Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(Smilga222 @ 2008 09 15, 08:47)
o is kur tu papildymu gaut?ir kas ten gero? g.gif as nieko nzn smile.gif o kada simsai 3 bus?

as irgi viska is DC++ siunciuosi 4u.gif
Atsakyti
man tai biski nedasyla del papildymu biggrin.gif tik viena tuo pat metu galima?man reiketu kur skarmalu yra,sukuosenu,baldu smile.gif bet ar imanoma jau turint simsa jam pakeist sukuosena tarkim?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 09 17, 11:53)
man tai biski nedasyla del papildymu biggrin.gif tik viena tuo pat metu galima?man reiketu kur skarmalu yra,sukuosenu,baldu smile.gif bet ar imanoma jau turint simsa jam pakeist sukuosena tarkim?

As visus simsius susirasius, o paleidziu per naujausia (apartment life). Bet viskas is karto yra ( ir drabuziai is visu papildymu, parduotuves... ). O turint simsa aisku, kad galima pakeisti sukuosena. Ant veidrodzio paspaudi Change... dar kazkoks zodis neatsimenu ir issirenki sukuosena, makiaza... O drabuzius naujus tai nusiperki ir ant spintos paspaudi, ten pasirenki kazkoki (srr, nebeprisimenu) mygtuka ir pasirenki norima ruba. smile.gif 4u.gif Lyg tais viska gerai surasiau nes jau senokai zaidziau, tai siek tiek prisimirso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 09 17, 19:07)
As visus simsius susirasius, o paleidziu per naujausia (apartment life). Bet viskas is karto yra ( ir drabuziai is visu papildymu, parduotuves... ). O turint simsa aisku, kad galima pakeisti sukuosena. Ant veidrodzio paspaudi Change... dar kazkoks zodis neatsimenu ir issirenki sukuosena, makiaza... O drabuzius naujus tai nusiperki ir ant spintos paspaudi, ten pasirenki kazkoki (srr, nebeprisimenu) mygtuka ir pasirenki norima ruba.  smile.gif  4u.gif  Lyg tais viska gerai surasiau nes jau senokai zaidziau, tai siek tiek prisimirso  smile.gif

aciu smile.gif blem net nedasilo ,aip sukuosena pakeist smile.gif
o kaip sukurt parduotuve jei as savo miesta kuriu? g.gif
ir kai rengiu vakareli nelabai suprantu,kaip susodint visus uz stalo.ant kai kuriu pasispaidzia pakviest.gal imanoma kaip nors visus is karto?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 09 17, 18:37)
aciu smile.gif  blem net nedasilo ,aip sukuosena pakeist smile.gif
o kaip sukurt parduotuve jei as savo miesta kuriu? g.gif
ir kai rengiu vakareli nelabai suprantu,kaip susodint visus uz stalo.ant kai kuriu pasispaidzia pakviest.gal imanoma kaip nors visus is karto?

Del parduotuviu tai nzn as jau sukurtam mieste visada bunu. Bet gal kai uzsikraus tavo sukurtas miestas, virsuj bus nupiestas melynas mygtukas "add the bluewater village" (arba kitas miestas..) tai gal ant to paspausk mirksiukas.gif Na, jeigu bus mygtukas su pliusuku tokiu tai gal tada iseis susikurti parduotuves smile.gif O del baliu tai nezinau, nes kazkada kai dariau kazkokia nesamone buvo, nieko nesigavo.. schmoll.gif Tai daugiau ir nedarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 09 17, 23:32)
Del parduotuviu tai nzn as jau sukurtam mieste visada bunu. Bet gal kai uzsikraus tavo sukurtas miestas, virsuj bus nupiestas melynas mygtukas "add the bluewater village" (arba kitas miestas..) tai gal ant to paspausk  mirksiukas.gif  Na, jeigu bus mygtukas su pliusuku tokiu tai gal tada iseis susikurti parduotuves  smile.gif  O del baliu tai nezinau, nes kazkada kai dariau kazkokia nesamone buvo, nieko nesigavo.. schmoll.gif  Tai daugiau ir nedarau  biggrin.gif

Man kiek dariau,tai irgi nsmne gaunasdytos ,o veliau galima nusipirk.ten visokie akiniai,ir siaip neaiskios paskirties daikciukai.
ir dar prie jos noru rodo,kad nori to kazkokio eleksyro,bet is kur ji gaut?man rodos jis prie anksciau mano minetu dauktu,bet uzsaldytas...negaliu nusipirkt nors ir daug pinigu turiu
Atsakyti
Visokių eliksyrų galima gauti iš burtininkės. Ji kartais pati ateina prie namų, tipo čigonė su rutuliu rankose, arba ją galima išsikviesti telefonu, renkiesi service ir tada ją
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 09 18, 15:49)
Visokių eliksyrų galima gauti iš burtininkės. Ji kartais pati ateina prie namų, tipo čigonė su rutuliu rankose, arba ją galima išsikviesti telefonu, renkiesi service ir tada ją

O tai kaip ten "service" vadinasi ta raganiūkštė? blush2.gif Pas mane apartmentuose dabar mergina ragana patapo doh.gif .Blogąją...TAi dabar mokausi baltosios magijos doh.gif
Atsakyti
ten bus parasyta matahing ar kazkas pan smile.gif
*****....mano simse isejo is namu,ar tai as netycia ja isvariau...kaip susigrazint?
Atsakyti
merginos dabar jus man sakykit biggrin.gif
kadais, labai labai seniai, kai buvo dar tik pirmieji simsais, esu zaidusi ir labai patiko.... dabar atsirado modernesni, is kur galeciau juos gauti, kur ju pirkt yra, arba gal parsisiust galima is kur nors, vienzo apsvieskit biggrin.gif
Atsakyti
perskaiciu visa tema su didziausiu pavydu wub.gif biggrin.gif
kadangi neturiu dabar jokiu simsu, tai kaip supratau reikia parsisiust pati pagrinda, tuos ale 4 CD is cia bet jau kaip letai siunciasi, speju teks kokia savaite kirmyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2008 09 20, 00:23)
perskaiciu visa tema su didziausiu pavydu  wub.gif  biggrin.gif
kadangi neturiu dabar jokiu simsu, tai kaip supratau reikia parsisiust pati pagrinda, tuos ale 4 CD is cia bet jau kaip letai siunciasi, speju teks kokia savaite kirmyt  biggrin.gif

pagreitink neta ir greit atsius smile.gif
maniske dvinukus pagimde,nesusitvarkau...
Atsakyti