Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(marka100 @ 2008 10 31, 17:01)
as turiu omeny kur paciam zaidime rekia ivesdinet tuos pinigu kodus ir pan.

A... smile.gif Pamaniau, kad cd key nezinote. O tu pinigu kodu tai irgi yra internete. Pvz: http://www.games.lt/...um.zinutes/5965
Atsakyti
Manau galiu pasiūlyt apsilankyt www.thesims.lt oficialioje simsų sveitanėje Lietuvoje ;]
Atsakyti
QUOTE(Ingridaaa @ 2008 11 01, 14:57)
Manau galiu pasiūlyt apsilankyt www.thesims.lt  oficialioje simsų sveitanėje Lietuvoje ;]

AČIŪ bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas dar karta padesit man,radau as tuos kodus ir kur rasyt irasiau ta koda ir paspaudziau enter,bet tu simsu pinigu kur apacioj rodo nepadaugeja,gal as ka ne taip darau pasakykit kas zinot.Ir dar vienas klausimelis kai ten bendraut su tais kaimynais,nes mano simse rodo kad nori bendraut su kitais bet nemoku kaip atsiranda ten kazkoks kiskis ir tada ta juostele prisipildo,ka tai reiskia?
Atsakyti
Įvesk motherlode ir spausk enter, kiek enter spausi, tiek didėja mirksiukas.gif man pavyko ax.gif
dėl kaimynų tai nežinau, nes pati tik pradedanti esu ax.gif
o aš sukūriau naują šeimą, ti vyras su moterim tik pykstasi ir pykstasi unsure.gif niekaip jų nesutaikau doh.gif
o kaip šunį įsitaisyt unsure.gif pas mane tik žuvytės yra, daugiau nieko unsure.gif
Atsakyti
aš irgi prisijungsiu prie jūsų kai tik gausiu pakvietimą į torrentus (paprašiau torrent'ų temukėj tai dabar laukiu gal kas pakvies. ax.gif ) taigi siūsiuosi iš torrent'ų , bet iškarto turiu klausimėlį, ar kai viską atsisiūsiu reikės man surašyti į diską ir tik tada dėti instaliuoti ar kaip?
gal galite kas parašyti tuos pagrindinius žingsnius?
blush2.gif
Atsakyti
Tai vat, siunčiuosi jau iš torrent'ų the sims2 su visais 16papildymų, gal kas nors tokius siuntėtės? ar veikė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 11 01, 23:25)
Įvesk motherlode ir spausk enter, kiek enter spausi, tiek didėja mirksiukas.gif  man pavyko ax.gif
o aš sukūriau naują šeimą, ti vyras su moterim tik pykstasi ir pykstasi unsure.gif niekaip jų nesutaikau doh.gif
o kaip šunį įsitaisyt unsure.gif pas mane tik žuvytės yra, daugiau nieko unsure.gif

Nuoseklus įrašymas su paveiksliukais.

http://www.thesims.l...id=simshelp_duk
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 11 01, 23:25)
Įvesk motherlode ir spausk enter, kiek enter spausi, tiek didėja mirksiukas.gif  man pavyko ax.gif

Va sita ir as norejau pasakyt visur internete ta pinigu koda raso MOTHERLAND o tikrasis tai yra MOTHERLODE,o del gyvunu tai kiek zinau reikia tureti PETS paildyma,gal kas zinot koda kuri irasius jie nenoretu valgit praustis toletan ir t.t.,ir kaip ten ka sake kazkas kad perjungt kad galetum su kaimynais bendraut?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
jau pradėjau žaisti simpsus, bet iškilo tokia problemėlė g.gif
kai sūkūriau šeimyną ir noriu jau patvirtinti juos, na kad jie tikrai jau bus šeima, man iš meta kažkokią lentelę, o ko paspaudžiu ok, atverčia šeimos medį ir ir liepa kažką parinkti, o aš nesuprantu ką.. gal galite paaiškinti ką ten reikia paspausti?
blush2.gif
Atsakyti
Nezinau ar tai turi omeny bet kaip supratau tai ten kaip jau susikuri seima ir ant pabaigos meta lentele su nuotraukom simsu kuriuos susikurei,tai jeigu taip tai vienu simsu nuotraukas uzkelk ant kito simso nuotraukos,ir turi nuo nuotraukos iki nuotraukos atsirast linija jas jungianti tas nuotraukas.
Papildyta:
QUOTE(marka100 @ 2008 11 05, 20:10)
Nezinau ar tai turi omeny bet kaip supratau tai ten kaip jau susikuri seima ir ant pabaigos meta lentele su nuotraukom simsu kuriuos susikurei,tai jeigu taip tai vienu  simsu nuotraukas uzkelk ant kito simso nuotraukos,ir turi  nuo nuotraukos iki nuotraukos atsirast linija jas jungianti tas nuotraukas.

arba kazko nepaspaudei kad patvirtintum seima,dazniausiai tai buna varneles.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 05, 21:12)
Nezinau ar tai turi omeny bet kaip supratau tai ten kaip jau susikuri seima ir ant pabaigos meta lentele su nuotraukom simsu kuriuos susikurei,tai jeigu taip tai vienu  simsu nuotraukas uzkelk ant kito simso nuotraukos,ir turi  nuo nuotraukos iki nuotraukos atsirast linija jas jungianti tas nuotraukas.
Papildyta:

arba kazko nepaspaudei kad patvirtintum seima,dazniausiai tai buna varneles.

dėkui jau susitvarkiau su tuo, bet dabar vėl iškilo klausymas ... ar galima šeimą iškeldinti iš jau jiems nupirkto namo ir apgyvendinti kitur? o gal galima sukurti savo sklypą?
nes, kiek bandžiau tai man duoda tik pirkti parduodamus namus, o savo negalima statytis..
ir kaip reikia iš savo sklypo nugriauti jau pastatytą namą? g.gif
Atsakyti