Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

Parsiunčiau papildymą seasons, bet niekaip neišeina pajungti. Pirmasis sims 2 nėra originalas ir pasijungia tik per deam.tools, o to papildymo tai išvis nepakrutinu. Įdėjau i jo tą bin crack'ą, tai kažkiek pasijungia, tą filmuką parodo, o paskui išmeta lentelę mažą " sims 2 ir raudonas x... tipo error... vienžo nebemoku kitaip cry.gif
Atsakyti
Po kokių dviejų dienų darbo sutvarkyta biggrin.gif balionas man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 07 14, 23:15)
Po kokių dviejų dienų darbo sutvarkyta biggrin.gif balionas man 4u.gif

gal gali paaiskinti kaip tau pasiseke,nes ir pas mane panasi problema,bandziau pasileisti bet nesekmingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 07 16, 16:26)
gal gali paaiskinti kaip tau pasiseke,nes ir pas mane panasi problema,bandziau pasileisti bet nesekmingai blush2.gif

O kokias tau lenteles meta? mano situacijoj tai reikėjo parsisiųsti sims 2 ir sims season crack'ą. Įdėti reikėjo į kiekvieno ts bin bylą, prieš tai ištrynus originalų paveiksliuką (exe.), o aš dėdavau šalia, neištrindavau senų, todėl ir nepasijungdavo doh.gif Tik nznau kur dėti skin'us, nes pas mane jokio EA games/ downloads nėra cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 17 liepos 2008 - 17:30
Gal galit man paaiškinti. atsisiunčiau rūbų išarchyvavau kaip reik ir viskas, bet jų nėra mano simsose. Ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 07 17, 18:27)
O kokias tau lenteles meta? mano situacijoj tai reikėjo parsisiųsti sims 2 ir sims season crack'ą. Įdėti reikėjo į kiekvieno ts bin bylą, prieš tai ištrynus originalų paveiksliuką (exe.), o aš dėdavau šalia, neištrindavau senų, todėl ir nepasijungdavo doh.gif Tik nznau kur dėti skin'us, nes pas mane jokio EA games/ downloads nėra cry.gif

reikia mb klausti,nes jis viska tvarke,reiks si vakar paprasyti kad paziuretu ax.gif
Atsakyti
Ai dar galit paaiškint atsisiunčiau the sims2 contentmanager, ir nesuprantu kam jis reikalingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo El Mar: 17 liepos 2008 - 22:20
QUOTE(El Mar @ 2008 07 17, 18:43)
Gal galit man paaiškinti. atsisiunčiau rūbų išarchyvavau kaip reik ir viskas, bet jų nėra mano simsose. Ką daryt?

O kur tu juos įkėlei?
Atsakyti
Sveiki as turiu originalius simsus 2.Ir man kompiuteri instalevo nesenai naujai tai dabar nebeina isinstaliuoti simsu istisai meta ,,TSData\Res\Sound\Voice1.package,, ka tai reiske?Gal galit man padeti?smile.gif
Atsakyti
O mane tai nervas ima, kad niekas neatsiranda ka parsisiunciu sad.gif Parsisiunciu, isekstraktinu, idedu ir i sims2 ir i sims2 season, nes su jais pasileidzia simsai, bet niekas neatsiranda nors tu ka..pavydziu as jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2008 07 20, 13:24)
Sveiki as turiu originalius simsus 2.Ir man kompiuteri instalevo nesenai naujai tai dabar nebeina isinstaliuoti simsu istisai meta ,,TSData\Res\Sound\Voice1.package,, ka tai reiske?Gal galit man padeti?smile.gif

o tu bandei isinstaliuoti per add/remove programs?

QUOTE(masumi @ 2008 07 20, 19:23)
O mane tai nervas ima, kad niekas neatsiranda ka parsisiunciu sad.gif Parsisiunciu, isekstraktinu, idedu ir i sims2 ir i sims2 season, nes su jais pasileidzia simsai, bet niekas neatsiranda nors tu ka..pavydziu as jums  4u.gif

tai tu dek i downloads kataloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 07 20, 20:15)
o tu bandei isinstaliuoti per add/remove programs?
tai tu dek i downloads kataloga  mirksiukas.gif

I downloads my computer? g.gif
Atsakyti