Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(Diglė @ 2008 06 26, 20:32)
sveikutė, pagalbos norėčiau. perinstalevus kompa negaliu suinstaliuoti simsu, prieš tai geriausiai veikė, dabar neisijungia. Kompakta prkau turguje su visais papildimais. Ką negerai darau, liktai jau viskas suinstaliavo tik paspaudus ant ikonėlės neisijungia. ten kompakte kartu buvo ir deamon tools programa, kai ją bandau instaliuoti rašo  setup is unable to validate installation arba platform is not supprted
  Pirmai viskas veikė, ką dabar darau ne taip  g.gif  Padėkit  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 06 27, 12:05)

Hmm... Nežinau gal kaip perinstaliavo kažką ne taip padarė. Arba Deamon Tools'ai pasenę.
Atsakyti
Sveikos,

norėjau paklausti, kaip jūs išsaugojat savo simsus, jų gyvenimus, jei galima taip pasakyti, kai instaliuojat naują papildymą. Iki šiol man visos šeimos išsitrindavo, bet dabar labai nenoriu prarast, daug prikūriau, o instaliuoti naujų papildymų irgi labai norisi... unsure.gif
Atsakyti
Laba diena
gal kas žinot, kaip prisikviesti į savo party daugiau svečių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 06 28, 13:18)
Laba diena
gal kas žinot, kaip prisikviesti į savo party daugiau svečių?  4u.gif

Kodas liktai yra kazkoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 06 28, 14:18)
Laba diena
gal kas žinot, kaip prisikviesti į savo party daugiau svečių?  4u.gif

intProp maxNumOfVisitingSims 120 (pask. skaičius yra svečių skaičius). Čia yra kodas, kodų dėžutę išsikviečiam Ctrl + Shift + C (be pliusų surenkam, žinoma) smile.gif
Atsakyti
Niu susitvarkiau savo simsus smile.gif Dabar jau žaidžiu, simsė susirado diedą ir su juo susižadėjo... smile.gif Dabar suku galvą kaip padaryti gražias vestuves smile.gif

Atsakyti
gerulia!!! kaip j7s visos uzsikretusios. as igi kazkada zaidziau, bet nepradedu, uzsikapliuoti bijau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 06 27, 21:14)
Sveikos,

norėjau paklausti, kaip jūs išsaugojat savo simsus, jų gyvenimus, jei galima taip pasakyti, kai instaliuojat naują papildymą. Iki šiol man visos šeimos išsitrindavo, bet dabar labai nenoriu prarast, daug prikūriau, o instaliuoti naujų papildymų irgi labai norisi... unsure.gif

man irgi isitrindavo visas zaidimas, kai instaliuodavau papildymus doh.gif bet turbut kito varianto ir nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 06 29, 17:18)
man irgi isitrindavo visas zaidimas, kai instaliuodavau papildymus  doh.gif  bet turbut kito varianto ir nera  unsure.gif
Man tj kazkaip lieka
Atsakyti
QUOTE(Dior @ 2008 06 29, 17:52)
Man tj kazkaip lieka

man lieka jei instaliuoju tuos mini papildymus: celebration, glamour ... o jei tuos didesnius university, night life.... tai tada viskas dingdavo
Atsakyti
Kodėl neduoda Deamon Tools išinstaliuoti???
Atsakyti