Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(Diglė @ 2008 06 30, 16:56)
Kodėl neduoda Deamon Tools išinstaliuoti???

o tu per control panel isinstaliuoji? o ka raso kodel neduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 30 birželio 2008 - 17:31
QUOTE(Evlin @ 2008 06 29, 19:20)
man lieka jei instaliuoju tuos mini papildymus: celebration, glamour ...  o jei tuos didesnius university, night life....  tai tada viskas dingdavo

As ant virsaus instaliavau Open for business, ir viskas liko.
Atsakyti
labadiena 4u.gif as cia busiu naujoke 4u.gif
gal galite padeti del simsu?
as atsisiunciau rubu ir sukuosenu visokius papildymus ir nezinau kur juos instaliuoti!
pas mane simsai yra d diske, o programinai visokie tsblinds ir panasiai c diske.... bet va! as nezinau kur man tuos papildymus ideti blush2.gif nes juos reikia deti i downloads, o downloads temos pas mane nera...
tai kur man susikurti ta tema downloads c diske?
as zaidziu su papildymais
Atsakyti
Nesvarbu kur instaliuoti simsai, visada parsisiųsti daiktai eina į my documents -> EA games -> downloads katalogą
Atsakyti
pas mane nera downloads katalogo verysad.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as nelabai galiu sakityt dabar kai tiek daug prirasyta,o kur juos atsisius?Linkomanijoj nesu prisiregistravus g.gif
Atsakyti
Keistas mano simsas, vis nori kulinarijos konkurse dalyvaut, nesuprantu kaip padaryt tai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 07 01, 22:36)
Keistas mano simsas, vis nori kulinarijos konkurse dalyvaut, nesuprantu kaip padaryt tai...  g.gif

Kokie Simsai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 01, 11:52)
Nesvarbu kur instaliuoti simsai, visada parsisiųsti daiktai eina į my documents -> EA games -> downloads katalogą

Sveikutės.Aš tą katalogą susikūriau ir man viskas gerai.Viskas veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simuliuxe @ 2008 07 02, 15:36)
Kokie Simsai?  g.gif

Sims 2 deluxe ir expantionas
Free Time
Atsakyti
sveikutes is kur jus atsisiuntet simsus? rolleyes.gif ar jus cia visos is cd isimetet i kompus? g.gif labai noreciau vel juos pazaist paskaicius jusu pokalbius susigundziau biggrin.gif
Atsakyti
susikuriau net 2 katalogus, ir vistiek neveikia..
Atsakyti