Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

Sveikos, gal kas žinote kaip įkelti į simsus 2 iš inerneto parsisiūstą namą? niekaip man jie neatsiranda žaidime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 30 gegužės 2008 - 17:22

night_ - išekstraktink failą, taip kaip ir drabužius, šukuosenas ir kt. ( į Downloads folderį ), tada tame folderyje tarp failų susirask tokį mėlyną žmogeliuką, kaip bodyshopo ženkliukas, jis toks pat. Paspausk kairiu pelės klavišu ant jo du kartus, ir atsiradus lentelei paspausk ' Install '. smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 30 gegužės 2008 - 20:17
QUOTE(Želė @ 2008 05 30, 19:53)
night_ - išekstraktink failą, taip kaip ir drabužius, šukuosenas ir kt.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Hm. Turiu rusiškus nucrack'intus sims 2. keista, bet neleidžia nieko statyt. kodėl? ir kaip padaryt kad sutuoktiniai susilauktų vaikų? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 06 01, 17:57)
ir kaip padaryt kad sutuoktiniai susilauktų vaikų? 4u.gif  ax.gif

turi būti labai geri santykiai, tada guldai į lovą "relax", paspaudi ant vieno iš jų ir "try for baby", kitą dieną jau žinosi, ar nėščia ar ne ax.gif dar galima įsivaikinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 05 30, 15:35)
oi nezynau  doh.gif kiek paskaitynejau ir as gi uzsimaniau sio zaidymuko atsisiunciau  instaliavau tik beda ta kad manes praso disko o as jo aisku neturiu blush2.gif gal yra koks budas kaip man ta zaidyma pasileist .ir dar ar jis pas visas  uzima virs 2 GB gal ne ta atsisiunciau g.gif

tai ar yra koks budas man pasileisti si zaidyma be disko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 06 02, 13:40)
tai ar yra koks budas man pasileisti si zaidyma be disko blush2.gif

arba uzmoutink 1-aji diska, arba nucrackink mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ir as deduosi prie jusu. cia aiskinot kaip isikelti parsisiustus daiktus, bet pas mane My documents - EA games - The Sims 2 nera direktorijos download, yra tik Collections. ten ikeliau daugybe daiktu, sukuosenu, rubu, makijazo ir pan., bet atidarius zaidima atsirado tik keletas daiktu. Kodel taip atsitiko? Ar gali buti, kad delto jog pas mane, tik the Sims 2 ir Kitchen and Bath yra? Padekit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2008 06 03, 09:51)
sveikutes, ir as deduosi prie jusu. cia aiskinot kaip isikelti parsisiustus daiktus, bet pas mane My documents - EA games - The Sims 2 nera direktorijos download, yra tik Collections. ten ikeliau daugybe daiktu, sukuosenu, rubu, makijazo ir pan., bet atidarius zaidima atsirado tik keletas daiktu. Kodel taip atsitiko? Ar gali buti, kad delto jog pas mane, tik the Sims 2 ir Kitchen and Bath yra? Padekit prasau 4u.gif

greičiausiai dėl to, kad neturi papildymų, kuriuose tie daiktai turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas nors is jusu turite Color Enable Package?
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2008 06 03, 11:16)
o gal kas nors is jusu turite Color Enable Package?
wub.gif

Jį gali parsisiųst iš čia mirksiukas.gif (sutrumpinai CEP rašo)
Atsakyti