Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

Aš jau kažkaip nebežaidžiu. Bet vakar radau naująjį papildymą, tą su vonios ir virtuvės daiktais. Parsisiunčiau, bandysiu instaliuotis ir pažaisti šiandien, aišku jei laiko ir noro bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 05 12, 11:10)
Aš irgi jau n-tąjį kartą pradėjau žaist  blush2.gif  biggrin.gif

tai kad man nebeidomu yra juos valdyti, idomiausia nama statyti ir seima kurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 12, 12:15)
Aš jau kažkaip nebežaidžiu. Bet vakar radau naująjį papildymą, tą su vonios ir virtuvės daiktais. Parsisiunčiau, bandysiu instaliuotis ir pažaisti šiandien, aišku jei laiko ir noro bus  biggrin.gif

sveikos : o is kur parsisiuntei ?
Atsakyti
Iš torentų. Parsiuntė per kokias 3 valandas. Kai grįšiu namo, duosiu nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 05 12, 11:17)
tai kad man nebeidomu yra juos valdyti, idomiausia nama statyti ir seima kurti  blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi pats idomumas buna kol pastatau ir irengineju nama biggrin.gif
Atsakyti
Vakar nespėjau, tad įdedu šiandien the sim 2 kitchen and bath interior design stuff torrent Įsiinstaliavo normaliai, serial numeriai yra read me dokumente
Atsakyti

Va, mano naujausia simsė. Dabar tik su ja ir žaidžiu. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Želė @ 2008 05 13, 18:16)
Va, mano naujausia simsė. Dabar tik su ja ir žaidžiu.  biggrin.gif

user posted image

o is kur sukuosenu emete? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 05 14, 07:34)
o is kur sukuosenu emete?  g.gif  bigsmile.gif

Aš bent jau parašau google "sims 2 hair download".Šiaip neblogas puslapis šitas ax.gif
Atsakyti
Sveiki! Vel pradejau zaisti simsus doh.gif norejau paklausti: statant nama, kazkaip turi pasizeminti stogas, bet nezinau kaip. Noriu, kad jis butu toks priplotas, bet nevisai kaip grindys, pasirinkimuose tokio nera. Manau, kad reikalingas kazkoks kodas pazeminti ir pakelti stoga... visur ieskojau bet nerandu koks, gal galite kas padeti? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 05 14, 12:11)
Aš bent jau parašau google "sims 2 hair download".Šiaip neblogas puslapis šitas  ax.gif

aciukas didelis, as is kazkur siusdavausi, bet jau nebeatsimenu schmoll.gif
Atsakyti
Susiradau ta koda, bet kai suvedu meta eror, kodas stogams "individualRoofSlopeAngle" ir vedi laipsni nuo15-75, bet neina kazko... verysad.gif
Be to, parasiau Help-all tai man kaip primete kodu doh.gif visokiu!!! bet pvz dabar as nenoriu kad man surinkus ta Ctrl, Shift ir C butu ismesti visi kodai, tai ka spausti reikia, kad ju neberodytu? nes paspaudus exit, tik uzdaro lentele, o paskui vel kai atidarai vel visi kodai tau pries akis doh.gif nusisausiu g.gif tie simsai nervus eda lotuliukas.gif
Atsakyti