Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

man yra taip buve as uzseivinau zaidima i isejau lauk,paskui isijungus veike normaliai,gal cia paprasciausei ustriges buvo,nes kiti zmogiukai valdesi normalei tik simse ir jos vaikiukas ne smile.gif
Atsakyti
idomus tie simsai... pakabino diedas kita simse, ir paskui nuejo i antra auksta su kita i lova, tai iskart uzrakinau duris kad nieks neuzkluptu. tas virsui woohoo dare biggrin.gif o ta kita vistiek suzinojo nors buvo lauke rolleyes.gif
va tada tai nervuoja kai praeina kiti ir isvarto siuksliadeze, paskui tarakonai tie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 08 12, 14:44)
idomus tie simsai... pakabino diedas kita simse, ir paskui nuejo i antra auksta su kita i lova, tai iskart uzrakinau duris kad nieks neuzkluptu. tas virsui woohoo dare  biggrin.gif o ta kita vistiek suzinojo nors buvo lauke  rolleyes.gif
va tada tai nervuoja kai praeina kiti ir isvarto siuksliadeze, paskui tarakonai tie  doh.gif

o kaip reikia duris uzrakinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 08 12, 16:03)
o kaip reikia duris uzrakinti? g.gif

Aha ir mane domina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Interactive @ 2008 08 12, 17:06)
Aha ir mane domina  mirksiukas.gif

galima uzrakint iejima (kitu nebandziau). reikia pasidaryti kad matytusi durys (pakelti sienas, arba ant 2 auksto paspausti) tada tik su pele ant duru paspausti ir ten rasys Lock ir lygtai alow household, o kitu nepamenu... na issirinkti reikia paskui ar kad tik jusu simsa leistu, ar isvis jokiu.

tikiuosi supratot..
Atsakyti
O gal kas zinot kur rasti Vending ar Veding Shops atrodo?... Isiinstaliavau ta University ir dabar jie nori mobiliako ir pan nesamoniu, o paaiskinime raso kad turiu nueit i ta Veding shop bet niekur jo nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 08 12, 17:11)
galima uzrakint iejima (kitu nebandziau). reikia pasidaryti kad matytusi durys (pakelti sienas, arba ant 2 auksto paspausti) tada tik su pele ant duru paspausti ir ten rasys Lock ir lygtai alow household, o kitu nepamenu... na issirinkti reikia paskui ar kad tik jusu simsa leistu, ar isvis jokiu.

tikiuosi supratot..

Bandysim.... Suprast... Ieškosim... friends.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 12, 17:28)
O gal kas zinot kur rasti Vending ar Veding Shops atrodo?... Isiinstaliavau ta University ir dabar jie nori mobiliako ir pan nesamoniu, o paaiskinime raso kad turiu nueit i ta Veding shop bet niekur jo nerandu g.gif

Pasirodo ten Vending Kiosk smile.gif gal zinot kur jis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*kitty @ 2008 08 12, 17:11)

tikiuosi supratot..

kazkodel man neisiena g.gif
Atsakyti
Tai niekas nezinot ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as tik pries 3d atsisiunciau,tad turiu daaaug klausimu g.gif smile.gif pirma,asnorejau augint tik viena simse,bet galima tik suaugusia moteri ,ji man per viena para pavirto senute,o kodel?negi visad taip?ir ar ji nebegali vaiku turet?jie dare su jaunu vyru woohooo,bet nieko verysad.gif noriu,kad jauna butu,ar man is naujo zaist\? g.gif smile.gif
Buciau dekinga,uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 08 13, 12:11)
Sveikos,as tik pries 3d atsisiunciau,tad turiu daaaug klausimu g.gif  smile.gif pirma,asnorejau augint tik viena simse,bet galima tik suaugusia moteri ,ji man per viena para pavirto senute,o kodel?negi visad taip?ir ar ji nebegali vaiku turet?jie dare su jaunu vyru woohooo,bet nieko verysad.gif noriu,kad jauna butu,ar man is naujo zaist\? g.gif  smile.gif
Buciau dekinga,uz atsakymus smile.gif

per daug sen pasirinkai mirksiukas.gif
darykis jaunesne mirksiukas.gif
ir daryti reikia ne woohoo , o try for baby, jei neleidiza to tada per sena. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 08 13, 13:32)
per daug sen pasirinkai  mirksiukas.gif
darykis jaunesne  mirksiukas.gif
ir daryti reikia ne woohoo , o try for baby, jei neleidiza to tada per sena.  mirksiukas.gif

jaunesne paaugle,o jos neleidzia vienos t.y be seimos.o kiek laiko sita zaidima zaidziat?jei taip greit pasensta.jei si man per para,tai jaunesne per dvi ,taip iseina... ax.gif
Atsakyti