Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(*kitty @ 2008 08 13, 12:55)
kodus galima vest betkada, bet man geriausiai sustabdzius laika. paspaudus tas knopkes virsuj laukelis atsidaro ir ten reikia suvest. dar yra dugiau kodu, kazkuriam puslapy buvo visi surasyti.
i svecius eiti negalima, tik i parduotuves, parkus

as tai geriu gyvybes eliksyra tai viena stikline atjaunina 3 dienom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simuliuxe @ 2008 08 20, 11:19)
Kokį kodą atradau  lotuliukas.gif  Su juo beveik viską gali padaryt. Kad pagrobtų ateiviai,kad greičiau pagimdytų,kad gimtų dvynukai ir t.t.  ax.gif

Gal kam prireiks:
boolprop testingcheatsenabled true/false

Jį suvedus laikykit mygtuką shift ir paspauskit ant simso. Atsiras daug galimybių  ax.gif

pabandziau as ta koda, tai vampyru nepavirto, tik ten tu tasku pasikeliau, mob irgi nedave, o paskui kai zaidziau tai vis lentele error mete ir apacioj cancel/reset/delete paspaudziu cancel, vel tas pati lentele, paspaudziau reset, dingsta bet po kiek laiko vel atsiranda. tada paspauziau delete, tai istryne simsa doh.gif iskart isejau ir neuzsaugojau, gal atsiras.
Atsakyti
Hm... g.gif Man tai jokių problemų nebuvo g.gif schmoll.gif bet aš panaudojų ir iškart išjungiu tą kodą g.gif
Atsakyti
o čia ant paprastų simsų ar ant papildymo? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Kokį bairį padariau drinks_cheers.gif
Sukūriau tokį storą, turtingą senį, daug motherlode jam pridariau, krūtus namus pastačiau.
Ir vos ne visas pleasentwiewo mergas nuviliojau ir jas nėščias apdariau, bet nei su viena nesutuokiau ir kartu negyvenau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau greitai pasirodo Sims 2 Apartment Life thumbup.gif
Video - http://thesims2.ea.c.../ep8_videos.php
Atsakyti
sveikos smile.gif nzn kaip woohoo daryt jei negyvenam kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 08 23, 11:31)
sveikos smile.gif nzn kaip woohoo daryt jei negyvenam kartu g.gif

nebutina gyvent kartu, reikia paspaust ant lovos/relax, kai atsiguls tada ant kito simso "ask to join" ir tada jei gerai sutaria bus woohoo. arba turet sukurine vonia ir ten taip kat, kai ilips "ask to join". o jei toliau vienas nuo kito sedi tai paspaust ant vonios "move"
Atsakyti
aciu smile.gif
ir dar vienas kl.pastaciau nama,tik duru negaliu idet,dabar nepamenu ka raso g.gif nes kt kompas.bet tipo kazka ,kad reik dar sienos,ar kzkas pan.na namas paprastas,padariau dezute,bet duris neisideda g.gif vyro paklausciau,bet pas mus db nekalbadieniai blush2.gif
a ir kaip vestuves padaryt?namie turi but?kas kam kaip siulo teket,ir pan g.gif
Atsakyti
pasakykit mamytes as nerandu kur galima butu parsisiusti simsus (tinka betkokie) bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kalafiora @ 2008 08 24, 13:29)
pasakykit mamytes as nerandu kur galima butu parsisiusti simsus (tinka betkokie) bigsmile.gif  wub.gif

nu nejaugi taip tingit skaityti tema, jau ne viena karta buvau idejus mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos padekit del tu papildymu the sims blush2.gif parsisiunciau open fot business ir ka toliau?
Atsakyti