Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

nagi kur dingot visos simsomanes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 09 08, 23:00)
aš irgi turiu visus papildymus, nesenai nusiunčiau simsa į universitetą, įdomu ,

tai kad simsas gali turėt nuosavą mašiną nedaro man jokio įspūdžio, tas pats kas su taksi, anksčiau galvojau kad gal galima bus reguliuot tą mašiną, o ji tik pradingsta su simsu ir wsio. gal sims 3 galima bus važinėtis po miestą ir matyt mašina.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jo jo man ta masina irgi nepatiko schmoll.gif visai jokio idomumo
QUOTE(Roberčiukas @ 2008 09 12, 09:20)
nagi kur dingot visos simsomanes  bigsmile.gif

pas mane dabar tas etapas kai biski nezaidziu lotuliukas.gif
Atsakyti
kodel darau ,kad ji apnestetu,bet nieko? po kiek laiko pasimato?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 09 13, 09:45)

viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 09 13, 08:45)

ten is karto tokia muzikyte nuskamba ir kita diena jau vemia lotuliukas.gif o jei nenuskamba tai reiskias nepavyko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 13 rugsėjo 2008 - 09:15
Vakar atsiuntė apartament'ą,reiks bandyt intalint... ir aišku,žaist po ilgos pertraukos smile.gif
Gal kas jau pracheckinot kas kaip?Įtariu kad bus panašu į university...ir kažkiek į makin' magic ax.gif
Atsakyti
suintrigavot mane su tuo naujuoju apartements,reiks pabadyti parsisiusti ir vel pazaisti,nes jau cia buvo nezaidimo banga uzejusi tongue.gif
Atsakyti
nu va kiek vel naujai zaidzianciu atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar zaidziu daug reciau, bet savaitgali privalau surasti laiko Sims'iams biggrin.gif
Nu man tai Apartamentai visai nieko papildymas 4u.gif o siaip tai laukiu The Sims 3 thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
o is kur tu papildymu gaut?ir kas ten gero? g.gif as nieko nzn smile.gif o kada simsai 3 bus?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 09 15, 08:47)
o is kur tu papildymu gaut?ir kas ten gero? g.gif as nieko nzn smile.gif o kada simsai 3 bus?

As tai per DC++ programa siunciuosi visus simsius. O papildymuose tai daug visko buna, daiktu, drabuziu ir siaip visokiu naujoviu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 09 15, 08:47)
o kada simsai 3 bus?

2009 metais, tik nezinau koki mėnesi mirksiukas.gif
Atsakyti