Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

Nesunku, bet vos ne kiekvienam lape reikia duoti nuorodas, juk nesunku ir tau pasiskaityti biggrin.gif
Sims 2 (4 kompaktai) čia yra patys pagrindiniai, be jų neveiks joks papildymas.
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 09 03, 08:40)
Nesunku, bet vos ne kiekvienam lape reikia duoti nuorodas, juk nesunku ir tau pasiskaityti  biggrin.gif
Sims 2 (4 kompaktai) čia yra patys pagrindiniai, be jų neveiks joks papildymas.

Na va, rankelės nenulūžo wink.gif dėkui wink.gif
Atsakyti
nearealiai puikus zidimas gaila diskas luzo pusiau doh.gif dabar reik nauju tik neprisiruosiu nusipirkt
Atsakyti
Junguos ir aš prie jūsų 4u.gif .Turiu ir aš keletą papyldymų...Su mielu noru pažaidžiu biggrin.gif

Atsiprašau galima klausimuką? Kada išleido Apartament Life?
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 04, 14:09)
Junguos ir aš prie jūsų 4u.gif .Turiu ir aš keletą papyldymų...Su mielu noru pažaidžiu biggrin.gif

Atsiprašau galima klausimuką? Kada išleido Apartament Life?

neatsiprasinek irnesakyk.gif
neseniai tik vakar pati parsisiunciau, bet dar nebandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2008 09 04, 15:26)
neatsiprasinek  irnesakyk.gif
neseniai tik vakar pati parsisiunciau, bet dar nebandziau  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Berods apartamentus išleido 26 rugpjūčio? g.gif Aha, aš irgi jau parsisiuntus.Bandžiau. Labai patiko.Patiko kad daugiabučiuose galima gyvent. ax.gif O ir šiaip, petsų neturiu bet yra šuniukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 05, 20:31)
biggrin.gif
Berods apartamentus išleido 26 rugpjūčio? g.gif Aha, aš irgi jau parsisiuntus.Bandžiau. Labai patiko.Patiko kad daugiabučiuose galima gyvent. ax.gif O ir šiaip, petsų neturiu bet yra šuniukai mirksiukas.gif

tai fainiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As mielai pazaidziu The sims 2. Turiu visus papildymus. Labiausiai patiko Seasons blush2.gif O Apartament Life taip pat visai nieko smile.gif Idomu bute gyvent, o ne name thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 09 07, 10:49)
Sveikos  4u.gif
As mielai pazaidziu The sims 2. Turiu visus papildymus. Labiausiai patiko Seasons blush2.gif  O Apartament Life taip pat visai nieko smile.gif Idomu bute gyvent, o ne name  thumbup.gif

Oho! Pavyzdinga biggrin.gif . Aš tai neturiu nieko gero... blush2.gif Tik sims 2, seasons, bon voyage ir apartment life. doh.gif Labai dar noriu free time'o smile.gif Įdomu pažaist būtų...
Atsakyti
Aš irgi turiu visus papildymus smile.gif
Atsakyti
aš irgi turiu visus papildymus, nesenai nusiunčiau simsa į universitetą, įdomu ,

tai kad simsas gali turėt nuosavą mašiną nedaro man jokio įspūdžio, tas pats kas su taksi, anksčiau galvojau kad gal galima bus reguliuot tą mašiną, o ji tik pradingsta su simsu ir wsio. gal sims 3 galima bus važinėtis po miestą ir matyt mašina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olajju: 08 rugsėjo 2008 - 22:00
QUOTE(olajju @ 2008 09 08, 23:00)
aš irgi turiu visus papildymus, nesenai nusiunčiau simsa į universitetą, įdomu ,

tai kad simsas gali turėt nuosavą mašiną nedaro man jokio įspūdžio, tas pats kas su taksi, anksčiau galvojau kad gal galima bus reguliuot tą mašiną, o ji tik pradingsta su simsu ir wsio. gal sims 3 galima bus važinėtis po miestą ir matyt mašina.

As taip pat tikejausi, kad su masinom bus fainiau... na, laukiu The sims 3, gal bus kazkaip kitaip padaryta su masinom smile.gif
Atsakyti