Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(aviete5 @ 2008 06 24, 18:55)
Man tai nemeta jokios mėlynos lentelėsuser posted image

Tai reikia išpakuoti jeigu neišpakuoji.

QUOTE(Summer*Night @ 2008 06 24, 20:27)
O gal galite paaiskinti kaip ikelti daiktus kurios atsisiuntei po viena (pvz suknele) ? unsure.gif

Taip pat kaip ir visus. Įmeti į Mano Dokumentai - EA Games - The Sims 2 - Dowloads ten įdedi tą failą ir spaudi "extract here" arba kitaip "Išpakuoti čia"
Atsakyti

Taip pat kaip ir visus. Įmeti į Mano Dokumentai - EA Games - The Sims 2 - Dowloads ten įdedi tą failą ir spaudi "extract here" arba kitaip "Išpakuoti čia"
[/quote]
As ispakuoju, bet man vistiek neatsiranda zaidime
Atsakyti
[quote=masumi,2008 06 25, 14:37]
[/quote]
As ispakuoju, bet man vistiek neatsiranda zaidime
[/quote]
Man irgi verysad.gif
Atsakyti
ar tik drabuziai neatsiranda ar ir siaip kiti daiktai unsure.gif nes drabuzius tai reikia parduotuveje pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 25 birželio 2008 - 19:30
Tai as kiek suprantu drabuziai turi atsirasti kai nuvarai i parduotuve ir matuojiesi ten? bet kad neatsiranda jie nei parduotuveje sad.gif
Atsakyti
man irgi niekas neatsiranda schmoll.gif lyg ir viska dara pagal instrukcijas, bet vistiek nieko g.gif unsure.gif
Atsakyti
tada nezinau del ko neatsiranda unsure.gif
o gal but tie drabuziai yra skirti konkretiems papildymams ir jei to papildymo neturi suinstaliavus, gal delto ir nera mirksiukas.gif
Atsakyti
na pas mane yra sims 2 life storyes(ar pan), tai ir siunciuosi viska kas 2 simsams skirta g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2008 06 26, 17:43)
na pas mane yra sims 2 life storyes(ar pan), tai ir siunciuosi viska kas 2 simsams skirta  g.gif

tai kai siuntiesi atkreipk demesi ar skirta life stories, nes tikrai raso kuriuose simsuose veikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 26 birželio 2008 - 17:41
sveikutė, pagalbos norėčiau. perinstalevus kompa negaliu suinstaliuoti simsu, prieš tai geriausiai veikė, dabar neisijungia. Kompakta prkau turguje su visais papildimais. Ką negerai darau, liktai jau viskas suinstaliavo tik paspaudus ant ikonėlės neisijungia. ten kompakte kartu buvo ir deamon tools programa, kai ją bandau instaliuoti rašo setup is unable to validate installation arba platform is not supprted
Pirmai viskas veikė, ką dabar darau ne taip g.gif Padėkit ax.gif
Atsakyti
Dėl tų rūbų. Pasižiūrėkit ar atsiusiunčiat mesh'ą, nes būna, kad jei neatsisiunti, tai nerodo. Man tai buvo, kad iš pradžių nerodė, nerodė, o paskui visus pradėjo rodyt. Ir dar kai jungiat žaidimą, turėtų iššokt lentelė, klausianti ką daryt su tais daiktais, tai visada reik pastatyt ant "Enable", išjungti žaidimą, ir vėl įjungti, tada veiks. Nu bet čia ne visi daiktai, dažniausia tik modai ir baldai...
Atsakyti
Gal kas nors zino apie zaidima My Sims. Gal kas turite? Kaip maziau kompakta tai ten ir visi zmogeliukai su eureolem(ar kaip ten). Nes kaip maciau Senukuose tas zaidimas kainuoja 209Lt. O visi Sims 2 vos ne 100lt. pigesni. blink.gif
Atsakyti