Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(Sentinel @ 2008 05 09, 17:12)
Aš ir seniau baisiai užsikrėtusi buvau- po darbo ir prie kompo simsintis  doh.gif  biggrin.gif  Dabar kažkaip ramiau , bet atgijo tas noras žaist  bigsmile.gif

man irgi tas noras zaisti tai tokiom bangom uzeina ax.gif atsizaidziu ir vel kuri laika nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
nu as irgi prisijungiu prie jusu burelio ax.gif as irgi esu megeja pazaisti su simsais,kol atsizaidziu tongue.gif dabar ziuresim naujaji kuri traukiuosi zaidimuka,koks ten bus blush2.gif
Atsakyti
sveikutes prisijungsiu ir as prie jusu smile.gif Dukra paprase parsiust the sims pet stories bet reikia kodu gal kas zinote ir galite padeti?
Atsakyti
QUOTE(#69# @ 2008 05 10, 15:03)
sveikutes prisijungsiu ir as prie jusu smile.gif Dukra paprase parsiust the sims pet stories bet reikia kodu gal kas zinote ir galite padeti?

Parašiau AŽ
Atsakyti
sveikos,
turiu merginos problema gal kas susiduret,susiinstaliavau naujaji sims zaidimuka ir jis atsidaro ne per visa langa o toks maziukas langiukas,nuotraukoj aiskiau matosi
user posted image
gal kas zinot kaip reikia pasidaryti kad per visa ekrana butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 05 11, 10:56)
sveikos,
turiu merginos problema gal kas susiduret,susiinstaliavau naujaji sims zaidimuka ir jis atsidaro ne per visa langa o toks maziukas langiukas,nuotraukoj aiskiau matosi
user posted image
gal kas zinot kaip reikia pasidaryti kad per visa ekrana butu blush2.gif

nu bandysiu paaiskint ax.gif
zaidimas ne per visa ekrana todel kad skiriasi rezoliucijos: ekrano rezoliucija didesne uz zaidimo rezoliucija, todel zaidimas ir nera per visa ekrana. tau reikia tiesiog tas rezoliucijas suvienodinti. mirksiukas.gif
jei dar kas neaisku klausk
Atsakyti
Irma,pažiurėk pačio žaidimo nustatymuose,kur game settings>screen/ar tai graphics settings ir ten būna resolution (na bent jau ant paprastu the sims 2 būna,o kaip castaway tai nežinau kur ten kas,bo pati nežaidus dar smile.gif )

Dar norėjau paklaust,gal kokių normalių saitų žinote,iš kurių parsisiuntus daiktų ir pan. jie TIKRAI pasirodo žaidime?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Kaip sekasi simsintis? mirksiukas.gif Mano simsų 3 vaikai neparėjo iš mokyklos ir numirė kaip supratau,nes viskas buvo "nukritę" blink.gif Įdomu,ar gali būt dėl to,kad nesumokėjau Bilui daug mokesčių ?(buvau užmiršus kažkaip) g.gif Tai kūriau naują šeimą,nes anie seneliai vaikų jau nebegali turėt lotuliukas.gif
O siunčiuos aš tik iš "mod the sims 2" puslapiuko...Man kažkaip gana ax.gif
Atsakyti
jo turbut jau ir man reiktu instalintis simsus bigsmile.gif jau pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 05 12, 10:03)
jo turbut jau ir man reiktu instalintis simsus  bigsmile.gif  jau pasiilgau  biggrin.gif

Užsikrėtei ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 05 12, 10:20)
Užsikrėtei  ax.gif  biggrin.gif

ne tiesiog jau pasiilgau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 05 12, 10:39)
ne tiesiog jau pasiilgau  blush2.gif

Aš irgi jau n-tąjį kartą pradėjau žaist blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti