Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(Calaquendi @ 2008 10 24, 20:47)
Print Screen ant klavos, paste į paint, upload į tinypic.com, linką į forumą.

Tą „su ugnele“ reikia užmountinti su Daemon Tools. Šiek tiek anksčiau aiškino, kaip tai padaryti.

ačiū tik tiek ir reikėjo 4u.gif
susirasiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 10 24, 21:34)
niu ir ašparsisiunčiau doh.gif  ir aš nemoku blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
parsisiunčiau THE SIMS 2. DOUBLE.DELUXE
dabar reikia išarhyvuot su winraru? o ten juos visus išarhyvuot? g.gif  blush2.gif
Papildyta:
įdedu nuotrauką

user posted image

zmones paaiskinkit man kas nors normalia kalba tokiai kompiuteristei kaip as kaip ideti is savo kompo va tokia nuotrauka,nesuprantu as ka reiskia tie paintai irt.t. blush2.gif

Atsakyti
nepavyksta man su daemon tools
parsisiunčiau tą programą, viską padariau žaibukas žalias ax.gif
toliau nesuprantu ką ten ant ko užmaut ir su kuo, bandžiau pagal aprašymą niu neišeina
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2008 10 24, 20:47)
Print Screen ant klavos, paste į paint, upload į tinypic.com, linką į forumą.

QUOTE(marka100 @ 2008 10 24, 21:29)
zmones paaiskinkit man kas nors normalia kalba tokiai kompiuteristei kaip as kaip ideti is savo kompo va tokia nuotrauka,nesuprantu as ka reiskia tie paintai irt.t. blush2.gif

tiką rašė paskaityk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*sanel* @ 2008 10 24, 21:39)
toliau nesuprantu ką ten ant ko užmaut ir su kuo, bandžiau pagal aprašymą niu neišeina
Papildyta:

lyg pavyko bigsmile.gif
bet prašo kodo g.gif kur gaut? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 10 24, 22:39)
Papildyta:

tai paskaityk ir tu,as prasiau normalia kalba,ne visi cia tokie kieti kompiuteristai
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 10 24, 21:50)
tai paskaityk ir tu,as prasiau normalia kalba,ne visi cia tokie kieti kompiuteristai

niu nereikia pykt blink.gif
aš padariau kaip sakė:
padariau tą vaizdą kurį reikia fotkint ir paspaudžiau (klavetūroj) PrtSc tada nueini į paint programą, su dešiniu PASTE ir viskas mirksiukas.gif

paskui nemoku patalpint tai įdėjau į fotki.com ir įmečiau čia 4u.gif
Atsakyti
PAVYKO SUSIINSTALIAVAU,
bet paspaudus play rašo

Wrong disc inserted.

Please insert the original "The Sims™ 2 Double Deluxe" CD/DVD.

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sanel*: 24 spalio 2008 - 22:23
nu tai ir as tai padariau bet jis toj paint neatsirado,jau turbut pasiduodu 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 10 24, 22:20)
PAVYKO SUSIINSTALIAVAU,
bet paspaudus play rašo

Wrong disc inserted.

Please insert the original "The Sims™ 2 Double Deluxe" CD/DVD.

unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Kaip suprantu viskas suinstaliuota tvarkoj, tik trūksta crack'o. Turėtų būti atskiras crack folderis. Ten viską nukopijuojam ir pastinam į TSBin folderį. Kai paklaus "do you want to replace files" ar kažkaip panašiai, spaudžiam yes mirksiukas.gif Va tada kai bus įdėtas crack'as, jokio disko nereikės ir bus galima žaist normaliai bigsmile.gif

QUOTE(marka100 @ 2008 10 24, 22:31)
nu tai ir as tai padariau bet jis toj paint neatsirado,jau turbut pasiduodu 000189.gif

Na paprasčiau paaiškint kažin ar įmanoma biggrin.gif Spaudžiam print screen mygtuką, tada atsidarom start-->all programs-->accessories-->paint. Atsidarius paint programėlei susirandam viršuj edit-->paste. Viskas turėtų nusikopijuot tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukė @ 2008 10 24, 23:39)
Kaip suprantu viskas suinstaliuota tvarkoj, tik trūksta crack'o. Turėtų būti atskiras crack folderis. Ten viską nukopijuojam ir pastinam į TSBin folderį. Kai paklaus "do you want to replace files" ar kažkaip panašiai, spaudžiam yes mirksiukas.gif  Va tada kai bus įdėtas crack'as, jokio disko nereikės ir bus galima žaist normaliai bigsmile.gif
Na paprasčiau paaiškint kažin ar įmanoma biggrin.gif  Spaudžiam print screen mygtuką, tada atsidarom start-->all programs-->accessories-->paint. Atsidarius paint programėlei susirandam viršuj edit-->paste. Viskas turėtų nusikopijuot tikrai mirksiukas.gif

Kaip lietuviskai tas paste,pas mane lt instaliuota,ar gali buti kad pas mane jis kelia ne i painta o kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 10 24, 22:48)
Kaip lietuviskai tas paste,pas mane lt instaliuota,ar gali buti kad pas mane jis kelia ne i painta o kur kitur?

Užtat aš ir nemėgstu lietuviškų windows'ų hihihi.gif Na paste išvertus turėtų būti įklijuoti ar kažkaip panašiai. O kur kelia negaliu pasakyt, lietuviškais windowsais nesinaudoju unsure.gif Net neįsivaizduoju kaip paint programa lietuviškai išversta. Gal paišyklė kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 10 24, 22:48)

paste tai įklijuoti
Papildyta:
bu lyg kažką pakeičiau g.gif tai dabar reikia iš naujo persiinstaliuot žaidimą g.gif ar ir taip turi veik? nes nevekia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 10 24, 23:48)

radau,isikele jis i ta painta,ka toliau daryt,kaip man ji dabar cia ikelt?
Atsakyti