sveikos, nu as irgi prisijungiu prie jusu burelio as irgi esu megeja pazaisti su simsais,kol atsizaidziu dabar ziuresim naujaji kuri traukiuosi zaidimuka,koks ten bus
sveikos, turiu merginos problema gal kas susiduret,susiinstaliavau naujaji sims zaidimuka ir jis atsidaro ne per visa langa o toks maziukas langiukas,nuotraukoj aiskiau matosi gal kas zinot kaip reikia pasidaryti kad per visa ekrana butu
sveikos,
turiu merginos problema gal kas susiduret,susiinstaliavau naujaji sims zaidimuka ir jis atsidaro ne per visa langa o toks maziukas langiukas,nuotraukoj aiskiau matosi
gal kas zinot kaip reikia pasidaryti kad per visa ekrana butu
nu bandysiu paaiskint
zaidimas ne per visa ekrana todel kad skiriasi rezoliucijos: ekrano rezoliucija didesne uz zaidimo rezoliucija, todel zaidimas ir nera per visa ekrana. tau reikia tiesiog tas rezoliucijas suvienodinti.
jei dar kas neaisku klausk
Irma,pažiurėk pačio žaidimo nustatymuose,kur game settings>screen/ar tai graphics settings ir ten būna resolution (na bent jau ant paprastu the sims 2 būna,o kaip castaway tai nežinau kur ten kas,bo pati nežaidus dar )
Dar norėjau paklaust,gal kokių normalių saitų žinote,iš kurių parsisiuntus daiktų ir pan. jie TIKRAI pasirodo žaidime?
Sveikutės Kaip sekasi simsintis? Mano simsų 3 vaikai neparėjo iš mokyklos ir numirė kaip supratau,nes viskas buvo "nukritę" Įdomu,ar gali būt dėl to,kad nesumokėjau Bilui daug mokesčių ?(buvau užmiršus kažkaip) Tai kūriau naują šeimą,nes anie seneliai vaikų jau nebegali turėt O siunčiuos aš tik iš "mod the sims 2" puslapiuko...Man kažkaip gana