Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

Sveikos mergaites,ir as jau turiu simsus thumbup.gif ,bet gal galit kas paaiskint kur tuos kodus reikia ivesdinet,ir gal galit kas idet nuoroda ku rast tu kodu.
Atsakyti
as tai visada tuos kodus (cd key) susirandu internete per google. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 10 31, 16:48)
as tai visada tuos kodus (cd key) susirandu internete per google.  mirksiukas.gif

as turiu omeny kur paciam zaidime rekia ivesdinet tuos pinigu kodus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 10 30, 18:16)
Linkomanija,
  torent.lt
    ir t.t.

mirksiukas.gif  4u.gif

gaila, bet neturiu nei linkomanijos, nei torrentu unsure.gif doh.gif gal kuri padesit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(redziukas @ 2008 10 31, 17:24)
gaila, bet neturiu nei linkomanijos, nei torrentu  unsure.gif  doh.gif  gal kuri padesit?  blush2.gif

torentų puslapis

tai kaip man vyrą naują gaut? g.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 10 31, 19:34)
torentų puslapis
tai kaip man vyrą naują gaut? g.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

neleidžia man į jį įeiti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(redziukas @ 2008 10 31, 17:45)
neleidžia man į jį įeiti  blink.gif

na pažiūrėk šiam forume, yra torentų tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 10 31, 11:17)
Sveikos mergaites,ir as jau turiu simsus thumbup.gif ,bet gal galit kas paaiskint kur tuos kodus reikia ivesdinet,ir gal galit kas idet nuoroda ku rast tu kodu.

Įsijungę žaidimą (kai jau visi simsai matos) spaudžiam ctrl + shift + c kartu. Viršuj atsidurusiam lange surenkam kokį nori kodą. Aš tai naudojuosiu tik pinigų kodu "motherlode" (duoda 50.000) Ir galima susistabdyt senėjimą su kodu "aging off", o senėjimą sugrąžinam su "aging on" mirksiukas.gif

QUOTE(*sanel* @ 2008 10 31, 17:34)
tai kaip man vyrą naują gaut? g.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai galima kurį kaiminkos vyrą nuvyliot lotuliukas.gif Arba nuvažiavus į parduotuvę ar parką galima kokį vyrioką nusikabint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukė @ 2008 10 31, 18:10)
Tai galima kurį kaiminkos vyrą nuvyliot lotuliukas.gif  Arba nuvažiavus į parduotuvę ar parką galima kokį vyrioką nusikabint biggrin.gif

radau šiokį tokį, pasikviečiau gyvent, bet nelabai jie sutaria unsure.gif gal kad vaikiukas mažas yra g.gif
Atsakyti
Hey, mergaitės, gal turi kuri Free time simsų Crack'ą? blush2.gif Internete nerandu doh.gif šiaip visada rasdavau nete, bet free time nerandu doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
P.S. prie simsų instaliacijos failo, crack'o nebuvo, siunčiaus per Torrentus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženė @ 2008 10 31, 18:31)
Hey, mergaitės, gal turi kuri Free time simsų Crack'ą?  blush2.gif  Internete nerandu  doh.gif šiaip visada rasdavau nete, bet free time nerandu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
P.S. prie simsų instaliacijos failo, crack'o nebuvo, siunčiaus per Torrentus.  doh.gif

turi buti diske, kai atsidarai su daemon tools viduje yra, nebutinai parasyta crack mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2008 10 31, 19:43)
turi buti diske, kai atsidarai su daemon tools viduje yra, nebutinai parasyta crack  mirksiukas.gif

nėra doh.gif aš žinau, jis turėtų vadintis kažkaip Sims2EP4 (tik skaičiukas kitas) doh.gif nes aš visus esu žaidusi, išskyrus free time, pirmą kartą nėra crack'o unsure.gif Belieka iš naujo siųstis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 31 spalio 2008 - 18:48