Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

suinstaliavau sims 2 bet vis tiek neatsidaro g.gif
Atsakyti
Gal kas turite Bonvoyage kodą?
EDIT: Jau radau, jei kam reikia WXKT-A869-66TH-F0DT-0HTD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paauglė.: 29 liepos 2008 - 16:41
man tai idomu ar dar kas juos zaidzia? nes kiek paskaitau tai tik irasinejimo bedos lotuliukas.gif
papasakokit ka gero kuriat, i tema reikia biski ax.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Aš tai sukūriau tokį turtingą senį, padariau jam tokius namus fainus ir nukabinau šalia gyvenančią moteriškę su dukryte. Jos tokios vargšės.. Tai atsikraustė į namus tai lyg karalienės jaučiasi
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 07 29, 17:24)
suinstaliavau sims 2 bet vis tiek neatsidaro  g.gif

idek pirma diska mirksiukas.gif
QUOTE(Paauglė. @ 2008 07 29, 18:05)
biggrin.gif  biggrin.gif Aš tai sukūriau tokį turtingą senį, padariau jam tokius namus fainus ir nukabinau šalia gyvenančią moteriškę su dukryte. Jos tokios vargšės.. Tai atsikraustė į namus tai lyg karalienės jaučiasi

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar esu sukūrusi Princess šeimą.
Iš pradžių buvo dukra kūdikis, dabar jau paauglė.
Namai žiauriai dideli ir faini. Prisisiunčiau visokių daiktų. drinks_cheers.gif
Tai dabar kabinu tokį Paul. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 07 29, 19:07)
Dar esu sukūrusi Princess šeimą.
Iš pradžių buvo dukra kūdikis, dabar jau paauglė.
Namai žiauriai dideli ir faini. Prisisiunčiau visokių daiktų.  drinks_cheers.gif
Tai dabar kabinu tokį Paul.  4u.gif

ar jums neatsibosta valdyti tu zmogiuku g.gif man nusibosta pastatau nama ir psio zaidimas baigtas blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 07 29, 20:09)
ar jums neatsibosta valdyti tu zmogiuku  g.gif  man nusibosta pastatau nama ir psio zaidimas baigtas  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man tai kaip tik statyt neįdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 07 29, 20:05)
man tai kaip tik statyt neįdomu  ax.gif

as kaifuoju statydama blush2.gif kazkaip faina namus irengineti kad butu patogu bigsmile.gif
Atsakyti
man tai irgi patinka statyt biggrin.gif tik labiausiai nervuoja kai noriu uzpildyt tuos visus... jau pamirsau kaip vadinasi... ten kur cooking, body, charisma kai noriu sustra zmogu turet thumbup.gif bet dabar tai jau neprisimenu kada zaidziau.. g.gif
Atsakyti
as atsisiunciau free time, bet kazkodel nepavyksta jo instaliuot sad.gif((

o gal gali paaiškinti, kaip reik iš antkapio atgaivint mirusį simsą, kur gaut būrėjos darbą ir kaip paversti augaliniu simsu, vilkolakiu, zombiu ar vampyru?
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 07 29, 19:09)
ar jums neatsibosta valdyti tu zmogiuku  g.gif  man nusibosta pastatau nama ir psio zaidimas baigtas  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man irgi tas pats biggrin.gif Dabar tai is serialu bandau namus kopijuot ax.gif
Atsakyti