet Tau kaip suprantu tolokai butu? KALnieciu rajone. 4u.gif
Atsakyti
Gal ax.gif ir gerai tie nulinukai, bet jau tikrai gaunasi eit į mokyklą cool.gif 13 metų.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 06 05, 11:30)
А Это в каком районе g.gif

Mokykla Šilainiuose,Baltijos gatvėjė.Mokykloje labai geras maitinimas, valdžia labai prižiūri mokytojų darbą, aš tik gerai atsiliepiu apie šią mokyklą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy: 22 rugpjūčio 2005 - 21:06
QUOTE(LinaBoo @ 2005 06 06, 19:28)
Šiaure, jei yra galimybė neleisti dar į mokyklą, tai ir neleisk. 0-linė klasė, tai papildomi metai mokykloje. Tavo vaikas mokytųsi ne 12, o 13 metų. Jei jis eis į 0-linę klasę, jam reikės kiekvieną rytą anksti keltis, mokytis kaip ir visiems vaikams. Jau geriau darželis. Ten vaikai ir pavalgyti gauna, ir pamiega pietų, ir išmoksta tą patį, ir šiaip visą dieną prižiūrėti. O  iš mokyklos jis pareitų namo apie 12 valandą. Kiek man teko pastebėti, į 0-linę vaikus leidžia daugiau tie žmonės, kurie neturi pinigų darželiui ir kai nėra kam vaiką namie prižiūrėti. Tai tada nors pusę dienos kas nors vaikais rūpinasi. Gal kas kitaip mano, nežinau aš tai schmoll.gif .

Visiskai su tavim nesutinku schmoll.gif schmoll.gif .Jei ir i darzeli eis -dar anksciau tures keltis ,nei i 0 grupe mokykloje .Mokykloje nuo 9-13val vyksta uzsiemimai,jie ten ir piesia ,dainuoja,lipdo,dalyvauja koncertineje veikloje ir tikrai nereiks 0 mokytis kaip ir vyresniems vaikams.O man atrodo kaip tik i darzeli leidzia tie zmones ,kurie dirba ir neturi galinybes priziureti vaiko visa diena ax.gif .Mes pernai lankem darzeli ir visai nepatiko ju uzklasine veikla,tai siemet eisim i 0grupe mokyloje ax.gif

Dar yra Karsavino vid.mokykla ,kur yra 0 grupe(širvintu 15)
Atsakyti