Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(roberciukas @ 2008 07 22, 11:45)
tik jei buna tokios ikonos su zmogeliuku melynos  mirksiukas.gif

Nebuna pas mane g.gif
Atsakyti
Ačiū labai viskas jau atsirado rūbai simsose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 07 22, 13:12)
Ačiū labai viskas jau atsirado rūbai simsose  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 07 22, 13:12)
Ačiū labai viskas jau atsirado rūbai simsose  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai turbut neatsiras niekad verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 07 22, 15:43)
Man tai turbut neatsiras niekad  verysad.gif

tai [pasitikrink viska ka rasiau, gal rasi savo klaidele kazkur mirksiukas.gif
Atsakyti
RADAU (nesakau, kad apti kūriau) informaciją kur aiškiai paiškinta kaip įkelt daiktus į žaidimą.
Taip pirmiausia kaip pavyzdžiu pasirinksiu viena iš svetainiu http://www.parsimonious.org
1. Įeiname į http://www.parsimoni...ture2/living/...
Ten "pavažiavę" žemiau paspaudžiame ant Bookcase Knygų lentynos paveikslelio.
2.Jums išmeta lentelę pasirenkate "Įrašyti". Aš pasirinkau darbalaukį kadangi nereiks ilgai ieškoti. Darbalaukyje atsiranda piktograma vaizduojanti dirzu suristas knygeles(winrar failas) arba suspausta aplanko piktograma(winzip failas).
3. Atidarote faila (du kartus ant jo paspaudziate). Viduje randate faila pavadinimu HMB_BookcaseDark1.package.
4. Dabar atidarome Downloads aplanka esanty Mano dokumentai>EA games>The Sims 2 direktorijoje. (neuzdarome winrar failo). Paspaudziame kairi peles klavisu ant to failo ir laikydami ji "nutempiame" pele kartu su failu i downloads aplanka ten pele atleidziame. Failas atsiranda Downloads aplanke.
5. Dabar galite isijungti zaidima ir megautis nauja knygu lentyna
6. Jeigu failo piktograma vaizduoja melyna zmogeliuka ikelus ji i downloads aplanka du kartus ant jo spragtelejus ir islindus lentelei paspausti install o po to OK.
7. Jeigu parsisiustame winrar arba winzip matote du failus ir vieno is ju pavadinime matote zody "mesh" ta faila ikelkite kartu su atsisiutuoju.
Atsakyti
norejau ir as jusu paklausti,ka reikia daryti kad atsirastu rubai zaidime nesciosios,vaiku ir paaugliu,paspaudus spinte neismeta pasirinkti aprangos,tik persirengti g.gif
Atsakyti
Gal galit duot kokių adresiukų kur būtu gražios šukuosenos simsės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 07 22, 18:03)
RADAU (nesakau, kad apti kūriau) informaciją kur aiškiai paiškinta kaip įkelt daiktus į žaidimą.
Taip pirmiausia kaip pavyzdžiu pasirinksiu viena iš svetainiu http://www.parsimonious.org
1. Įeiname į http://www.parsimoni...iture2/living/...
Ten "pavažiavę" žemiau paspaudžiame ant Bookcase Knygų lentynos paveikslelio.
2.Jums išmeta lentelę pasirenkate "Įrašyti". Aš pasirinkau darbalaukį kadangi nereiks ilgai ieškoti. Darbalaukyje atsiranda piktograma vaizduojanti dirzu suristas knygeles(winrar failas) arba suspausta aplanko piktograma(winzip failas).
3. Atidarote faila (du kartus ant jo paspaudziate). Viduje randate faila pavadinimu HMB_BookcaseDark1.package.
4. Dabar atidarome Downloads aplanka esanty Mano dokumentai>EA games>The Sims 2 direktorijoje. (neuzdarome winrar failo). Paspaudziame kairi peles klavisu ant to failo ir laikydami ji "nutempiame" pele kartu su failu i downloads aplanka ten pele atleidziame. Failas atsiranda Downloads aplanke.
5. Dabar galite isijungti zaidima ir megautis nauja knygu lentyna
6. Jeigu failo piktograma vaizduoja melyna zmogeliuka ikelus ji i downloads aplanka du kartus ant jo spragtelejus ir islindus lentelei paspausti install o po to OK.
7. Jeigu parsisiustame winrar arba winzip matote du failus ir vieno is ju pavadinime matote zody "mesh" ta faila ikelkite kartu su atsisiutuoju.

Neatsiranda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 07 23, 11:36)
Neatsiranda  schmoll.gif

ne visi daiktai atsiranda, nebutina del to nerimauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 07 23, 12:12)
ne visi daiktai atsiranda, nebutina del to nerimauti  mirksiukas.gif

O kai ne vienas neatsiranda, kur as ji bedeciau, tai jau galima nerimauti? biggrin.gif
Uztektu man bent jau kokios grazesnes sukuosenos ir keliu rubeliu, bet ne verysad.gif
Atsakyti