Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(Invincible @ 2008 05 14, 13:46)
Susiradau ta koda, bet kai suvedu meta eror, kodas stogams "individualRoofSlopeAngle" ir vedi laipsni nuo15-75, bet neina kazko...  verysad.gif
Be to, parasiau Help-all tai man kaip primete kodu  doh.gif  visokiu!!! bet pvz dabar as nenoriu kad man surinkus ta Ctrl, Shift ir C butu ismesti visi kodai, tai ka spausti reikia, kad ju neberodytu? nes paspaudus exit, tik uzdaro lentele, o paskui vel kai atidarai vel visi kodai tau pries akis  doh.gif  nusisausiu  g.gif  tie simsai nervus eda  lotuliukas.gif

iseik is zaido ir vel ieik, kazkaip tai galima, nebeatsimenu as jau nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 05 14, 13:59)
iseik is zaido ir vel ieik, kazkaip tai galima, nebeatsimenu as jau nieko  lotuliukas.gif

Žinovės mes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 05 14, 14:16)
Žinovės mes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

buvau kazkada surasius praeitoj gal g.gif temukeje visus kodus tada intensyviai zaidziau, o dabar jau senokai nezaidziau tai ir pasimirso mirksiukas.gif
Atsakyti

Šukuosena iš http://paysites.must...oyed.org/booty/

Ten dauguma mokamų daiktų yra nemokami. ;}
Atsakyti
QUOTE(Želė @ 2008 05 15, 18:45)
Šukuosena iš http://paysites.must...oyed.org/booty/

Ten dauguma mokamų daiktų yra nemokami. ;}

dekoju, prisisiunciau tu sukuosenu jau is kitur tai ne visos buvo zaidime mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!Priimsit?As Simsus zaidziu jau 2 metus,bet ir bangomis,tai zaidziu,kad atsitraukt negaliu tai is vis neijungiu.Dabar vel tas metas,kad atsitraukt negaliu,bet dabar zaizdiu saziningai be jokiu kodu blush2.gif Tiesa pas mane Sims2 Deluxe
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2008 05 16, 12:36)
Sveikos!Priimsit?As Simsus zaidziu jau 2 metus,bet ir bangomis,tai zaidziu,kad atsitraukt negaliu tai is vis neijungiu.Dabar vel tas metas,kad atsitraukt negaliu,bet dabar zaizdiu saziningai be jokiu kodu blush2.gif Tiesa pas mane Sims2 Deluxe

labukas tai aisku priimam , nereikia cia jokiu priiminejimu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 05 16, 12:51)
labukas tai aisku priimam , nereikia cia jokiu priiminejimu  4u.gif  biggrin.gif

Kaip nereik - sulaistymas turi būt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kokie naujausi simsai?
Atsakyti
Sveikutės,kokie naujausi net nežinau ,nes man užtenka tų kuriuos turiu ax.gif Dabar pagrindinis užsiėmimas vaikų gimdymas,laukiamės trečio lotuliukas.gif Bus tiek ,kiek įmanoma , nes įdomu pažiūrėti kai ten susitvarkysiu su daugiavaike šeima blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 05 18, 12:01)
Sveikutės,kokie naujausi net nežinau ,nes man užtenka tų kuriuos turiu  ax.gif Dabar pagrindinis užsiėmimas vaikų gimdymas,laukiamės trečio  lotuliukas.gif Bus tiek ,kiek įmanoma , nes įdomu pažiūrėti kai ten susitvarkysiu su daugiavaike šeima  blush2.gif  biggrin.gif

as tai daugiau triju vaiku nesidarau, nes paskiau tikrai nesusitvarkau lotuliukas.gif ir nelabai turiu kur paskiau tuos vaikus det ax.gif
Atsakyti
Ir aš žaisdavau, dar visai nesenai, bet vakar susibraižė pagrindinių simsų dalis, pirmas CD, o juos buvau ištrynus nes vietos mažai buvo, taigi nebežaidžiu. Bet galvoju reiks man vėl atsisiųst, ir plius freetime'us irgi smile.gif
Atsakyti