Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(waidu-te @ 2008 06 22, 09:50)
tongue.gif      Sveikutes "SimsoManes"  bigsmile.gif  Ir as noreciau prisijungti prie Jusu pasnekesiu.Priimsit?
     Turiu TS2 Pets, Free Time, University, Seasons ir dabar siunciuosi OFB ... Jau 28.4% atsisiunte... (Tiesa mano lb letas internetas tai ilgai sius o as taip noriu savo versla susikurt) doh.gif

Susikuriau seima - vyras ir zmona (jau laukiasi vaikelio nestuke.gif )ir du sunis (dalmantina ir ciau ciau... Irgi laukiasi suneliu)  wub.gif  Taigi taip...

Jau as lb senaia zaidziu simsus.Gaila kad daznai atsibosta ta rutina...O seip labiausiai patinka kurt simsus... thumbup.gif

junkites drasiau thumbup.gif kuo daugiau tuo linksmiau biggrin.gif man tai labiausia patinka kurti namus na aisku ir simsus kurti faina, bet paskiau kaip ir tu sakai atsibosta ta rutina drinks_cheers.gif
QUOTE(blondynka @ 2008 06 22, 10:05)
Sveikos. As irgi laabai noriu zaisti, bet net nezinau nuo ko pradeti, is kur viska gauti ir t.t. Kazakada dar su senais simsais esu zaidusi. Gal galit man padeti ir duoti kokia nuoroda is kur viska pilnai atsisiusti, kad siandien vakare jau galeciau uzsiimti seimos ir namu kurimu biggrin.gif

as tai viska siunciuosi is DC++, kitos siunciasi per torentus bet ten pakvietimo reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 22 birželio 2008 - 09:33
labai reiketu sims2 seasons kodo... gal kas turite? jei taip, parasykit i az ax.gif
Atsakyti
Sveiki. As ir noreciau prie jusu prisijungti. Man labai patiko University ir Pets, tik nezinau is kur ju parsisiusti, nes juos pameciau. Dabar esu isiinstaliavusi Open for Business ir mini papildyma family fun stuff.
Atsakyti
aciu uz kodus. juos galima parsisiusti is linkomanijos, ir turbut torrent.lt bet reikia pakvietimo. ju galima gauti mamos kompiuteris/torrentai

ar galit dar padet. isirasiau sims seasons, bet kai atidarineju su daemon tools praso cd, ir nepasileidzia niekaip.. kaip jus isiraset?
Atsakyti
Gal galit parašyti į až vitality kodą. Ačiū
Kitty man ir taip buvo, bet poto man paaiškino, kad reikia daryti taip.... Na pabandysiu paaiškinti
Reikia atsidaryti my computer ir ant ikonėlės seasono paspausti dešiniu pelės klavišu ir paspaust open, tada iš folderio crack nusikopijuoji failą the sims season kažkas panašaus ir ir patalpinsi jį my computer, program files, ea games, season , tsbin tada išmes lentelę ar nori apkeisti šį failą kitu, spaudi taip ir viskas. Tikiuosi kažką supratai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dior @ 2008 06 22, 12:58)
Sveiki. As ir noreciau prie jusu prisijungti. Man labai patiko University ir Pets, tik nezinau is kur ju parsisiusti, nes juos pameciau. Dabar esu isiinstaliavusi Open for Business ir mini papildyma family fun stuff.

Galima parsisiūsti per torrent.lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 06 22, 13:44)
Gal galit parašyti į až vitality kodą. Ačiū
Kitty man ir taip buvo, bet poto man paaiškino, kad reikia daryti taip.... Na pabandysiu paaiškinti
Reikia atsidaryti my computer ir ant ikonėlės seasono paspausti dešiniu pelės klavišu ir paspaust open, tada iš folderio crack nusikopijuoji failą the sims season kažkas panašaus ir ir patalpinsi jį my computer, program files, ea games, season , tsbin tada  išmes lentelę ar nori apkeisti šį failą kitu, spaudi taip ir viskas. Tikiuosi kažką supratai  doh.gif
Papildyta:
Galima parsisiūsti per torrent.lt wub.gif

aciu uz paaiskinima, tikrai veikia. net uzsirasiau kad nepamirsciau biggrin.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Ir dar gal žinot universitet, celebration, life storie kodus.Nėra už ką kitty wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo El Mar: 22 birželio 2008 - 12:55
QUOTE(El Mar @ 2008 06 22, 13:55)
Ir dar gal žinot universitet, celebration, life storie kodus.Nėra už ką kitty  wub.gif

university R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9
celebration 843K-7FNC-LSYR-MLSW-VRLD (turetu sitas tikti) 4u.gif

o life stories neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 22 birželio 2008 - 13:44
Man rodos sitie kodai Life Stories:

N82A-3HTX-9CQU-79CR-WRLD
9G5D-BY7M-3UL9-V3UM-BRLD
5L3T-VW2B-HVU4-LHVV-6RLD
ZVSJ-RLSN-7XYT-D7XZ-VRLD
5FVV-A784-3G2B-N3G7-DRLD
DEZH-DUPZ-PJQR-6PJQ-TRLD
TRKT-3WL6-RSBN-JRSP-QRLD
TRKT-3WL6-RSBN-JRSP-QRLD
Atsakyti
Paaiskinkit man kaip jus zaidziat ta open for bisnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 06 22, 16:37)
Paaiskinkit man kaip jus zaidziat ta open for bisnes  ax.gif

Pro telefona uzsisakai bizni. Pazymi daiktus kuriuos pardavinesi. Pasamdai darbuotojus kuri jiems uniformas. Keli atlyginimus,atleidi. Dar galima sau nusipirkti kokia nors parduotuve. Ten taip pat vyksta darbas.

P.s. Gal kas nors uzsisakineja daiktus is 4esf?
Atsakyti
QUOTE(Dior @ 2008 06 22, 16:44)
Pro telefona uzsisakai bizni. Pazymi daiktus kuriuos pardavinesi. Pasamdai darbuotojus kuri jiems uniformas. Keli atlyginimus,atleidi. Dar galima sau nusipirkti kokia nors parduotuve. Ten taip pat vyksta darbas.

P.s. Gal kas nors uzsisakineja daiktus is 4esf?

o kaip sukurti uniforma unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 22 birželio 2008 - 16:03