Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

http://www.direct2dr...-games-download ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 08 28, 22:36)
merginos padekit del tu papildymu the sims  blush2.gif parsisiunciau open fot business ir ka toliau?

nu kaip ir reiktu instaliuoti pradet lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi pamenu anksčiau kaip žaisdavau thumbup.gif Tik va dabar neužtenka laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream @ 2008 08 29, 12:02)
Oi pamenu anksčiau kaip žaisdavau  thumbup.gif  Tik va dabar neužtenka laiko  unsure.gif

UZMIGDAI VAIKUTI IR PRIE PC lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2008 08 29, 07:24)
nu kaip ir reiktu instaliuoti pradet  lotuliukas.gif

o tarkim ji galima naudoti viena, ar norint zaisti Busness, reikia dar tureti University ar panasiai? blush2.gif nes man susiinstaliuojant neveikia g.gif
Atsakyti
Jau yra The sims 2 Apartament life

čia
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 08 28, 22:57)

Sveikos mirksiukas.gif

o kaip parsisiusti is sito puslapio? blush2.gif randu tik Buy, bet kaip suprantu nuoroda idejot parsisiuntimo nemokamai 4u.gif
Atsakyti
parsisiunčiau tuos apartamentus, ebt suinstaliuoti neišeina, meta lentą, ką daryt unsure.gif
Atsakyti
Aš vakar susiinstaliavau be problemų, viskas veikia 4u.gif o tu tuos visus failiukus išarhyvavai? Turi gautis vienas failas, kurį per daemoną atsidarai
Atsakyti
Sveikos simsu fanes biggrin.gif
Anksciau ir as tokia buvau, bet dar zaisdavau su simsais be jokiu "pribumbasu" biggrin.gif Nors gal teko ir su pirmaisiais, kai ten buvo kazkoks papildymas. Taigi pasiskaiciusi jusu komentaru, ir ko tik su jais nepadarot, uzsimaniau vel blush2.gif Dabar tarkit ir patarkit, kokius ir is kur simsus siustis, kad butu su visais gyvunais, kai ten buvo kazkokia atskira dalis, ir, kad butu galima ikelti is interneto atsiustu daiktu, rubu, sukuosenu ir pan ax.gif
Atsakyti
Perskaityk visą temą nuo pat pradžių ir kelias prieš tai buvusias, visos nuorodos ne kartą buvo jau duotos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 09 01, 19:41)
Perskaityk visą temą nuo pat pradžių ir kelias prieš tai buvusias, visos nuorodos ne kartą buvo jau duotos  mirksiukas.gif

Tai aš sakau, kad nežinau, kurias dalis siųstis. Visi pavadinimai jau maišosi doh.gif Nejau taip sunku pasakyti ir įmesti keletą nuorodų? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 02 rugsėjo 2008 - 18:52