Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(night_ @ 2008 07 19, 10:36)
O kur tu juos įkėlei?

Nu specialiai the sims 2 seasons foldery pasidarius foldery download ir ten keliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 07 21, 10:24)
Nu specialiai the sims 2 seasons foldery pasidarius foldery download ir ten keliu doh.gif

ne the sims seasons reikia, o i pagrindinius simsus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kai yra Ea Games folderis kai jį atsidarai, ten yra the sims 2 ir the sims 2 season ( nu pas mane ) tongue.gif nu ir paspaudžiu ant the sims 2 folderio sukuriu ten downloads folderi perkeliu visus daiktus (tiksliau atsisiunčiu į ten) ir išerkstrakinu. Tada atsidarau the sims 2 season ir jų vistiek nėra doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai kur čia problema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 07 21, 20:44)
Nu kai yra Ea Games folderis kai jį atsidarai, ten yra the sims 2 ir the sims 2 season ( nu pas mane )  tongue.gif  nu ir paspaudžiu ant the sims 2 folderio sukuriu ten downloads folderi perkeliu visus daiktus (tiksliau atsisiunčiu į ten) ir išerkstrakinu. Tada atsidarau the sims 2 season ir jų vistiek nėra  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai kur čia problema  ax.gif

gal netinka tam tavo seasons tada kitam papildymui skirti g.gif
Atsakyti
O tai kokiam papildymui tinka šie daiktai http://www.all-about-style.com/

Ir dar viena problema kai atsidarau ne season o paprastus sims 2 tai man rašo kad reik įdėt teisingą diską ir t.t įdedu 1 ir tada rašo jus instaliavot blogą season versiją ir kažkas panašaus tai ką tokiu atveju daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 07 22, 11:03)
O tai kokiam papildymui tinka šie daiktai http://www.all-about-style.com/

Ir dar viena problema kai atsidarau ne season o paprastus sims 2 tai man rašo kad reik įdėt teisingą diską ir t.t įdedu 1 ir tada rašo jus instaliavot blogą season versiją ir kažkas panašaus tai ką tokiu atveju daryt  lotuliukas.gif

man rodosi jei jau susiinstaliavai papildyma tik per ji ir tepaleisi g.gif
o del rubu tai atrodo viskam turetu tikti, o tai kiek nors ju atsiranda ar nei vieno? g.gif
Atsakyti
Jo neatsiranda nei vieno

user posted image

Na va ten tas kur apibrauktas tai kai atsisiunčiu daiktą jis būna toks tada išerkstraktinu ir tada jis būna toks kaip ten kiti
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 07 22, 11:12)
Jo neatsiranda nei vieno

user posted image

Na va ten tas kur apibrauktas tai kai atsisiunčiu daiktą jis būna toks tada išerkstraktinu ir tada jis būna toks kaip ten kiti

tai tu tus atsiustus ten ir palieki ar istrini kai isekstraktini?jei ne tai gal todel ir neatsiranda, tas melynas zmogiukas, tai yra nesuinstaliuotas daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ištrinu tuos atsiūstus
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 07 22, 11:39)
Ištrinu tuos atsiūstus

kiek matau tu net ne ten ta downloads foldery pasidarei, reikia ne instalicijoje ji daryti o my documents doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 07 22, 11:18)
tai tu tus atsiustus ten ir palieki ar istrini kai isekstraktini?jei ne tai gal todel ir neatsiranda, tas melynas zmogiukas, tai yra nesuinstaliuotas daiktas  mirksiukas.gif

O rubus irgi reikia suinstaliuoti? unsure.gif As tai isekstraktinu ir palieku. Bet niekas niekur neatsiranda schmoll.gif jau praradau vilti kad pavyks kanors naujo parsiusti simsams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 07 22, 11:43)
O rubus irgi reikia suinstaliuoti?  unsure.gif  As tai isekstraktinu ir palieku. Bet niekas niekur neatsiranda  schmoll.gif  jau praradau vilti kad pavyks kanors naujo parsiusti simsams  verysad.gif

tik jei buna tokios ikonos su zmogeliuku melynos mirksiukas.gif
Atsakyti